Η ιδιογομωση αυτο ειναι.Ελευθερια κ σκεψη .Παρα πολυ σωστα φιλε Δημητρη φορτωνοντας και χοντραινοντας τα σκαγια το κανεις οπως θελεις, χωρις να ανεβαζεις πιεσεις εχεις ενα πολυ αποτελεσματικο φυσιγγι για μακρινες τουφεκιες.
Εγω θα εβαζα 686 στην συνταγη σουΠαιδια καλησπερα,και εγω γεμιζω την Α1 1,85 Χ 34 Ν6 ΘΩΔΗ 20 ΜΕ ΡΕΛΛΟ σε καλυκα Τ3 NSI688 στα 59mm με στροφειο 1χ1 C@P. Στην ουσια μονο ενα χαδι κανω και οχι πατημα.
Το κλεισιμο ειναι στα 59mm και ο θωδης εχει στη φουστα εξωτερικα ενα δαχτυλιδι δεν ειναι ισιος.
Ο καληκας εχουν κανη τους σεντητ οχη πιοτητας πλεονΚαλησπέρα....στα τελευταία φυσίγγια που φτιάχνω με cheditte t2 διαφανους μου φουσκωνει-στρογγυλοποιειται το μέταλλο,υπόψιν δεν έχω αλλάξει κάτι στα υλικά ούτε στον τρόπο που κλεινω..τι μπορεί να φταίει? ευχαριστώ
Δημητρη αυτο το σεταπ το γεμιζω παρα πολλα χρονια, να φανταστης οτι ακριβως το ιδιο γεμιζαμε και την SIDNA οταν την εφερναν στην Ελλαδα,και τις δυο μπαρουτες με 686.Τα χρονια 1987/1998 που πηγαινα ΣΤΡΟΦΑΔΙΑ με την πρωινη υγρασια του νοτια το νησι ηταν πνιγμενο μεχρι τις 11.00 η ωρα.Δεν δουλευε πιο μαλακο φουσεκι ενωριτερα.Τωρα γιατι αλλαξα το 686 με 688 ειναι γιατι με το 686 ολα τα πουλια ηταν πνιγμενα στο αιμα,αντιθετως το 688 εχει πολυ στεγνα σκοτωματα.Αυτο δεν ξερω πως εξηγειται και οπως ολα τα ωραια πραγματα στη ζωη το ανακαλυψα εντελως τυχαια οταν ξαμεινα απο καλυκες με 686 και αναγκαστικα γεμισα σε 688 που ειχα στοκ.Το δοκιμασα και με CX2000 ,εχοντας καλυτερα αποτελεσματα αλλα ομως οχι σαν το 688. Ξερω σε ζαλισα με την φλυαρια μου αλλα δυστυχως τωρα που τα τρυγονια μειωθηκαν δραματικα μειναμε με τις αναμνησεις μας.Η ιδιογομωση αυτο ειναι.Ελευθερια κ σκεψη .
Εγω θα εβαζα 686 στην συνταγη σου
Νικο εχεις απολυτο δικιο,εγω δεν το διευκρινησα ,οτι το προαναφερθεν σεταπ ειναι για τα δυσκολα.Οταν πιαση η ζεστη παιρνει σειρα ενα σεταπ S4 και SIPE σε αναλογια 60/40 στο 1,50Χ33 Ν7,5 SG25 στα 58mm κλεισμενα στην DUEFFE χαραγμα και κατευθειαν ρελιασμα με C@P 2.To 60/40 προεκυψε τυχαια γιατι ειχα περισσοτερη S4 αλλα εδεσε το γλυκο και ετσι καθιερωθηκε.Σημερα εγω και αλλοι δεκα φιλοι κυνηγαμε με το ιδιο σεταπ.ΟΚ. Σπυρο. Τι να πω....μπραβο σας....εφοσον σας αρεσει..........εμενα μου περισσευει φιλε!!!
688- 1,85χ34 καλοκαιριατικο.....και παλι μπραβο σας............!!!!
Νικο εχεις απολυτο δικιο,εγω δεν το διευκρινησα ,οτι το προαναφερθεν σεταπ ειναι για τα δυσκολα.Οταν πιαση η ζεστη παιρνει σειρα ενα σεταπ S4 και SIPE σε αναλογια 60/40 στο 1,50Χ33 Ν7,5 SG25 στα 58mm κλεισμενα στην DUEFFE χαραγμα και κατευθειαν ρελιασμα με C@P 2.To 60/40 προεκυψε τυχαια γιατι ειχα περισσοτερη S4 αλλα εδεσε το γλυκο και ετσι καθιερωθηκε.Σημερα εγω και αλλοι δεκα φιλοι κυνηγαμε με το ιδιο σεταπ.
Σίγουρα....Για τα δύσκολα η A1 και για ζεστή η s4 sipe κάτι δεν πάει καλά εδώ
Nικο εγω εκαμα μια αναφορα για το τι κανω τοσα χρονια και ασφαλως εχει αποτελεσμα.Δεν προσπαθω να επιβαλω την αποψη μου σε κανεναν .Συγνωμη για την ενοχληση.Υ.Γ Η Ζακυνθος δεν εχει περδικες,δεν τις εχω κυνηγησει ποτε.Καλημερα Σπυρο....οπως προανεφερα.....εμενα μου περισσευει......θελω να σε ρωτησω δυο
πραγματα. Γιατι δεν δουλεψατε σε αυτες τις ''δυσκολες'' συνθηκες ( υγρασια ) την sipre - s4 , αντι για την Α1 ???
Τι παραπανω σου εδωσε η μιξη 60/40 SIPE/S4 απο το να τις δουλευες χωριστα ??
Δοκιμασες ποτέ την Α1 με CX2000- 1,65-1,70X33-SG22-N7 η Ν8 - κλεισμενο στα 57 με 2χιλ, ρελι ??
Τωρα Ν6 στα τρυγωνια........δλδ στην περδικα τι ριχνατε 4ρια??
Σπυρο παντα φιλικα....συζητηση κανουμε χωρις αντιπαραθεση η ''κοντρα'' φιλε.![]()
Φιλε μου καλε και αναμαρτητε μην κρινεις για να μην κριθεις.Σίγουρα....
Εδώ παραπάνω έγραψε για απριλιατικα που....
κυνηγάνε λέει όλοι!!!
Στη Ζάκυνθο!!!!!
Μπράβο
Αξιοιοιοι...
φιλε μου αυτη ειναι η ιδιογομωση για την δικη μου αντιληψη και οχι η πεπατημενη.Τωρα αν αθελα μου ενοχλησα καποιους ζητω συγνωμη και δεν θα επανελθω.Για τα δύσκολα η A1 και για ζεστή η s4 sipe κάτι δεν πάει καλά εδώ
Φίλε μου από αυτά που κάνεις με την ιδιογωμοση μην απορεις γιατί το όπλο σου δεν έχει καλή απόδοση ούτε στα 35 μτφιλε μου αυτη ειναι η ιδιογομωση για την δικη μου αντιληψη και οχι η πεπατημενη.Τωρα αν αθελα μου ενοχλησα καποιους ζητω συγνωμη και δεν θα επανελθω.
Εαν εσυ καταλαβες απο τα γραφομενα μου οτι το οπλο μου δεν εχει αποδοση στα 35 μετρα τοτε ειναι περιττο να συζηταμε.Φίλε μου από αυτά που κάνεις με την ιδιογωμοση μην απορεις γιατί το όπλο σου δεν έχει καλή απόδοση ούτε στα 35 μτ
Για μένα καλητερα εμπορικα ποιο καλά αποτελέσματα θα εχεις
Φυλικα πάντα
Nικο εγω εκαμα μια αναφορα για το τι κανω τοσα χρονια και ασφαλως εχει αποτελεσμα.Δεν προσπαθω να επιβαλω την αποψη μου σε κανεναν .Συγνωμη για την ενοχληση.Υ.Γ Η Ζακυνθος δεν εχει περδικες,δεν τις εχω κυνηγησει ποτε.
Φίλε benelli 77 άλλη ιστορία αυτό. Μιλάμε για μία δραστηριότητα που κάνει ένα ολόκληρο νησί. Άσχετο αν είναι σωστό ή λάθος. Ο φίλος spyrosgj δεν φταίει τίποτα να φορτωθεί ένα παλιό έθιμο ενός ολόκληρου νησιού. Ίσως και εμείς αν είχαμε γεννηθεί εκεί να κάναμε το ίδιο.Σίγουρα....
Εδώ παραπάνω έγραψε για απριλιατικα που....
κυνηγάνε λέει όλοι!!!
Στη Ζάκυνθο!!!!!
Μπράβο
Αξιοιοιοι...
Εδω μιλαμε για ιδιογομωση , δεν κρινουμε κανεναν , η μιξη S4 κ sipe γινεται πολλα χρονια στην Ιταλια ακομα κ απο βιοτεχνιες .Μου αρεσουν οι συνταγες σου , εχεις ξεφυγει απο τα ιδια κ τα ιδιαφιλε μου αυτη ειναι η ιδιογομωση για την δικη μου αντιληψη και οχι η πεπατημενη.Τωρα αν αθελα μου ενοχλησα καποιους ζητω συγνωμη και δεν θα επανελθω.
Βρήκα προχθες από Ιταλούς που ήρθαν Άρτα για κυνήγι φυσίγγια ν12 με επιγραφή s4+sipeΕδω μιλαμε για ιδιογομωση , δεν κρινουμε κανεναν , η μιξη S4 κ sipe γινεται πολλα χρονια στην Ιταλια ακομα κ απο βιοτεχνιες .Μου αρεσουν οι συνταγες σου , εχεις ξεφυγει απο τα ιδια κ τα ιδια
Ναι αλα της προτημο στρομα οχη ανακατεμα.s4 sipe s4 tecnaΕδω μιλαμε για ιδιογομωση , δεν κρινουμε κανεναν , η μιξη S4 κ sipe γινεται πολλα χρονια στην Ιταλια ακομα κ απο βιοτεχνιες .Μου αρεσουν οι συνταγες σου , εχεις ξεφυγει απο τα ιδια κ τα ιδια