Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ειναι θεμα οτι παιζει κατι. Μια χαρα ειναι αν σου αρεσουν, μια χαρα κανουν τη δουλεια για την οποια προοριζονται.
Ξέρεις οτι είμαι νέος στην ιδιογωμοση και πολύ προσεκτικός ,βήμα βήμα προχωράω έχω 2 πυρίτιδες που δουλεύω και με καλύπτουν από 31-37 gr
οταν εξαντλησω τις δυνατότητες τους με διάφορους συγκεντωτηρες γρ και μεσοταπα μαλινοταπα κτλ θα αρχσω τις διβασικες ιταλικες σε ρελι παντα

Last edited:
Ξέρεις οτι είμαι νέος στην ιδιογωμοση και πολύ προσεκτικός ,βήμα βήμα προχωράω έχω 2 πυρίτιδες που δουλεύω και με καλύπτουν από 31-37 gr
οταν εξαντλησω τις δυνατότητες τους με διάφορους συγκεντωτηρες γρ και μεσοταπα μαλινοταπα κτλ θα αρχσω τις διβασικες ιταλικες σε ρελι παντα

Στην ιδιογομωση δεν υπαρχει "πρεπει" κατα τη γνωμη μου. Το μονο πρεπει ειναι στις προδιαγραφες των υλικων, και στους κανονες ασφαλειας. Απο κει επειτα, αλλος γουσταρει να ψαχνεται συνεχως με νεες συνταγες και υλικα, αλλος ψαχνεται με μηχανηματα και εργαλεια, αλλος με το που βρισκει κατι που του αρεσει μενει εκει. Κανενα δεν ειναι κατακριτεο, ολα ειναι θεμα του τι σου αρεσει. Αυτο που με ενοχλει ειναι η ελλειψη ποικιλιας, και ας μην προκειται ποτε να αγορασω καποια απο τα υλικα αυτα. Προσωπικα θα ηθελα και τα Αμερικανικα υλικα να ερχονται Ελλαδα, και πυριτιδες απο Τσεχια ή Φινλανδια.

... Προσωπικα θα ηθελα και τα Αμερικανικα υλικα να ερχονται Ελλαδα, και πυριτιδες απο Τσεχια ή Φινλανδια.
Ναι αλλά μετά δεν θα έπρεπε να κάνεις άλλη δουλειά ... Και θα'πρεπε να βρεις και σπόνσορα - ή πλούσια νύφη - να χρηματοδοτεί τις δοκιμές !!!
.sarcastic. .sarcastic. .yelling. .money.

Ναι αλλά μετά δεν θα έπρεπε να κάνεις άλλη δουλειά ... Και θα'πρεπε να βρεις και σπόνσορα - ή πλούσια νύφη - να χρηματοδοτεί τις δοκιμές !!!
.sarcastic. .sarcastic. .yelling. .money.

Εχω μια σταθερη σχεση (ΜΒ) και καθε τοσο κανω και καμμια παρασπονδια. Πχ, ασχημα θα ηταν αν εφερναν τις Τσεχικες που λογικα ειναι σε τιμη προσιτη;

Status
Not open for further replies.
Back