Σαν 2.5* από ότι λένε οι περισσότεροι φίλε μουΠαιδιά καλησπέρα...έχοντας στην κατοχή μου την σειρά kicks smoke κάτι με τζιναει να πάρω και ένα ,high flyer xf...να προχωρήσω λέτε ? Ξέρουμε τι θα αποδίδει σε μολύβι ?
Μάπα τα Gemini
3 αστέρια σε μολύβι. Ακριβώς ίδιο σε όλα με το Smoke. Το χρώμα αλλάζει κ η ονομαστική σύσφιξη. Είναι η κυνηγητικη έκδοση των Κικς τα High flyer κ για αυτο μαύρο χρωμα κ σύσφιξη σε ατσαλιΠαιδιά καλησπέρα...έχοντας στην κατοχή μου την σειρά kicks smoke κάτι με τζιναει να πάρω και ένα ,high flyer xf...να προχωρήσω λέτε ? Ξέρουμε τι θα αποδίδει σε μολύβι ?
Καλόριχτα Παύλο !θα φορεθεί πολύ το Gemini φέτος
View attachment 3834
Αυτό ειναι το μόνο μειονέκτημα τους. Η καπνα. Στο κυνήγι όμως δεν υπάρχει θέμαΓιάννη Gemini ported δεν έχω ρίξει με τα δικά μου όπλα ,έχω ρίξει με ένα 725 σε πούλα και πίνακα σε σύσφιξη 3* ,,εντυπωσιακά και τα ported αλλά είναι από τα πιο βρωμιάρικα τσοκ στουμπώνουν πολύ εύκολα
Όχι και εγώ έτσι τα φέρνω στοις αποσκευές όμως όχι στη χηραποσκευη μέσα στο αεροπλάνοΜια ερώτηση παλικάρια ο Ξαδερφος μου πήγε γαμήλιο ταξίδι νέα Υόρκη και μου βρήκε ένα τσοκ που θέλω Rob Robert για την ακρίβεια αν το βάλει στη βαλίτσα του θα έχει πρόβλημα στον ελενχο αεροδρομίου ;
Ευχαριστώ Παύλο.Το σκέφτομαι για τα συγκεκριμένα,αλλά προς το παρόν με έχει βολέψει τόσο το tm που δεν θέλω να το ξεβιδώσω από πάνω.Γιάννη Gemini ported δεν έχω ρίξει με τα δικά μου όπλα ,έχω ρίξει με ένα 725 σε πούλα και πίνακα σε σύσφιξη 3* ,,εντυπωσιακά και τα ported αλλά είναι από τα πιο βρωμιάρικα τσοκ στουμπώνουν πολύ εύκολα
Να μην το ξεβιδωσεις τοτε Γιαννη, αστο οπως ειναι και ψαξου αν θες μονο με τα φυσιγγιαΕυχαριστώ Παύλο.Το σκέφτομαι για τα συγκεκριμένα,αλλά προς το παρόν με έχει βολέψει τόσο το tm που δεν θέλω να το ξεβιδώσω από πάνω.
Αυτό θα κάνω Άλεξ.Ισως στο μέλλον δοκιμάσω κάτι άλλο.Να μην το ξεβιδωσεις τοτε Γιαννη, αστο οπως ειναι και ψαξου αν θες μονο με τα φυσιγγια
Δεν θα έπρεπε αλλά δυστυχώς κάποιοι κατασκευαστες τα αντιλαμβάνονται ως ίδια.Καλησπερες σε ολους,
Ερωτηση,
Τα Optima plus και τα Crio plus ειναι τα ιδια τσοκ;
Exω κατεβασει πολλες φορεσ στη βαλιτσα χωρις προβλημαΜια ερώτηση παλικάρια ο Ξαδερφος μου πήγε γαμήλιο ταξίδι νέα Υόρκη και μου βρήκε ένα τσοκ που θέλω Rob Robert για την ακρίβεια αν το βάλει στη βαλίτσα του θα έχει πρόβλημα στον ελενχο αεροδρομίου ;
Για μενα Kicks Smoke...Τελικά το ποιο συγκεντρωτικό τσοκ για ψιλά σκάγια ποιο είναι ρε παιδιά....να τό πάρω να βαράω τις τσίχλες από την ταράτσα!