Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εκεινες που δοκημασα και δεν μου αρεσαν καθολου οσο και να πρωσπαθησα με τα σεταπ δεν μπορεσα να της βρω σωστα , ειναι η AGOUILA , και η TEKNA , που δεν πρωκητε να της ξανα παρω , ειδηκα την τεκνα που τα βαρη της ,ηταν εκτος προδιαφραφων για τα γραμμαρια που ρηχνω , ρηχνω απο 24 γραμμαρια μεχρη το πολυ 34 γραμμαρια , τα συνηθες γραμμαρια για εμενα σε πολλα θυραματα ειναι τα 32

Δοκιμαζα λιγη Tecna 8/2014....xm.
Λεω να φτιαξω μια ωραια γραμμουλα στο χωμα με ενα πυργακι στο τελος, να τις πεταξω ενα σπιρτο... Κ φααααααπ... Να καει μια κ καλη....fiurius.
Οτι εχω δοκιμασει κατω απο 38 γρ η θα νομιζω οτι τουφεκαω τον τενεκε με 8αρια αντι για 4αρια η θα μου φυγει το οπλο απο τα χερια απο τη βιαιη συμπεριφορα της... Σε νεες δοκιμες εχθες νομιζα οτι δεν ειχα σκαγια μεσα... Μονο κατι σημαδακια ειχε ο τενεκες... Ριχνω δοκιμαστικα μετα κ ενα παλιο που ειχα με Tecna του 2013 ( Τοτε ελεγα οτι αυτη ειναι χαλια σε σχεση με τις παλιες, που να ξερα .buy buy.) κ τον πεταξε 3 τουμπες πισω....hair.
Ουουου ρε την καταρα μου.... Αυτη μονο για τον Venetato θα κανει που ξεκινα να γεμιζει απο τα 40 γρ... .yelling..sarcastic.

Γέμισα προχθές κάτι φυσίγγια για δοκιμές, με d20 gordon κάλυκα 1,49χ28 Νο10 και 1,49χ29 Νο10 cx200 και κλείσιμο με την mec. Κάποια στιγμή κάπου τράκαρα σε Κυπριακό forum συνταγή 1,45χ28 ελπίζω να ήταν για την 28αρα d20 και να μην γέμισα κανένα δυναμίτη...

ενα καλο σεταπ με την S4 ειναι με καψουλι 2000 1,45 χ31 κλησημω με 5 σταδια στα 56,5 , με οτι συγκεντρωτηρα και να εβαλα , ηταν καταπληκτηκο, και με τον v zero 23 και με τον ΖΜΝ 21 της B P , με φελο μεσα καλ20 3 χιλιοστον , και με ακουιλα 22

Λεω να φτιαξω μια ωραια γραμμουλα στο χωμα με ενα πυργακι στο τελος, να τις πεταξω ενα σπιρτο... Κ φααααααπ... Να καει μια κ καλη....fiurius.
Οτι εχω δοκιμασει κατω απο 38 γρ η θα νομιζω οτι τουφεκαω τον τενεκε με 8αρια αντι για 4αρια η θα μου φυγει το οπλο απο τα χερια απο τη βιαιη συμπεριφορα της... Σε νεες δοκιμες εχθες νομιζα οτι δεν ειχα σκαγια μεσα... Μονο κατι σημαδακια ειχε ο τενεκες... Ριχνω δοκιμαστικα μετα κ ενα παλιο που ειχα με Tecna του 2013 ( Τοτε ελεγα οτι αυτη ειναι χαλια σε σχεση με τις παλιες, που να ξερα .buy buy.) κ τον πεταξε 3 τουμπες πισω....hair.
Ουουου ρε την καταρα μου.... Αυτη μονο για τον Venetato θα κανει που ξεκινα να γεμιζει απο τα 40 γρ... .yelling..sarcastic.
Το μονο σεταπ που μαρεσε μαυτην παρτιδα του 2004 1,90χ36 δρακον 20 εκει εδηνε ρεστα αααα και 2χ38 με sg12 πολησταδιακο

Το μονο σεταπ που μαρεσε μαυτην παρτιδα του 2004 1,90χ36 δρακον 20 εκει εδηνε ρεστα αααα και 2χ38 με sg12 πολησταδιακο
Γιαννη μεχρι κ οι παρτιδες του 11, αντε κ του 2013 στα 36 γρ, εδιναν ρεστα απο 33 εως 38 γρ... Εδιναν ρεστα ομως, ακομα κ με μεσαια καψουλια... Καταπληκτικα σκοτωματα...
Αυτη ετσι οπως συμπεριφερεται για κανα διασπορας κ αν...

Γέμισα προχθές κάτι φυσίγγια για δοκιμές, με d20 gordon κάλυκα 1,49χ28 Νο10 και 1,49χ29 Νο10 cx200 και κλείσιμο με την mec. Κάποια στιγμή κάπου τράκαρα σε Κυπριακό forum συνταγή 1,45χ28 ελπίζω να ήταν για την 28αρα d20 και να μην γέμισα κανένα δυναμίτη...
1,49?????
Ψαγμενο???.what..xm.

Μιλτο,θα κοιταξω γιατι νομιζω πως εχω.....
Ευχαριστω πολυ για την προσφορα κυριε Γιαννη
Γεματο η αδιο???? Δοσε στον μιλτο το κουτη για το εικοστασι και εμενα την μπαρουτη να τη καψω δεοντος.χαχαχαχαχα
Ταλιμπαν θελω και εγω την πυριτιδα..δεν εισαι ο μονος που την αγαπαει αυτη την μπαρουτι.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Δεν θυμαμαι τωρα παρτιδα και ψιλοβαριεμαι να παω στο "εργαστηρι" να κοιταξω αλλα απο την tecna κανενα παραπονο(εκτος απ την τιμη της).Το εναντιον.Στα 35+γρμ καψουλι 686 νομπελ καλυκα Τ3 goualadi 22 με 1,90 αλλα και 1,95 μου εκανε πολυ καλη δουλεια!!Οσο για τις διβασικες και το κρυο μην τρωτε παραμυθι.Η αγαπημενη μου sipeN μεχρι -16 στον βαλτο απλα θεριζε!!!!

Status
Not open for further replies.
Back