Δεν ειναι καλες αυτες.παρτε MBΜακριά από sipe και granular... τα λέμε τόσο καιρό... εε @Giannis k ????![]()

Δεν ειναι καλες αυτες.παρτε MBΜακριά από sipe και granular... τα λέμε τόσο καιρό... εε @Giannis k ????![]()
Καθομουνα.ετσει που εγηναν τωρα να μου ληπουνSipe- granular Μολογας, αλλά στην τάβλα με της Ισπανίδες κάθεσαι.
Έχω αρκετή PSB2 την παλιά και την προσέχω να με πάρει ακόμη 1-2 χρόνια Θεού θέλοντος .Μια ριξιά μόνο 1.80 χ34 sg19Καθομουνα.ετσει που εγηναν τωρα να μου ληπουν
Καψύλι ?Φηλαγετην σαν τα ματια σου.δοκημασε και 1.85χ33.καραδοκιμασμενος φονια με z2m18
Α ρε ταβλα στο μουσκιο που θελειςΙσπανικο
Έχω αρκετή PSB2 την παλιά και την προσέχω να με πάρει ακόμη 1-2 χρόνια Θεού θέλοντος .Μια ριξιά μόνο 1.80 χ34 sg19
Φηλαγετην σαν τα ματια σου.δοκημασε και 1.85χ33.καραδοκιμασμενος φονια με z2m18
Χωρις να αμφισβητω αυτο που λεει ο Γιαννης......δοκιμασε το σεταπ που σου γραφει και με Drago. Θα
εκπλαγεις ευχαριστα Λαμπη.
Μα γιατί τέτοια μπαρούτια με τέτοια σταθερότητα από lot σε lot, τόσο εύκολο δούλευτα, με τι μια βγάζεις σετ απ , πάνε παντού κρύο, ζέστη , ανηφόρα κατηφόρα χιόνια λάσπη παντού παντού. Πριν καμπόσο καιρό τα έλεγα και μου έλεγαν ότι είμαι προκατειλημμένος, είχα ξεκαθαρίσει και είχα πει ότι δούλεψα κάποιες. Με την csb 5-6 είχα ευχαριστηθεί πραγματικά πολύ ωραίες. Προσπάθησα καί με άλλους κωδικούς αλλά δεν εβγενε με τίποτα, ρώτησα, ξαναρώτησα πειραματίστηκα. Πήρα ξανά αυτές και δεν ταίριαζαν με της προηγούμενες, ε τι να κάνω να πω μπράβο. Άλλο είναι μια πυρίτιδα να σε δυσκολεύει να της το βρεις και να είναι εκει από Lot σε lot, και άλλο είναι κάθε φορα και άλλο.Καθομουνα.ετσει που εγηναν τωρα να μου ληπουν
Εχο πηκρη πηρα σαυτοΠάρτε παράδειγμα την Πρέβεζα τι έγινε
Μάλλον ψώνιζαν υλικα από άλλου και τους την φέρανε. Καποιος καρχαρίας θέλεις ποιο πολύ φάει.
Αποκαλύφθηκαν οι καρχαρίες νικο... είναι αυτοί που τόσα χρόνια κορόιδευαν με φθηνό φυσιγγια που γέμιζαν και μόλις βρέθηκαν μερικοί να γεμίζουν τα ίδια πράγματα ή καλύτερα με μέχρι και 4€ φθηνότερα θυμήθηκαν τα λοτ τις άδειες τα παράβολα τα τριβολα και της Παναγίας τα μάτια.. σε συνδυασμό με μια κακή χρόνια με την ΑΓΙΑ ΤΣΙΧΛΑ που έφερνε παλιά πολλά €€€€ στις τσέπες, πόνεσαν και στράφηκαν εναντίων όλων... από την ιδιογωμοση μέχρι και την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ........Πάρτε παράδειγμα την Πρέβεζα τι έγινε
Μάλλον ψώνιζαν υλικα από άλλου και τους την φέρανε. Καποιος καρχαρίας θέλεις ποιο πολύ φάει.
Έτσι ακριβώς .Έγινε κ με την GM3 όμως αυτόΜα γιατί τέτοια μπαρούτια με τέτοια σταθερότητα από lot σε lot, τόσο εύκολο δούλευτα, με τι μια βγάζεις σετ απ , πάνε παντού κρύο, ζέστη , ανηφόρα κατηφόρα χιόνια λάσπη παντού παντού. Πριν καμπόσο καιρό τα έλεγα και μου έλεγαν ότι είμαι προκατειλημμένος, είχα ξεκαθαρίσει και είχα πει ότι δούλεψα κάποιες. Με την csb 5-6 είχα ευχαριστηθεί πραγματικά πολύ ωραίες. Προσπάθησα καί με άλλους κωδικούς αλλά δεν εβγενε με τίποτα, ρώτησα, ξαναρώτησα πειραματίστηκα. Πήρα ξανά αυτές και δεν ταίριαζαν με της προηγούμενες, ε τι να κάνω να πω μπράβο. Άλλο είναι μια πυρίτιδα να σε δυσκολεύει να της το βρεις και να είναι εκει από Lot σε lot, και άλλο είναι κάθε φορα και άλλο.
Μην κοιτάτε τον Γιάννη, είναι αλεπού μεγάλη, μόλις ζορίστηκε τσουπ... στης παλιές αγάπες γύρισε. Άνοιξε την κάβα που της είχε βάλει για παλαίωση.Έτσι ακριβώς .Έγινε κ με την GM3 όμως αυτό