Για κυνηγι! Θελω εντυπωσεις απο αυτο το τσοκ σε οτι συσφιξη κ εαν εχει δοκιμαστει!Για τι χρήση το θέλεις φίλε;
Και για ποια σύσφιξη ενδιαφέρεσαι;
Για κυνηγι! Θελω εντυπωσεις απο αυτο το τσοκ σε οτι συσφιξη κ εαν εχει δοκιμαστει!Για τι χρήση το θέλεις φίλε;
Και για ποια σύσφιξη ενδιαφέρεσαι;
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό που λένε το κάνουνε.ειναι τσοκ τσάντας.απο κει και πέρα εξαρτάται σε ποια σύσφιξη το θες.προσωπικα θα έλεγα ότι το tm κάνει για γενικό κυνήγι με απόδοση ως τα 40 μετραΓια κυνηγι! Θελω εντυπωσεις απο αυτο το τσοκ σε οτι συσφιξη κ εαν εχει δοκιμαστει!
τι οπλο εχεις?Γεια σας! Εχει δοκιμασει κανεις σας τα τσοκ BRAIN κ ποιες οι εντυπωσεις σας?
Έχω δοκιμάσει τα παρακάτω με sx3 invector plus:Για κυνηγι! Θελω εντυπωσεις απο αυτο το τσοκ σε οτι συσφιξη κ εαν εχει δοκιμαστει!
Πολύς ντόρος για το τιποτα...Και εννοείται πως πολλά λεφτά απλά για τον ντόρο και την θεωρία...Με αυτά τα χρήματα παίρνεις ποιοτικότερο και μακράν αποδοτικότερο προϊόν.Εκφράζω προσωπική γνώμη μην παρεξηγηθώ...Γεια σας! Εχει δοκιμασει κανεις σας τα τσοκ BRAIN κ ποιες οι εντυπωσεις σας?
Μπαϊκαλ μπ 155τι οπλο εχεις?
Επειδη τα εχω δοκιμασει στην μπ 155 θα συμφωνισω μαζι σου! Ηθελα να ακουσω κ αλλες γνωμες!Πολύς ντόρος για το τιποτα...Και εννοείται πως πολλά λεφτά απλά για τον ντόρο και την θεωρία...Με αυτά τα χρήματα παίρνεις ποιοτικότερο και μακράν αποδοτικότερο προϊόν.Εκφράζω προσωπική γνώμη μην παρεξηγηθώ...
στην 1187 παιζει το μπελ με 10 και 11 νουμεροκαι ειναι σκουπα σε ολα τα κυνηγια τωρα το ΤΜ ειναι απο αλλο πλανητη τσοκ σκοτωματα ακομη και στα 60-65 μετρα και με ψηλα σκαγιαΕπειδη τα εχω δοκιμασει στην μπ 155 θα συμφωνισω μαζι σου! Ηθελα να ακουσω κ αλλες γνωμες!
Το Mr 4/10 εβγαζε σφυχτοτερη ντουφεκια απο το τζεμινη +5εκ 2* αλλα η ντουφεκια εφευγε ψηλα ( μαλον εκρηξη στομιου) το BL μετα τα 25μ δεν τα σκοτωνε τα πουλια (τραυματισμενα κ επευταν μακρια) Ισως να μη ταιριαζουν με το οπλο!
Δεν το έπιασα αυτό,τι εννοείς έκρηξη στομίου;thinkΤο Mr 4/10 εβγαζε σφυχτοτερη ντουφεκια απο το τζεμινη +5εκ 2* αλλα η ντουφεκια εφευγε ψηλα ( μαλον εκρηξη στομιου)
Το σωστο ειναι αναπηδηση στομιου κ για αυτο εφευγε ψηλα η ντουφεκια, ενω με οποιδηποτε αλλο τσοκ πηγαινε κεντρο!Το TM έχει ''κολλήσει'' επάνω στην Fabarm!
Με καλύπτει σε όλα τα καρτερίσια κυνήγια που κάνω.
Είναι ο κάθε ένας πως το βλέπει στο δικό του το όπλο.
Δεν το έπιασα αυτό,τι εννοείς έκρηξη στομίου;think
Χαχα! Αναπηδηση το σωστο!Μάλλον έκρηξη ....ζυγωματικου....
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα kicks που θα σε καλύψει πληρως στα μακρινά και μένουν και χρήματα για τέσσερα κουτιά φυσιγγακια...Για κοντινές ντουφεκιες ένα Gemini 4* είναι τιμιοτατο...Και που σαι δεν είναι μόνο το δικό σου όπλο...Την πατήσαμε πολλοί.Επειδη τα εχω δοκιμασει στην μπ 155 θα συμφωνισω μαζι σου! Ηθελα να ακουσω κ αλλες γνωμες!
Το Mr 4/10 εβγαζε σφυχτοτερη ντουφεκια απο το τζεμινη +5εκ 2* αλλα η ντουφεκια εφευγε ψηλα ( μαλον εκρηξη στομιου) το BL μετα τα 25μ δεν τα σκοτωνε τα πουλια (τραυματισμενα κ επευταν μακρια) Ισως να μη ταιριαζουν με το οπλο!
Υπάρχει πολύ μεγάλη αμφισβήτηση αυτών των τσοκ από μέρους κάποιον συναδέλφων οι οποίοι ρίχνουν αρκετό βάρος στον πίνακα. Αυτό πάτα
1ον στον προορισμό κυρίως για ατσάλινα όπως τα περισσότερα της αγορας
2ον στη σχέση διαμέτρου στομιου - αυλου. Η πρώτη μενει σταθερή σε όλη τη σειρά.
Αν κάνω κάπου λάθος σόρυ.
Είναι μια νέα πατέντα τσοκ που παντρεύει 2 λειτουργίες. Κανένας δεν έβγαλε εύκολα άκρη με τον πίνακα και δεν είδε κάτι τρομερό.
Όλοι οι φίλοι εδώ μέσα που έχουμε αυτά τα τσοκακια δίνουμε ακριβώς την ίδια εικόνα που είπε κι ο Freeman πριν λίγες ημέρες. Στους στενούς αυλους δεν ξέρω αλλά έχω ακούσει καλύτερη ανταπόκριση από Λονγκ.
Δεν θα ξαναριγραψω τις τρελές που έκανα στα λιγοστά βαλτοκυνηγια με το σορτ το οποίο θα έδινα γιατί θεωρούσα ότι δε μου χρειάζεται φρενατο σκιτ επειδή δεν είμαι τσιχλας κιολας
Σε όλα τα όπλα το ίδιο κάνει....το BL μετα τα 25μ δεν τα σκοτωνε τα πουλια (τραυματισμενα κ επευταν μακρια) Ισως να μη ταιριαζουν με το οπλο!
Eχω πανω απο 25000 τουφεκιες με το Anaconda mid. To ριχνω σε ολα τα κυνηγια μου εξωτερικο και σε μικρα και σε μεγαλα φτερωτα και σε ψιλα και σε χοντρα σκαγια και σε μολυβι και σε ατσαλινο. Εχω οn camera και σε αυτο το φορουμ πολλες τουφεκιες ανεβασμενες απο τα 20 μεχρι και τα 80 μετρα σε πολυ μακρινες χηνες στην Εσθονια. Τι αλλο να ζητησεις απο ενα τσοκ, να ψηνει και τα πουλια και να σταζει και λεμονι απο πανω?
ολα τα οπλα μου ρεμινγκτονΜε
Με τι όπλο το χρησιμοποιεις το Mid?
Την ιδια γνωμη με σενα εχω για το Anaconda Mid απλα βοηθαει λιιιιιιιιιιιγο και η Remington χαχαχχχαχαολα τα οπλα μου ρεμινγκτον
Έχεις μέγα λαθος και μη βγάζεις συμπέρασμα από μια τουφεκιά που έριξες στα καθιστά χωρίς να το έχεις δουλέψει καθολουΣε όλα τα όπλα το ίδιο κάνει....
Μέχρι εκεί είναι το όριο του...