Και του Καρδαρά ίσιος είναι ... Του Θώδη είναι ελικοειδής ...Επιπέον, ο σταυρός του Gualandi είναι ίσιος, όχι ελικοειδής.
Ναι του καρδαρα ειναι Στέλιο..Του Καρδαρά πρέπει να είναι, ε? Ο Gualandi χωρίζεται σε 2 πέταλα, οχι 4 !!!
Οποτε κατα καποιο τροπο ειναι φυσιολογικο να συμβενει...Το τσαλάκωμα μπορεί να το παθαίνει κι από τη μηχανή που τον καθίζει στον κάλυκα. Το πάθαινε και εμένα ο Gualandi όταν γέμιζα με τη LEE, και έκανα πατέντα για να μην τσαλακώνει ...
Του Καρδαρά πρέπει να είναι, ε? Ο Gualandi χωρίζεται σε 2 πέταλα, οχι 4 !!!
Το τσαλάκωμα μπορεί να το παθαίνει κι από τη μηχανή που τον καθίζει στον κάλυκα. Το πάθαινε και εμένα ο Gualandi όταν γέμιζα με τη LEE, και έκανα πατέντα για να μην τσαλακώνει ... (Ένα κέρμα 1 λεπτού πάνω στο σταυρό, και μοιράζεται η πίεση ομοιόμορφα πάνω του από την σωλήνα που τον κατεβάζει στον κάλυκα, και όχι μόνο σε 4 σημεία).
Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και απόλυτα φυσιολογικό, ή μάλλον δεν θα έπρεπε να γίνεται έτσι ... Εμένα συνέβαινε γιατί η Lee είναι "ερασιτεχνική μηχανή αναγόμωσης" και η ράβδος που σπρώχνει το βύσμα στον κάλυκα είναι σωλήνα, από την οποία πέφτουν στον κάλυκα η πυρίτιδα και τα σκάγια ... και επιπλέον χρησιμοποιούσα μεταχειρισμένους κάλυκες.Ναι του καρδαρα ειναι Στέλιο..
Οποτε κατα καποιο τροπο ειναι φυσιολογικο να συμβενει...
Ελεγχόμενο σκορποσκαγιασμα για την ακρίβεια ..Ετσι κι αλλιως,για σκορποσκαγιασμα αγοραζονται αυτα τα φυσιγγια!![]()
Εγω τα ψαχνω?αυτα με βρίσκουν..Κι εσυ ρε Τασο,τι θελεις και τα ψαχνεις??![]()
Γαι δωσε φωτα Λευτερη με ενδιαφερει η κατασκευη του..γενικα με αυτους τους διασπορεις εχω δει πολλες πατεντες οπως και οι ιταλοι που τους κοβουν τα πεταλα και τους βαζουν σε βραστο νερο και τους στριβουν λιγο και γινοντε σαν ελικοειδηςΕίχα φτιάξει ένα "εργαλείο" κάποτε για τους διασπορείς της Gualandi.
Δεν είναι δύσκολο να κατασκευαστεί.
Καλημέρα σε όλους....χάρτινους κάλυκες μπορούμε να κλείσουμε ρελι με το στροφιο για τους πλαστικούς η θέλει εξειδικευμένο για χάρτινους?
χάρτινους με μάλλινη θέλω να κλείσω Μιχάλη....ναι του Λαναρά έχωΘα βρεις ενα στροφειο να κανει 2.20-2.40 παχος ρελιου και εισαι κομπλε....
Το ριχο του λαναρα ειναι καλο αρκη να μην κληνεις σεταπ με σκληρο αμορτησερ,....
Χάρτινους με μάλλινη θέλω
χάρτινους με μάλλινη θέλω να κλείσω Μιχάλη....ναι του Λαναρά έχω
Εγώ τα κόβω!Παιδιά στον piston skeet τα προκοβω τα πτερυγια;