Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω προμηθευτεί λίγη GP αλλά ακόμη δν έχω ασχοληθεί μαζί της....Τώρα που δν έχω πολύ ΜΒ32 λέω να της βάλω χέρι για κανένα διασποράς στη μπεκάτσα....
Με 2 δοκιμούλες που είχα κάνει μου φάνεικε ταχύτατη σε καύση με κοφτή τουφεκιά....
Αυτό που κατάλαβα από τις 2-3 πρόχειρες δοκιμές είναι πως πρόκειται για να νευρική πυρίτιδα και δεν έχει (καμία σχέση) με τη ΜΒ32 καθώς δν θα παίρνει αρκετό φόρτωμα.

Έχω προμηθευτεί λίγη GP αλλά ακόμη δν έχω ασχοληθεί μαζί της....Τώρα που δν έχω πολύ ΜΒ32 λέω να της βάλω χέρι για κανένα διασποράς στη μπεκάτσα....
Με 2 δοκιμούλες που είχα κάνει μου φάνεικε ταχύτατη σε καύση με κοφτή τουφεκιά....
Αυτό που κατάλαβα από τις 2-3 πρόχειρες δοκιμές είναι πως πρόκειται για να νευρική πυρίτιδα και δεν έχει (καμία σχέση) με τη ΜΒ32 καθώς δν θα παίρνει αρκετό φόρτωμα.
[/QUπιθανον να ειναι και η πιο ταχυκαυστη πυριτιδα αυτη την στιγμη στην ευρωπη δοκιμασε στο 1.55 επι 32 γρ με cx2000 κλεισιμο στα 57,7 με zm24 2 σταδια θανατος!

Ψαξου λιγο στα 30-31 γρ, ειναι οντως νευρικη και παρολο που δεν εχω ασχοληθει μαζι της οσο πρπει, μεχρι στιγμης δεν εχω βγαλει ακρη τοσο ευκολα οπως με την ΜΒ. Καπου πηρε το ματι μου και ρελιαστο σε 67αρη καλυκα και θελω να το δοκιμασω επισης

Κωστα δοκιμασε σε 70αρη καλυκα με 686 1.80 GP z2m24 34 γρ ν 7.5 τζαμακι ρελι στα 64

Έκλεισα για έναν φίλο 1κουτι
D20
12/70(fioci)-1.60-616-31γρ-8ν-sg19-6*-57
461σκάγια(κάνει η ζυγαριά την μέτρηση)
Πώς σας φαίνεται

Μια χαρα ειναι Γιαννη!!! Θα μπορουσες να βαλεις και 17ρη και να το εκανες 56,5 . Ασφαλως και το ξερεις......
για το κανεις 57.....εχεις τους λογους φιλε!!!! ;) :)

Είπα να μη σε ζαλίσω...... .big smile.
Κάπως έτσι θα το φόρτωνα αλλά ήθελα να ρωτήσω πρώτα για να ησυχάσω ψυχηκά... .sarcastic.
Ρωτα ελευθερα στο χω πει..και γω την βρηκα απο ιταλια και την ψιλοπροσαρμοσα στα δικα μου δεδομενα

Τα 57.00 δν είναι πολύ το πάτημά του;;;
1.60 32 είναι κανονικά, αντισταυθμιζω το ρελιασμα με τα 31γρ. Το γέμιζα παλιά 1.60-30-56.5 κ τις καπνιζε τις τσίχλες
Θέλει 3ο σταδιο όμως Αλλιός δεν κλείνει
Μια χαρα ειναι Γιαννη!!! Θα μπορουσες να βαλεις και 17ρη και να το εκανες 56,5 . Ασφαλως και το ξερεις......
για το κανεις 57.....εχεις τους λογους φιλε!!!! ;) :)
56.5 όπως γράφω από πάνω στα 30γρ.
Θερίζει

Last edited:
γιατί μικραίνεις τα σκάγια μπορείς να μου το εξηγήσεις;;
γιατι εχεις πιο σφιχτη τουφεκια,πιο πολυ συγκεντρωση και εσυ θες διασπορα οποτε πιο πολλα σκαγια για να καλυψεις τα κενα και να αυξησης της πιθανοτητες.

Καλησπέρα στο φόρουμ!!:);)
Μήπως κάποιο παλληκάρι έχει μετρήσει την γκρανουλαρ στο 1,55-32 που την έχει η τζεντιτ στην σελίδα της, γιατί δεν γράφει πόσα Μ.Δ βγάζει
για να ξέρω στο περίπου??
Με cx 2000 περίπου 405 μ/δ στο 1. 5 μ φίλε

Τη γνωμη σας για το παρακατω σεταπ για φασσα και αγριοπεριστερα...View attachment 6132
Στο είπα αλλά θα στο γράψω κιόλας . Από συγκέντρωση έδωσε τα αναμενόμενα ποσοστά του Full , με στρογγυλό ρέλι όμως περίμενα ποιο ομοιόμορφη κατανομή και περισσότερα σκάγια στην περιφέρεια του κύκλου .
Έχεις καμιά αμφιβολία ότι δεν θα τις ξυρίζει ; .my man.

Status
Not open for further replies.
Back