Τζαπανις aisi steelΚάτι έχουν οι τουρκοι με το 4140, ότι προϊόν πουλάνε του κολλάνε και ένα < made from 4140 steel >.
Τζαπανις aisi steelΚάτι έχουν οι τουρκοι με το 4140, ότι προϊόν πουλάνε του κολλάνε και ένα < made from 4140 steel >.
ανάδρομου Ερμή....δεν έχουνΕρώτηση τα anaconda Paternmaster longrange τι αντιστοιχία υπάρχει σε "άστρα" με 18.3 αυλό
Ανταποκρίνεται υποτίθεται το ίδιο ως σύσφιξη, ανεξάρτητα μεγέθους αυλούΟκ..
Δλδ είναι τρίαρι, τεσσαρι τι.Ανταποκρίνεται υποτίθεται το ίδιο ως σύσφιξη, ανεξάρτητα μεγέθους αυλού
Μπες στο σάιτ τους για περισσότερα,οι γνώσεις μου είναι επιδερμικέςΔλδ είναι τρίαρι, τεσσαρι τι.
Εχει συσφιξη αλλα οχι βαση αυλου ειναι 0.700 της ιντσας, αναλογα με τον αυλο του οπλου βγαζεις μετα την συσφιξη, σε 18.7 αυλο ειναι φουλ πχ.Ερώτηση τα anaconda Paternmaster longrange τι αντιστοιχία υπάρχει σε "άστρα" με 18.3 αυλό
Σε 18.3 πόσο είναι γιατί με αυτά δεν τα πάω πολύ καλά. Ευχαριστώ πάντωςΕχει συσφιξη αλλα οχι βαση αυλου ειναι 0.700 της ιντσας, αναλογα με τον αυλο του οπλου βγαζεις μετα την συσφιξη, σε 18.7 αυλο ειναι φουλ πχ.
0.6 δηλαδη σφιχτο 3αριΣε 18.3 πόσο είναι γιατί με αυτά δεν τα πάω πολύ καλά. Ευχαριστώ πάντως
Εγω μετρησα σκετο το 17.7 Γιαννη αλλα εχεις δικιο 5.2 βγαινειΤο 0.70 του 2.54 που είναι η ιντζα είναι 17.78 mm άρα σε σχέση με το 18.3 είναι σχεδόν 3* σύσφιξη δηλ 5.2/10 ελαφρώς πιο κλειστό από 3* .
Δλδ Άλεξ μόνο καρτέρι περπατητο ούτε λόγος.0.6 δηλαδη σφιχτο 3αρι
Για περπατητο παρε το mid rangeΔλδ Άλεξ μόνο καρτέρι περπατητο ούτε λόγος.
Ένα 4* μαμά για περπάτητο είσαι μια χαρά δε ξέρω τι όπλο έχεις βέβαια.Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Μάλλον λόγω της αμερικανικής αγοράς. Εκεί είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το 4140.Κάτι έχουν οι τουρκοι με το 4140, ότι προϊόν πουλάνε του κολλάνε και ένα < made from 4140 steel >.
Καλοδουλευτα σου ευχομαι...Τα ειχα δει και πριν κανα δυο χρονια στο ebay και τα ζαχαρωνα και εγω αλλα θυμομουν που ειχα διαβασει κατι και τωρα που ξανατσεκαρα τη σελιδα του πωλητη γραφειδεν εχω kicks και στην τιμή που έχουν τώρα ούτε καν πλησιάζονται, είχε κανει ενας Ρώσος δόκιμες kicks vs billman βρέθηκε το billman να εχει πιο κλειστές ντουφεκιές. τώρα θα δουμε σκ την αλήθεια.