Για εσένα είναι τα 60 με το κανόνι σου και το kicks χαχαΜακρινη ειναι τα 40+? Πες 50 που ειναι ολο το ζουμι...
Για εσένα είναι τα 60 με το κανόνι σου και το kicks χαχαΜακρινη ειναι τα 40+? Πες 50 που ειναι ολο το ζουμι...
Αυτό εννοούσα με το 40+ αλλά και τα 45μ μια χαρα είναι για αρχηΜακρινη ειναι τα 40+? Πες 50 που ειναι ολο το ζουμι...
Μακρινη ειναι τα 40+? Πες 50 που ειναι ολο το ζουμι...
Ενταξει στα 50 τοτε...και με τα τρια;Μακρινη ειναι τα 40+? Πες 50 που ειναι ολο το ζουμι...
Μέχρι πόσα μέτρα να σε καλύπτουν άραγε???Ναι ασσοι ειναι και τα 3.
Ενα για καθε οπλο.
ΕγΤεκμηριωμένη απάντηση θα ήθελα.. Κι αν υπάρχουν φώτο καλοδεχουμενες.
Εγώ θα σου προτείνω τα Gemini και ειδικά τα έσω έξω η διαφορα και στον πίνακα αλλα και την αποτελεσματικότητα της καταβολής εντυπωσιακηΤεκμηριωμένη απάντηση θα ήθελα.. Κι αν υπάρχουν φώτο καλοδεχουμενες.
Ρε τα τσοκ τα ντουφεκανε δε τα διαβαζουν αντε πανε ριξεΈγινε σε ευχαριστώ φίλε μου μήπως όλα τα crio sport δεν το γράφουν πάνω από το πορτινγκ λογικά κάτι τέτοιο θα είναι
Έριξα ρε δεν σε είπα πρέπει να το φέρω κέντρο όμως πάει καλά αλλά όχι κέντρο χαχαΡε τα τσοκ τα ντουφεκανε δε τα διαβαζουν αντε πανε ριξε
Εγω βλεπω με sx3 οτι τα κατεβασανε τα παπια
Ολα τα μομπιλ της μπενελλι ειναι για πεταμα
Αντε Μαριε περιμενω για το gemini στη m2 τι κανει γτ το θελω τωρα που βγαινει σε μαυρο λιγο το πορτινγκ με ενωχλει στα αυτιαΝαι ασσοι ειναι και τα 3.
Ενα για καθε οπλο.
Εμένα δεν με ενοχλησε καθόλου Τόλη με κλειστά τα μάτια πάρτοΑντε Μαριε περιμενω για το gemini στη m2 τι κανει γτ το θελω τωρα που βγαινει σε μαυρο λιγο το πορτινγκ με ενωχλει στα αυτια
E αμα εισαι κουφαλογοΕμένα δεν με ενοχλησε καθόλου Τόλη με κλειστά τα μάτια πάρτο
Έφτιαχνε και για άλλα από το 13 μόνο ρεμι. Έχει και ποζε στην φώτο χωρίς τσοκακια του.Εγω βλεπω με sx3 οτι τα κατεβασανε τα παπια
Χαχαχα λες να είμαι Κουφός και να μην το ξέρω χαχαχαE αμα εισαι κουφαλογο
Καλοτουφεκα τα μπουρακια φιλε ευχωμε να σε εκπλιξουν6 με 10 μέρες είπε ο αμερικανός σε 6 ήταν στα χέρια μου. Αν όλα πάνε καλά το σκ θα ανεβάσω δοκιμές.
σε ευχαριστήσω Παύλοκαλορίζικα Μιχαλη !