Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
To μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω Τολι ειναι η ακριβής αντιγραφή της συνταγής. Τα παιδια που γεμίζουν για πολυ μακρινες τουφεκιες στα όρια τα ζυγίζουν ενα ενα στο χέρι και οποιαδήποτε απόκλιση μπορεί να εκτοξεύσει τις πιέσεις πέρα του επιτρεπτού. Ύστερα υπάρχουν φυσιγγια που ειναι καλο να βάλλονται σε πολυ κρύες συνθηκες οπως το κόντρα δόση που ανάφερα της παρέας μου. Αν κάποιος στα γεμίσει και ο χρήστης κανει το λάθος και το ρίξει σε ήπιο καιρο, η δυσφήμιση θα βαρύνει τον κατασκευαστή κατα πρώτον λόγο και τον εφευρέτη κατα δεύτερον. Εκει νομίζω κολλάει το όλο θέμα.

ειπαμε φιλε ... ειναι φυσιγγια ειδικης χρησης, και ενα magnum αν το ριξεις τον Αυγουστο θα παρεςι τα δοντια στο χερι και μια χαλια βολη,....εεε δε θα φταιει ο κατασκευαστης βρε φιλε ο βλακας που κρατα το οπλο φταει!

Δεν γνωριζω αν τα αναμικτα κανουν κοντητερη ουρα αλλα μαλλον δεν το κανουν,να σου δωσω μια ιδεα ομως.εγω ανακατευω μισο κιλο απο 4-5-6 και το βαζω πρωτο σε απογευματινα η σε μερες με μεγαλη κακοκαιρια.η ντουφεκια ειναι sipe 688 34 γρ πλαστικο εμφρακτηρα και μαλλινη ταπα απο πανω.δεν ειναι διασπορας ειναι λιγο ποιο ανοιχτο απι συγκετροτηρα ομως
Ωραιος ευχαριστω!!Εγω ομως ειμαι της "σχολης" ενα φυσιγγι για ολα(Εκτος της χηνες).Γι'αυτο εξεταζω λιγο την συμπεριφορα τους.Μηπως υπαρχει περιπτωση να βγει κατι καλο με δυο νουμερα σκαγιων.

θα κατσεις και θα φτιαξεις στο χερι οσα φυσίγγια θελεις , εκλεκτο θήραμα το υδροβιο εκλεκτο φυσιγγι θα φτιαξεις , θα βαλεις σε στρωσεις δυο νουμερα σκαγια σε αναλογια 60 % τα πιο χοντρα τα οποια θα μπουν μπροστα και 40 % τα πιο ψιλα που θα μπουν κατω , το μεγαλο οφελος είναι η μεγαλη ατρακτος που δινουν αυτά τα φυσίγγια καλυπτοπτας πολλα λαθη προσκοπευσης που κανουμε ολοι μας
Παντα ετσι τα γεμιζω.Ενα ενα στο χερι και ετσι σκοπευω να συνεχισω.Απλα θελω να δω αποψεις-παρατηρησεις απο σας που εχετε ασχοληθει να δω αν ταιριαζει με τα "γουστα μου" και αξιζει να ασχοληθω η οχι.Ευχαριστω για την απαντηση!

Βρε παιδιά ερώτηση …ας πούμε ότι έχετε βρει 2-3 καλά γεμίσματα , ανεξάρτητου τύπου , που τα δουλεύεται συνεχώς … υπάρχει περίπτωση να δώσετε τη συνταγή να σας τα γεμίσει μια μικρή βιοτεχνία έτσι ώστε να γλυτώσετε τον κόπο …και την τενοντίτιδα χάχα , καλά δε λεμέ για 500 φυσίγγια … βέβαια θα ανεβεί το κόστος σιγουρά κ χάνετε η «μαγεία» της δημιουργίας , απλά για ευκολία το ρωτάω?
Το πιθανοτερο ειναι να μην το βγαλει οπως εγω.Αλλη μηχανη θα εχει αυτος και θα "μαζευει" διαφορετικο χειλος καλυκα, αλλλο στροφειο αλλο πατημα και γενικα διαφορα αλλα εκτος απο ιδιο φυσιγγι.Αυτο πες ομως οτι ειναι το μικροτερο κακο.Το χειροτερο ομως ειναι οτι οπως και στα υπολοιπα του εμποριου θα κρεμεσαι απο την ορεξη και την τιμιοτητα του κατασκευαστει.Αν ειχε τον Ερμη αναδρομο η αν του εκατσε η Τζουλια...

Τοτε γιατι να ασχοληθεις με το γεμισμα. Δοκιμαζεις 2-3 φυσιγγια, βλεπεις ενα που σου καθεται καλα, και παιρνεις μια σοβαρη ποσοτητα και τελειωνεις
Το γεμισμα δεν γινεται, τουλαχιστον απο μενα, μονο για το τελικο προιον. Ειναι η διαδικασια που μ'αρεσει.

Τοτε γιατι να ασχοληθεις με το γεμισμα. Δοκιμαζεις 2-3 φυσιγγια, βλεπεις ενα που σου καθεται καλα, και παιρνεις μια σοβαρη ποσοτητα και τελειωνεις
Το γεμισμα δεν γινεται, τουλαχιστον απο μενα, μονο για το τελικο προιον. Ειναι η διαδικασια που μ'αρεσει.
Βρε συμφωνώ μαζί σου ,… απλά για να έχεις αξιόλογο εξοπλισμό θες κάνα 1000αρικο (άντε πες πιο λίγα να πάρεις μέτριας ποιότητας) ..να τα αποσβέσεις σε τσιχλοφυσιγγα που έχουν 5,5 το κουτί δύσκολο …άσε που αν δεν ξέρεις με τα λάθη τις μαλακές κ τα «άχρηστα» φυσίγγια θα απογοητευτώ κ θα σταματήσω και μετρά πιάνει αράχνες ο εξοπλισμός ή κοιτάς να τον πουλήσεις. Το θέμα είναι να βρεις 2-3 καλά φυσίγγια …τώρα αν τα γεμίζεις εσύ ή άλλος με το ΙΔΙΟ αποτέλεσμα δεν πιστεύω να έχει διαφορά.

Βρε συμφωνώ μαζί σου ,… απλά για να έχεις αξιόλογο εξοπλισμό θες κάνα 1000αρικο (άντε πες πιο λίγα να πάρεις μέτριας ποιότητας) ..να τα αποσβέσεις σε τσιχλοφυσιγγα που έχουν 5,5 το κουτί δύσκολο …άσε που αν δεν ξέρεις με τα λάθη τις μαλακές κ τα «άχρηστα» φυσίγγια θα απογοητευτώ κ θα σταματήσω και μετρά πιάνει αράχνες ο εξοπλισμός ή κοιτάς να τον πουλήσεις. Το θέμα είναι να βρεις 2-3 καλά φυσίγγια …τώρα αν τα γεμίζεις εσύ ή άλλος με το ΙΔΙΟ αποτέλεσμα δεν πιστεύω να έχει διαφορά.
Τολι υπαρχει αξιολογος (εξοπλισμος) και με πολυ λιγοτερα απο 1000 αρκει να εχεις καποιον που να πει τι να αγορασεις.για βρες μου ενα τσιχοφυσιγγο με sipe η s4 η mb32 με 5.5ευρο να παω να αγορασω καμια κουτα για το χειμωνα μου.φιλε η ιδιογομοση για καποιους ειναι το μισο κυνηγι για αλλους μια οικονομικη λυση για καποιους αλλους αδιαφορη ενδιαμεση λυση δεν υπαρχει.ξεκινησα να γεμιζω για λογους οικονομιας πριν 20χρονια μετα ομως κατεληξα που αυτο που με ενδιαφερε ηταν η ποιοτητα.με το sky fall εχουμε ιδιες μηχανες ιδια ρελια ιδιες γεμισιες ΑΛΛΑ τα φυσιγγια δεν βγαινουν ιδια πως μια βιοτεχνεια θα μας βγαλει τα ιδια που θαλουμε;

Ωραιος ευχαριστω!!Εγω ομως ειμαι της "σχολης" ενα φυσιγγι για ολα(Εκτος της χηνες).Γι'αυτο εξεταζω λιγο την συμπεριφορα τους.Μηπως υπαρχει περιπτωση να βγει κατι καλο με δυο νουμερα σκαγιων.
Ειμαι λατρης του 4-6 και απο τον τροπο του σε εχω δει να ντουφεκας ισως θα επρεπε να το δοκιμασεις.αν εχεις tekna σου εχω και μια συνταγουλα που σε μενα δουλεψε πολυ καλα

Ειμαι λατρης του 4-6 και απο τον τροπο του σε εχω δει να ντουφεκας ισως θα επρεπε να το δοκιμασεις.αν εχεις tekna σου εχω και μια συνταγουλα που σε μενα δουλεψε πολυ καλα
Μμμμμμ... Για πες να συγκρινουμε...
Εγω την Tecna την δουλευα σε 4-6 στο Cx2000-1,95-36-drago20-57,6mm αστεροειδες 8 πτυχων με 16γρ 6αρια στον πατο του συγκεντρωτηρα και 20 γρ 4αρια απο πανω κ ηταν πολυ καλη...

Μμμμμμ... Για πες να συγκρινουμε...
Εγω την Tecna την δουλευα σε 4-6 στο Cx2000-1,95-36-drago20-57,6mm αστεροειδες 8 πτυχων με 16γρ 6αρια στον πατο του συγκεντρωτηρα και 20 γρ 4αρια απο πανω κ ηταν πολυ καλη...
Εισαι πολυ light φιλος.......yelling..yelling.πλακα κανω

Ειπαμε "φορτωμενα" δεν γραφω ποτε... Η συνταγουλα ειναι πολυ καλη κ αποδοτικη κ μεχρι κ -5 που ειναι δοκιμασμενη τα σπαει...

Ειπαμε "φορτωμενα" δεν γραφω ποτε... Η συνταγουλα ειναι πολυ καλη κ αποδοτικη κ μεχρι κ -5 που ειναι δοκιμασμενη τα σπαει...
Ειπαμε πλακα κανω αρι.λοιπον 686 1.90 τεκνα αναλογα την παρτιδα συγκετροτηρας sg χαραγμενος στα 4 η στα 8 και κομενος στο υψος κατα 1 η 2 δαχτιλιδια,φελλος μεσα,18γρ 6αρια με 0.30 μπαφερ και πανω 20γρ 4αρια με 0.20 μπαφερ,κλεισιμο 8 αρι με κεντρικη.στο κρυο μονη αλλαγη 688

Eγω την χρονια που μας περασε ασχοληθηκα με την jk6, την δουλεψα στα 35γρ στο 1,70 με drago 20 και στο 1,80 για πολλη κρυο.Πηρα λιγα πουλακια ,μου αρεσε που ειχε καθαρες καταβολες σε νορμαλ αποστασεις, και τηννεα κην. περιοδο θα δωκιμ. και στο 1,75 παντα στα35γρ και παντα σε νο5. και παντα με cx2000.

Eγω την χρονια που μας περασε ασχοληθηκα με την jk6, την δουλεψα στα 35γρ στο 1,70 με drago 20 και στο 1,80 για πολλη κρυο.Πηρα λιγα πουλακια ,μου αρεσε που ειχε καθαρες καταβολες σε νορμαλ αποστασεις, και τηννεα κην. περιοδο θα δωκιμ. και στο 1,75 παντα στα35γρ και παντα σε νο5. και παντα με cx2000.
Εσυ παιδι μου εισαι πολυ αρωστος και οχι τιποτα αλλο αλλα θα κατηγορουν εμενα μετα,μια τεκνα μια sipe s4 μετα m92s προσπαθησα να σου βαλω λιγο μυαλο με την ΑΟ και τωρα jk6 εσυ δεν υποφερεσε.μου φαινετε θα ερθω απο σπιτι να σου κατασχεσω την μηχανη........hair..hair.

Εσυ παιδι μου εισαι πολυ αρωστος και οχι τιποτα αλλο αλλα θα κατηγορουν εμενα μετα,μια τεκνα μια sipe s4 μετα m92s προσπαθησα να σου βαλω λιγο μυαλο με την ΑΟ και τωρα jk6 εσυ δεν υποφερεσε.μου φαινετε θα ερθω απο σπιτι να σου κατασχεσω την μηχανη........hair..hair.
.ass.weather1.sexy girl.

Τολι υπαρχει αξιολογος (εξοπλισμος) και με πολυ λιγοτερα απο 1000 αρκει να εχεις καποιον που να πει τι να αγορασεις.για βρες μου ενα τσιχοφυσιγγο με sipe η s4 η mb32 με 5.5ευρο να παω να αγορασω καμια κουτα για το χειμωνα μου.φιλε η ιδιογομοση για καποιους ειναι το μισο κυνηγι για αλλους μια οικονομικη λυση για καποιους αλλους αδιαφορη ενδιαμεση λυση δεν υπαρχει.ξεκινησα να γεμιζω για λογους οικονομιας πριν 20χρονια μετα ομως κατεληξα που αυτο που με ενδιαφερε ηταν η ποιοτητα.με το sky fall εχουμε ιδιες μηχανες ιδια ρελια ιδιες γεμισιες ΑΛΛΑ τα φυσιγγια δεν βγαινουν ιδια πως μια βιοτεχνεια θα μας βγαλει τα ιδια που θαλουμε;
Ευχαριστω φιλε!! με 6,2 περνω τα ΜΒ32 B&P Classic , 5.5 ta Lambro Tordo 30gr :-)

Ευχαριστω φιλε!! με 6,2 περνω τα ΜΒ32 B&P Classic , 5.5 ta Lambro Tordo 30gr :)
Τολι το μβ32 δεν το εχω δοκιμασει ποτε αλλα το tordo 30 που το πηρα για καβατζα πιστεψε με δεν πιανει μια σε σχεση με τα δικα μου.αλλα και παλι δεν καταλαβες τι σου εγραψα

Ειπαμε πλακα κανω αρι
To ξερω ρε φιλε, με εχεις κοψει να παρεξηγουμε ευκολα??? .my man.
Μια παραλλαγη της συνταγης που εγραψες γεμιζα για αρκετο διαστημα οσο ειχα δηλαδη Tecna του 2011... Παρεπιπτοντως ηταν πολυ ωραια παρτιδα αυτη, δουλευε απο τα 34 εως τα 40... Με Tecna του 2011 λοιπον γεμιζα 686-1,9-37-sg19-ν4-57,5 αστεροειδες 8 πτυχων, πολυ μαλακο φυσιγγι χωρις πολλα γκαζια με αρχικες στο 1,5 415m/s αλλα πολυ συγκεντρωτικο κ με καλο καιρο κενταγε...
Οταν αλλαξε η παρτιδα της Tecna δεν δουλεψε ποτε το ιδιο ακομα κ με ισχυρο καψουλι... Μετα αλλαξαμε συνταγη...

εγω είμαι οπαδος των λιγων σχετικα γραμμαριων , γιατι να φορτωσω ένα φυσιγι ? για να εχω πιο πολλα σκαγια στο στοχο ? φτιαχνω το οπλο μου και εχω πιο πολλα σκαγια στο στοχο , κλεινω τα τσοκ μου και εχω πιο πολλα σκαγια στο στοχο , φτιαχνω το κοντακι μου και εχω πιο πολλα σκαγια στο στοχο , και το σπουδαιοτερο ολων , μαθαινω πως να ριξω τα πιο πολλα σκαγια στο στοχο

Status
Not open for further replies.
Back