Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Jk6 1,75 η 1,80 αναλογα την εποχη,καψουλιο 2000,draco 17, 35γρ καλα 5αρια οχι τιποτα σαν καρδια μαρουλιου,πατημα στα 57,3με ρηχο στενο ρελι,μια μικρουλα κεντρικη για το κακο το ματι.sarcastic.αααααα και να μην ξεχασω 0,60-0,70 καλο χοντρο μπαφερ οχι αυτο που ειναι σαν ταλκ,αν φυσικα πουλανε στην περιοχη της Καλαματας.yelling.αλλιως απο κανα σαιτ του εξωτερικου......μονο αν σκασουν κοντα τα πουλια αφηστε τα να φυγουν λιγο ποιο μακρια γιατι τα κανει αχρηστα για φαγητοha haaa

Αυτο με τι δυναμη κρουσης αυτης της πυριτιδας ειναι το κατι αλλο. Εριξα το Σεπτεμβρη με κατι φυσιγγια που μου εδωσε ο φιλος skyfall για δοκιμη γεμισμενα στα 35 γρ και νομιζα οτι τουφεκιζα τις κουρουνες με δυναμιτακια.
Παυλιτο αφου σου αρεσανε το Σεμτεμβρη......καλυτερα να μην τα ριξεις τωρα γιατι δεν θα κοιμηθεις το βραδι.sarcastic.

Jk6 1,75 η 1,80 αναλογα την εποχη,καψουλιο 2000,draco 17, 35γρ καλα 5αρια οχι τιποτα σαν καρδια μαρουλιου,πατημα στα 57,3με ρηχο στενο ρελι,μια μικρουλα κεντρικη για το κακο το ματι.sarcastic.αααααα και να μην ξεχασω 0,60-0,70 καλο χοντρο μπαφερ οχι αυτο που ειναι σαν ταλκ,αν φυσικα πουλανε στην περιοχη της Καλαματας.yelling.αλλιως απο κανα σαιτ του εξωτερικου......μονο αν σκασουν κοντα τα πουλια αφηστε τα να φυγουν λιγο ποιο μακρια γιατι τα κανει αχρηστα για φαγητοha haaa
Για στηστην 2χ30 μρ δρακον να δεις

Χαχαχα θα δεις πραγματα τρελα.καμε δοκημη και θα δεις.με 688
bsp2 στο 1,95/37 με μεςοταπα και 6αρια γεμισα δυο για δοκιμη....βαρεσα δυο μεγαλα επιβλαβη και απλα καικανε στον αερα...το κακο ειναι που το φυσιγγι κοπηκε στο μεταλλο στο σημειο του εξολκεα.xm.μπορει να το ειχα πατηση πολυ.xm.ξανα δοκιμη στο 1,95/36 και κλεισημο στα 15χιλ....και παλι τα επιβλαβη καιγοταταν αλλα παλι κοβοταν ο καλυκας στο ιδιο σημειο.xm.τη γινεται ρε παιδια

bsp2 στο 1,95/37 με μεςοταπα και 6αρια γεμισα δυο για δοκιμη....βαρεσα δυο μεγαλα επιβλαβη και απλα καικανε στον αερα...το κακο ειναι που το φυσιγγι κοπηκε στο μεταλλο στο σημειο του εξολκεα.xm.μπορει να το ειχα πατηση πολυ.xm.ξανα δοκιμη στο 1,95/36 και κλεισημο στα 15χιλ....και παλι τα επιβλαβη καιγοταταν αλλα παλι κοβοταν ο καλυκας στο ιδιο σημειο.xm.τη γινεται ρε παιδια
Ειχες κεντρικη Γρηγορη?
Τι καλυκας?

Ετσι οπως ακουσα κ εγω να κανουν τα φυσιγγια τους στο Δ, το πασχα πρεπει κανουν χρυσες δουλειες... .yelling. Παλικαρακια μηπως να ασχοληθειτε με βεγγαλικα κ στρακαστρουκες???? .sarcastic. Τον κροτο τον εχετε, αν πετυχετε κ τη λαμψη θα τους τρελανετε ολους... .yelling..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
.very funny..very funny..crying smile..vert funny..badboys.

imageupload
Μια και λεμε για τη jk6...
Απογευμα,για αγριοπεριστερα στην κουρνια.Λιγα τα πουλια που μπηκαν.Αν θυμαμαι πηρα 5.Εντυπωσιαστηκα απο τον τροπο που επεφταν!Τραβερσατα,νομιζες πως τα χτυπαγε ροπαλο,καθετη πτωση!γυριζαν τα φτερα τους αναποδα και το πουπουλο τιναζοταν 3μ πισω.Εντυπωσιακο!Οτι πρωτοδοκιμαζα τον drago 20 και η αληθεια ειναι πως,οπτικα και κατασκευαστικα,δε μου γεμιζε το ματι....
Φευγοντας και μην εχοντας καπου αλλου να δοκιμασω,εριξα μια τουφεκια σε μια μισογκρεμισμενη μαντρα.Νομισα πως θα γκρεμισει και την υπολοιπη!!Η αποσταση ειναι 34 βηματα(30μ περιπου,μετρημενο:)),
3* μαμα choke,με το μουλαρι(mossberg).Ενδεικτικα,το ανοιγμα της τουφεκιας ειναι 3 πιθαμες(γυρω στα 75cm).Τα σκαγια,#6,ελιωσαν πανω στη μαντρα...
Γιαννη η μαντρα ειναι σαγρε η ζαροσε απο την τουφεκια??

bsp2 στο 1,95/37 με μεςοταπα και 6αρια γεμισα δυο για δοκιμη....βαρεσα δυο μεγαλα επιβλαβη και απλα καικανε στον αερα...το κακο ειναι που το φυσιγγι κοπηκε στο μεταλλο στο σημειο του εξολκεα.xm.μπορει να το ειχα πατηση πολυ.xm.ξανα δοκιμη στο 1,95/36 και κλεισημο στα 15χιλ....

Eμενα στο 1,95-36 ηταν σαν διασπορας... Στα 37 θελω να τη δοκιμασω παλι με 686 ομως...
Στον ιδιο καλυκα στο εκανε αυτο κ στις δυο περιπτωσεις? Τους ειχες ξαναγεμισει αυτους??
Εμενα αυτη η PSB2 μονο στα 33-34 μου αρεσει...

Eμενα στο 1,95-36 ηταν σαν διασπορας... Στα 37 θελω να τη δοκιμασω παλι με 686 ομως...
Στον ιδιο καλυκα στο εκανε αυτο κ στις δυο περιπτωσεις? Τους ειχες ξαναγεμισει αυτους??
Εμενα αυτη η PSB2 μονο στα 33-34 μου αρεσει...
Δεν το εριξα στον πινακα αλλα σε μεγαλα επιβλαβη κατευθειας που τα διαλυσε...ηθελα κατι με μεσοταπα σε 5-6 για πρωτο για τις αλλες δουλειες εχω αλλα.παντα καινουργιους σε αυτα τα νουμερα,σε αυτα ειχα T3 που δεν μου εχουν κοπει ποτε ακομα και σε εξτρα φουλ κοντρες.

Status
Not open for further replies.
Back