Ερειξα μέχρι 36 γραμμάρια πάνω από εκεί δεν δοκιμασα..Αλλά δεν με ικανοποίησε και στο χαρτί σε χαρτόνι 1,20Επειδή το δούλεψα κάτι φεγγάρια, έχω την εντύπωση ότι θέλει φόρτωμα. (Σκάγια εννοώ)
Τίποτα και σε εμέναΕρειξα μέχρι 36 γραμμάρια πάνω από εκεί δεν δοκιμασα..Αλλά δεν με ικανοποίησε και στο χαρτί σε χαρτόνι 1,20
Πιστεύω καλύτερα 4* η5*Τίποτα και σε εμένα
Κάποιοι τα βρίσκουν με κάποια τσοκ κάποιοι όχι, το ίδιο και με τα φυσίγγια, ότι δίνει σε κάποιον οποιασδήποτε συνδυασμός μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εκτιμώ μένει εκεί και είναι ικανοποιημένος τα υπόλοιπά όλα είναι περιττά.Πιστεύω καλύτερα 4* η5*
Εβαλα 5 φέτος περδικα και δεν ξανά βάζω περνω 2 στο σήκωμα μια έσπασε φτερό και πήγε 1 χιλιόμετρο και η άλλη 200μ και έσβησε στον αέρα και δεν βρήκα καμιαΠιστεύω καλύτερα 4* η5*
Με τι φυσίγγια ερειξες πέρδικα διασποράς?Εβαλα 5 φέτος περδικα και δεν ξανά βάζω περνω 2 στο σήκωμα μια έσπασε φτερό και πήγε 1 χιλιόμετρο και η άλλη 200μ και έσβησε στον αέρα και δεν βρήκα καμια
4τσοκ περδικα και 5τσοκ μπεκάτσα
Παραθέτω τρεις φωτογραφίες..... επειδή εγώ είμαι θεωρητικός τύπος και όχι της πράξης..... έχω ένα κακό ελάττωμα.... θυμάμαι καλά...View attachment 84543View attachment 84544View attachment 84545
Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι τρώμε κουτοχορτο και γίναμε κυνηγοί χθες..... παραθέτω λοιπόν σε κοινή θέα μια φωτογραφία μιας μπεκατσας που θηρευτηκε και με 4 άρια για λαγό και με bell και φυσίγγια διασποράς...... Η δεύτερη είναι screenshot από το παραπάνω βίντεο.....τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας......
Επειδή είσαι πανέξυπνος μπήκε λάθος φώτο πήγαινε στην σελίδα 148 στο θέμα μπεκάτσα και δες ποια είναι να ικανοποιηθεις Επειδή και εδώ τα γραπτά μένουν. Είσαι τελικά πολύ ξερόλας εξυπνε.Παραθέτω τρεις φωτογραφίες..... επειδή εγώ είμαι θεωρητικός τύπος και όχι της πράξης..... έχω ένα κακό ελάττωμα.... θυμάμαι καλά...View attachment 84543View attachment 84544View attachment 84545
Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι τρώμε κουτοχορτο και γίναμε κυνηγοί χθες..... παραθέτω λοιπόν σε κοινή θέα μια φωτογραφία μιας μπεκατσας που θηρευτηκε και με 4 άρια για λαγό και με bell και φυσίγγια διασποράς...... Η δεύτερη είναι screenshot από το παραπάνω βίντεο.....τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας......
MB LONG RANGE 6Με τι φυσίγγια ερειξες πέρδικα διασποράς?
Ναι ρε τώρα ξύπνησες στο λεω πόσο καιρό πάρε 2 να δοκιμάσουμεhttps://store.geminichokes.com/en/c...157-color_coded_band-without_color_coded_band
Αυτό το τσοκ π το δίνει-0,30 skeet 2 αρνητική σύσφιξη θεωρείται πολύ πιο ανοικτο από κυλινδρο;
Ανάλογα τον αυλό σου θα είναι 0,30 χιλιοστά ανοικτοτερο.....αν έχεις 18,4 για παράδειγμα με αυτό θα καταλήγει σε 18,7......https://store.geminichokes.com/en/c...157-color_coded_band-without_color_coded_band
Αυτό το τσοκ π το δίνει-0,30 skeet 2 αρνητική σύσφιξη θεωρείται πολύ πιο ανοικτο από κυλινδρο;
Εσένα βρε ότι και να σ δώσω δεν έχεις γιατρια χαχαΝαι ρε τώρα ξύπνησες στο λεω πόσο καιρό πάρε 2 να δοκιμάσουμε