Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σε φασσα δεν εχω ριξει δικομου μονο αγοραστα ,αυτο που εγραψες φαινεται πολυ καλο θα το δοκιμασω ,και σ'ευχαριστω για την απαντηση!

ΤΗΝ
σε φασσα δεν εχω ριξει δικομου μονο αγοραστα ,αυτο που εγραψες φαινεται πολυ καλο θα το δοκιμασω ,και σ'ευχαριστω για την απαντηση!
ΤΗΝ βησματοση την καταλαβες η θες περετερω εξηγηση....οτι θες ρωτα.

γεμιζω s4 sipe μεχρι 31gr για τσιχλα με spark, για φασα δεν εχω κανει ακομα?
κυριε Τακη κανε και ενα σετ απ με σιπε που γαζωνει..sipe 1,45 /688 /spark /31g no7,5. κλ στα 57,5.με τι οπλο κηνηγας... δεν πιστευω με καμια βερεττα....sarcastic.

Σε Φασσα ριξε sipe 160-165 με 34 ως36 καψουλι 686 στις ζεστες και 2000/688 στο κρυο.βυσματα προτιμησε sg,gt.

3,5 βαρας???Ναβαρας κανουν ωραιο ηχο..sarcastic.
Μεχρι 36gr εχω ριξει το οπλο αυτο το διαλεξα για την στιβαροτητα,το μη λακτισμα,δεν χρειαζεται ιδιαιτερη περιποιηση,και για το ειδος του κυνηγιου που κανω (καρτερι)ωσ'επι το πλειστον.Για το περπατητο σε κλειστα μερη με την γεροντησα 302....!

.congrats.
σιγουρα θελει ψαξιμο,αλλα skyfall μιλα μου στον ενικο και χωρις το κυριε και εαν εχεις τιποτα setup για τις σιδερενιες καλοδεχουμενα!
Ειναι ολλα γραμμενα μεσα σε αυτο το τοπικ.ΑΝ κανεις ενα τσεκ θα τα δεις ολλα.

Status
Not open for further replies.
Back