Ωραίες φωτογραφιες!! Ο φίλος έχει λίγη κάνη επάνω στη σκουριά του
Ωραίες φωτογραφιες!! Ο φίλος έχει λίγη κάνη επάνω στη σκουριά του
Για cerakote είναι χεχεΩραίες φωτογραφιες!! Ο φίλος έχει λίγη κάνη επάνω στη σκουριά του
Όλα είναι στο κοντάκι αλλά από θέμα εμφανίσεις μιλάω εγώ
Εντάξει γούστα είναι αυτά φίλε μου!!!Εγω εχω το κλασικ λονγκ ρειντζ σε νικελ. το οποιο δείχνει εξίσου ωραίο οπως και το κικς του αρη
Τα ζώσαν τα φίδια
Θα περιμένουμε ένα ΆρηΚ το αλλο σκοτωνει διαβολεμενα... Αν κ δεν εχω κανει συγκριτικο μεταξυ τους...
Τι ωραία κάννη
Cerakote bronze είναι χεχεΤι ωραία κάννη
Μην σου τύχει....Τι ωραία κάννη
Beretta κύριοιΜην σου τύχει....
Μην σου τύχει και βρεθείς στο διάβα της...Beretta κύριοι
Απ το κινητο παντως φαινεται σαν να ειναι πανω σε σκουποξυλο η shotcam και το smoke...
Ωχ....σκουπόξυλο....τι είπες τώρα.....το είχα ξεχάσεισκουποξυλο
Δεν δίνεις αρκετά στοιχεία, αλλά μάλλον πρόκειται για παράκεντρο τσοκ. Για την ακρίβεια, το τσοκάκι μπορεί να είναι ΟΚ αλλά είναι στραβοκομμένη η υποδοχή του στην κάννη, κι έτσι ο άξονάς του δεν συμπίπτει απόλυτα με τον άξονα του αυλού της κάνης.Εδώ μάγκες τι παίζεται???
View attachment 6372
Το παρατήρησα τώρα που έβαλα το Gemini με το μαμα της δεν το είχα παρατηρήσει αλλά ίσως συμβαίνει και με εκείνα το ίδιο .....ίσως έτσι εξηγείται και ότι φεύγει αριστερά η τουφεκιά μου .......Δεν δίνεις αρκετά στοιχεία, αλλά μάλλον πρόκειται για παράκεντρο τσοκ. Για την ακρίβεια, το τσοκάκι μπορεί να είναι ΟΚ αλλά είναι στραβοκομμένη η υποδοχή του στην κάννη, κι έτσι ο άξονάς του δεν συμπίπτει απόλυτα με τον άξονα του αυλού της κάνης.
Δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο, το έχω δει σε Mossberg (και στην δικιά μου) και σε Remington ... Εδώ που τα λέμε, δεν έτυχε να εξετάσω σε άλλες μάρκες, αλλά πιστεύω ότι δεν συμβαίνει μόνο σε αυτές τις δυο ...
Γι'αυτό μην θεωρείτε δεδομένο ότι ένα όπλο θα ρίχνει ακριβώς στην ευθεία της ρίγας, αν δεν το διαπιστώσετε/επιβεβαιώσετε με δοκιμές ...