Ευριπιδη αν αποφασισεις να παραγγειλεις για σκουντηξε με μηπως παρω και εγω ενα..εφυγε mail στην pm με το μοντελο του ρωσσου κι ερωτηση για mid και long anaconda βαλε μια απ ολα. ενταξει μιλαμε για πολλη αρωστεια
ha haaa
Ευριπιδη αν αποφασισεις να παραγγειλεις για σκουντηξε με μηπως παρω και εγω ενα..εφυγε mail στην pm με το μοντελο του ρωσσου κι ερωτηση για mid και long anaconda βαλε μια απ ολα. ενταξει μιλαμε για πολλη αρωστεια
ha haaa
αν βγαζει οκ. θα την κανουμε αλλα σε κανα 2μηνο γιατι τωρα θελω να βγαλω αδειαΕυριπιδη αν αποφασισεις να παραγγειλεις για σκουντηξε με μηπως παρω και εγω ενα..
Αχαχαχαχ! Φιλαρακι απο δω το κλωθεις, απο κει το κλωθεις,εφυγε mail στην pm με το μοντελο του ρωσσου κι ερωτηση για mid και long anaconda βαλε μια απ ολα. ενταξει μιλαμε για πολλη αρωστεια
ha haaa
Πολυ ανεβασμενο σε βλεπω τελευταια! Ωραίοςωχ ωχ ανακοντα κικς....βλεπω να γινεται του φιδιου το κλωτσοπατημα!!!!!
αχ...αυτα τα ανακοντα θα καψουνε πουλια εφετος.......Αχαχαχαχ! Φιλαρακι απο δω το κλωθεις, απο κει το κλωθεις,
Στην bellmonte θες να μοιασεις (φτάσεις) ha haaa
Πολυ ανεβασμενο σε βλεπω τελευταια! Ωραίος
Παυλο στειλε μου σε παρακαλω σε πμ ενα screenshot τι σου βγαζει. Ολα καλα φαινονται παντως. Μηπως ειχε προβλημα ο σερβερ εκεινη την ωρα? Τωρα μπορεις να στειλεις πμ? Θα το ψαξω οσο μπορω απο το κινητο..Τάκη δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα ή εγώ εχω πρόβλημα ή εσύ,,,,διαχείριση παρακαλώ για τσεκάρετε το
3.5 με 4 εκαττα kicks ποσο εξεχουν απο την καννη?
Είμαι πολύ ευχαριστημένος Ευριπίδη απ τα gemini,θέλω όμως ένα κλειστό φρενάτο για τα μπασιματα!!!
εγώ το πήρα για δοκιμή από τον φίλο μου,τέλος κυνηγίου,το έχω ακόμα και μου είπε όοοοοταν το χρειαστώ θα στο ζητήσωτο decoy το εχω μονιμα βιδωμενο και το βγάζω για κάτι πάνω απο τα 35-40 μέτρα
καποια στιγμή θα πάρω και το duck,,,το έφερα για 2 φίλους και το λιγουρευτηκα !