Από κάνα κικς θα φέρει που είναι και αντιπρόσωπος η όλο στο περίμενε θα έχει το κόσμομε Gemini είναι γεμάτος ο Μανδηλαράς ,ρώτησες αν έχει αυτό που σε ενδιαφέρει ;
Από κάνα κικς θα φέρει που είναι και αντιπρόσωπος η όλο στο περίμενε θα έχει το κόσμομε Gemini είναι γεμάτος ο Μανδηλαράς ,ρώτησες αν έχει αυτό που σε ενδιαφέρει ;
Αν δεν έχει ο μανδηλαραςGemini, αλλα δεν ξερω αν συμφερουν τα μεταφορικά.
Εγω φίλε είχα πάρει τηλ νωρίτερα απο οταν είχε παραλαβή άφησε το τηλ μου οταν παρέλαβε kicks με πηρε τηλέφωνο ο άνθρωπος και σε μια ημέρα το τσοκακι ηταν στο σπίτι μου !!!Από κάνα κικς θα φέρει που είναι και αντιπρόσωπος η όλο στο περίμενε θα έχει το κόσμο
Παύλο το τσοκοκλειδο της Carlson's δουλεύει και στα GEMINI και στα INNER HP της L4S ?Μη σε ανησυχεί τίποτα αυτά είναι τα καλά,,,και βλέπεις ε ; κουτάκι Beretta τσοκόκλειδο carlson's και άσχετα τσοκ μέσα για το μάτι
View attachment 4444
Είδα στο FB διαφήμησή του και έγραφε ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ.....Ρίξε μια ματιά.Από κάνα κικς θα φέρει που είναι και αντιπρόσωπος η όλο στο περίμενε θα έχει το κόσμο
Παύλο το τσοκοκλειδο της Carlson's δουλεύει και στα GEMINI και στα INNER HP της L4S ?
Μόνο smoke είδα έφερε Κώστα αλλά αναμένει και αλλά μέχρι την έκθεση από ότι διάβασα!!!Είδα στο FB διαφήμησή του και έγραφε ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ.....Ρίξε μια ματιά.
To carlsons δουλεύει στα INNER HP της FABARM ή αυτά χρειάζονται το δικό τους?τα Gemini εχουν ατσούμπαλο κόψιμο και ούτε το δικό τους ταιριάζει απόλυτα,κάνεις δουλειά με το κλειδί της carlsons
Δεν τα θέλω για μένα εγώ τα παίρνω από έξω όταν ερχωμε Ελλάδα κάτι φίλοι θέλουν και δεν βρίσκουνΕίδα στο FB διαφήμησή του και έγραφε ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ.....Ρίξε μια ματιά.
Μέτρα;Σήμερα έκανα δοκιμή την affinity με τα δύο Gemini που πήρα το 3* και το 4* με τα απλά mobile 3* 4*View attachment 9360View attachment 9360View attachment 9361View attachment 9363
Ναι φίλε τα καινούργια τα μαύραΤα gemini είναι τα ported;
το τεσσαρη το gemini σου εχει μαζεψει λιγο την τουφεκια ,το τριαρι μαμα μια χαρα ειναι.Σήμερα έκανα δοκιμή την affinity με τα δύο Gemini που πήρα το 3* και το 4* με τα απλά mobile 3* 4*View attachment 9360View attachment 9360View attachment 9361View attachment 9363
Για συγκριτικο δεν ειμαι σιγουρος φιλε αλλα δοκιμες εχουν βαλει και απ τα δυο, τα high ειναι αρκετα πιο ανοιχτα σαν συσφιξη απο τα smoke, το full high αν θυμαμαι καλα βγαινει Mod σε smokeΈχει κάνει κάποιος από την παρεα συγκριτικό μεταξύ των kicks smoke και των high flyer?