Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
δηλαδη οτι δεν με ενδιαφερη και ξερω μερηκα πραγματακια , δεν πρεπει να ενημερονω τους αλλους νεους ιδιογωμοτες , να τα περνω ολα εγωιστηκα
σε 2/3 forum, αλλά και στο facebook κανείς νέος δεν θέλει να μάθει από σένα, και κανείς παλαιός δεν θέλει να σου πει. Σταμάτα να προκαλείς, γιατί αποδεδειγμένα στο τέλος θα παρακαλάς.

Ρε φιλε δεν πεζεσαι με τυποτα εδω σου λεμε σεταπ δοκημασμενο στο κανονακι και το απορηπτεις λεγοντας ειναι φουρνελο φίαξε λυπον τα δυκα σου και μην εχεις αποριες γιατι δεν λεμε τυποτα το ενα σου βρωμαει το αλλο σου ξυνηζει σαν τη χηρα στο κρεβατι κανεις
ενταξη ΤΕΟ πρεπει να τα λεμε τα σεταπ ολα , και συμφωνα εμεις τα διαμορφονουμε η τα απορηπτουμε , δηλαδη εγω τωρα οταν το φτιαξω το ιδιο χωρης αλευρη βρωμης , με 1,65 χ34 και με 686 δεν θα ειναι ποιο μαλακο , γιατι κυνηγαω με δυκανα

διαβασε παλια μυνηματα να δεις ποσα σεταπ μου εχουν πει , και σε αυτο το φορουμ και σε αλλο και στο FB, και μολης τωρα ο τεος μου ειπε με την SIPE , και σταματα να γραφεις οτι νανε για να εντυποσιασεις

Παμε μια απο την αρχη. Υπαρχει κοσμος που γεμιζει καποιες συνταγες συγκεκριμενες και δεν τις αλλαζει, γιατι του πανε καλα. Συνηθως τις λενε και σε αλλους αν ζητηθουν, αλλα δεν ειναι και απαραιτητο. Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να λεει που κυνηγαει, τι γεμιζει, τιποτα. Ο τροπος που ζητας, και φυσικα η εν γενει συμπεριφορα ειναι που ξεκλειδωνει ή κλειδωνει τις πορτες. Προσωπικα δεν θεωρω πως γεμιζω κατι εξωπραγματικο, οποτε αν μου ζητηθει, το λεω χωρις να αγχωνομαι. Ομοιως αν μου ζητησουν να πω και που εκανα ενα καλο απογευματινο κυνηγι πχ, ευχαριστως θα παρω παρεα να παμε. Αλλος πιθανον να γεμιζει κατι που να του αρεσει και να μη θελει να το μοιραστει, μπορει να γεμιζει κατι οριακα και να φοβαται μη το κανουν λαθος και παρει κανενα στο λαιμο του, ή να εχει σπασει τα ποδαρια του στο ψαξε-ψαξε για δοκιμες και να λυπαται να δωσει τον κοπο του ετσι. Ειναι επισης σεβαστο, και καλα κανει αν αυτο νομιζει πως ειναι σωστο.

Φετος καταφερα να γεμισω κ εγω τα πρωτα μου φυσιγγια! Ξεκινησα με τη sipe λογω σταθεροτητας κ ευρος γομωσεων με σκοπο να καταφερω να φτιαξω ενα φυσιγγι για τα περισσοτερα κυνηγια μου αλλαζοντας μονο νουμερο σκαγιων. Με τη συμβολη του ΓΙΑΝΝΗ. δοκιμασα στο 1.50χ31 t2 cheddite cx 2000 με aquila 27 ν. 9 με πλαστικο τζαμακι για την τσιχλα, παντα σε ρελιαστο! Μου αρεσε πολυ κ θα το κρατησω! Αυτο που παρατηρησα μονο ηταν σε ολα τα πουλια λιγο αιματακι απ το στομα.
Τωρα ειμαι στο ψαξιμο για τρυγονοφυσιγγο...

Last edited:
Πόσα bars έδωσε το κανονάκι;
Παιδια μην την φοβαστε την sipe παει και αρκετα παραπανω και σε λογικα πλαισια..και για να το αποδειξω αυτο θα πω αναφερομενος και στην κουβεντα "καυγα" παραπανω οτι εχω παει την sipe στα 37 γραμμαρια σκαγια με μολις 850-890 μπαρ..αυτο δεν μπορω να το δωσω στον οποιονδηποτε γιατι περα απο το οτι δεν προοριζεται για τον καθενα που δεν ξερω πως γεμιζει ή τι εμπειρια εχει στην ιδιογομωση ειναι και αρκετα εκτος προδιαγραφων..κακα τα ψεματα οταν εχεις ξοδεψει αρκετες χιλιαδες ευρω για μηχανες δοκιμες κλπ δεν μπορεις να εμπιστευτεις κατι τετοιο..σε κατι πιο απλο αλλα αποτελεσματικο ολοι βοηθαμε και προσωπικα το εχω κανει παρα πολλες φορες και θα συνεχισω να το κανω.
Αν μου επιτραπει να κανω λιγο τον διαχειριστη και ας παμε παρακατω το θεμα..εχουμε πολλα προβληματα στην ιδιογομωση με τις ελλειψεις υλικων που το αν θα δωσω σεταπ ή δεν θα δωσω ειναι το τελευταιο που με απασχολει

Και εγώ στο εικοσαρι την φόρτωσα λίγο και ανταποκρίθηκε άριστα στης απότομες μεταβολές του καιρού χωρίς να με ζορίζει.
Εχει μια ελαστικότητα που αν την εκμεταλλευτής κανει παπαδες

Status
Not open for further replies.
Back