Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

εφυγε mail στην pm με το μοντελο του ρωσσου κι ερωτηση για mid και long anaconda βαλε μια απ ολα. ενταξει μιλαμε για πολλη αρωστεια
ha haaa
Ευριπιδη αν αποφασισεις να παραγγειλεις για σκουντηξε με μηπως παρω και εγω ενα..

Οπου υπαρχει εσοχή ,σε choke η καννη (porting), το κυαθιο θα την καταλάβει!
λογω υλικου κατασκευής του.
Εχει μικρη η μεγαλυτερη διαχυση,αναλογα στη σκληρότητα...
Τα καθεαυτου "φρενου", θα "δαγκωσουν" άγρια !
Ειναι σχεδιασμενα γι'αυτον τον λογο με αναλογη φορα στις οπες....

εφυγε mail στην pm με το μοντελο του ρωσσου κι ερωτηση για mid και long anaconda βαλε μια απ ολα. ενταξει μιλαμε για πολλη αρωστεια
ha haaa
Αχαχαχαχ! Φιλαρακι απο δω το κλωθεις, απο κει το κλωθεις,
Στην bellmonte θες να μοιασεις (φτάσεις) ha haaa

ωχ ωχ ανακοντα κικς....βλεπω να γινεται του φιδιου το κλωτσοπατημα!!!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Πολυ ανεβασμενο σε βλεπω τελευταια! Ωραίος;)

Τάκη δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα ή εγώ εχω πρόβλημα ή εσύ,,,,διαχείριση παρακαλώ για τσεκάρετε το
Παυλο στειλε μου σε παρακαλω σε πμ ενα screenshot τι σου βγαζει. Ολα καλα φαινονται παντως. Μηπως ειχε προβλημα ο σερβερ εκεινη την ωρα? Τωρα μπορεις να στειλεις πμ? Θα το ψαξω οσο μπορω απο το κινητο..

το decoy το εχω μονιμα βιδωμενο και το βγάζω για κάτι πάνω απο τα 35-40 μέτρα

καποια στιγμή θα πάρω και το duck,,,το έφερα για 2 φίλους και το λιγουρευτηκα !
εγώ το πήρα για δοκιμή από τον φίλο μου,τέλος κυνηγίου,το έχω ακόμα και μου είπε όοοοοταν το χρειαστώ θα στο ζητήσω
αν εξαιρέσω λίγο τον θόρυβο κατά τα άλλα πολύ καλό σε μακρινές αποστάσεις,κουρονοκαρακάξες τον Φλεβάρη έπεφταν σύκα του Αυγούστου
.sarcastic.

Back