Κρητικε...η ssb ειναι ψυλομαπα......δοκημαστηκε και απετηχε....
απο 38γρ και πανο κανει παπαδεςΚρητικε...η ssb ειναι ψυλομαπα......δοκημαστηκε και απετηχε....
Που τις βρίσκουμε αυτές;τρομερες μπαρουτες η ssb+150 και η psb2sp για τη αλη δεν εχω αποψη
Μπορείς να φτιάξεις τα καλύτερα διασποράς με 30-32γρ. Στα μπαρ τα οποία θες σίγουρα θα πας σε κλείσιμο φυσιγγίου σε στρογγυλό ρέλι με χαρτάκι και ταχύτητες 380+- μέτρα ανά δευτερόλεπτο στο 1 μέτρο από την κάννη.Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τις γνώσεις σας για κάποιες συνταγές που θα ηθελα να φτιάξω. Μπορώ να φτιάξω διασποράς 30- 32γρ. σε νουμερο 8 ή9 που να μην ξεπερνάει όμως τα 600- 650 μπαρ; Υπερδιασποράς ή αποκεντρωτικά με ιδιες πιέσεις, ακόμη κ αν θυσιάσω λίγη ταχύτητα;
Τίποτα! Παρότι παρακολουθώ καιρό την ιδιογομωση δεν έχω ασχοληθεί και σκεφτόμουν να ξεκινήσω από αυτό. Με λίγα απλά υλικά και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Θα ηθελα ένα απλό φυσιγγάκι για πολύ μικρές αποστάσεις για τσίχλες, για κοντινες μπιχτές και γρήγορες τουφεκιες σε στενά κομμάτια. Τα αγοραστά ξεφευγουν σε πιέσεις( τα θέλω για ελαφρύ ποζέ 40ετιας και δεν θελω να το ζορίζω) και φυσικά σε τιμή.Μπορείς να φτιάξεις τα καλύτερα διασποράς με 30-32γρ. Στα μπαρ τα οποία θες σίγουρα θα πας σε κλείσιμο φυσιγγίου σε στρογγυλό ρέλι με χαρτάκι και ταχύτητες 380+- μέτρα ανά δευτερόλεπτο στο 1 μέτρο από την κάννη.
Πες μας όμως τι υλικά έχεις?
Με το δικκανο θα παιξεις στα 28γραμμαρια δεν χρειαζεσαι παραπανω.Εντάξει... Καμια ελαφριά συνταγή; Φαντάζομαι κάτι σε αποκεντρωτήρα ή σε ελικοειδή;