Τσουνατες= μιτερες σαν ρογα αποοοοοΤσουνατες η τσουτσουνατες κουζουλε ??
Για κανε μεταφραση του ''τσουνατες''.....αναφλεξη ρετιρε...αντε μαθουμε
και κατι καινουργιο !!
Για κάθε πράγμα που έχει ποιότητα αλλά είναι ακριβό και δυσεύρετο, προσφερονται στην αγορά προϊόντα που υποτίθεται πως είναι παραπλήσια. Η αυθεντική μαλλινη τάπα είναι από τρίχες κατσικισιες χωρίς κανένα πρόσθετο, η τρίχα της γίδας έχει αυτή την λιπαρή υφή και τα ανάλογα χαρακτηριστικά από την φύση της. Βασίλη τα φυσίγγια που <ακούνε > το τσοκ είναι όσα έχουν τα σκάγια απροστάτευτα, δίχως ποτηράκι. Σωστα λέει ο Λάμπης ότι δεν χρειάζεται άσκοπο μπλέξιμο με διάφορα υλικά, μπορείς να κάνεις καλύτερα αυτό που θες με μισοταπες ή κόβοντας συνηθισμένο βύσματα. Η εμφραξη που κάνει ένα πλαστικό κύπελλο ( couvette) είναι ανώτερη οποιασδήποτε παραδοσιακής βυσματωσης.
Κατάλαβα τι γράφετε και οι δύο. Η ιδέα εγκαταλείπεται. Αυτά που γράφετε εσείς και ο Λάμπης, εχουν περισσότερο λογική. Αν είναι να φτιάξω κάτι θα βάλω φούστα Ηλιοπούλου από κάτω όπως έγραψε και ο Νίκος Π.Θεωρω,πως δεν θα δουλεψει...με 1 overpowder εχεις απώλεια αεριων οπως προανεφερε ο @ΝίκοςΠ..ως εδω (1-0)...+ η μαλιννη που θελει να της παρεις αρκετη συμπιεση για να λειτουργησει...(2-0)...
Εγω θα εβαζα, φουστα ηλιοπουλου ή Τασκωφ...αν το στησιμο σου ειναι με διβασικη, βαλε Τασκωφ, αν ειναι μεγαλου ογκου βαλε Ηλιοπουλου...ΚΑΙ επειτα θα εβαζα σκετη μαλλινη κ θα εκλεινα σε αστεροειδες κλεισιμο, για να μπορεσω να βγαλω αξιοπρεπες ταχυτητες (οχι εξωπραγματικες φυσικα).
Ετσι θα επρατα εγω στην προκειμενη περιπτωση...
Τσουνατες= μιτερες σαν ρογα αποοοοοσε κρυο καιρο
αναφλεξη ρετιρε=αρπαγμα στον τελευτεο οροφο για να ζεσταθουν
![]()
Ελα μην ντρέπεσαι πες τοΗ πρωτη πολυ μετρια...
Οι υπολοιπες καλες.!!!
Με καλυτερη την 3τη για τα γουστα μου.
Ελα μην ντρέπεσαι πες τοΚΛΑΝΙΕΣ
είναι να μην τρυπάει στα 30μ με 6άρι
![]()
Δεν σημφερη πλεον το γεμησμα για τσιχλες.φασσα,περδικα,υδροβια,μπεκατσα,λαγο,γουρουνι.και αυτα εξηδικεβμενα γεμησματαΚουζουλε οποιος το εστησε...ηθελε να διακωμωδηση την ιδιογομωση
αυτο πιστευω...
Αλλα δεν το καταλαβαν ολοι φιλε!!!
Ολα εχουν την σημασια τους και γινονται εναν σκοπο....
Ακριβυναν τα υλικα....ωστε να γινει ασυμφορη η ιδιογομωση στο
τσιχλοφυσιγγιο...εκει που υποτιθεται θα ειχαν καταναλωση...ασε μην
ανοιξω το στομα μου φιλε...
Θα δουμε τι αλλο θα σκεφτουν...
Εκανα εναν λογαριασμο και στα σκοπευτικα 28ρια εισαι μια η αλλη με
τα εμποριου στην τιμη...
Μονο σε αναγομωμενο καλυκα δικο σου κερδιζεις 1 ευρω στο κουτι.
Με καινουργιο εισαι στην ιδια τιμη κτλ κτλ...![]()
68.5-686-Sipe 1.60 x33-couvette-Diana 19-ποτήρι Z2m21-57,5Κατάλαβα τι γράφετε και οι δύο. Η ιδέα εγκαταλείπεται. Αυτά που γράφετε εσείς και ο Λάμπης, εχουν περισσότερο λογική. Αν είναι να φτιάξω κάτι θα βάλω φούστα Ηλιοπούλου από κάτω όπως έγραψε και ο Νίκος Π.
Ευχαριστώ Γιώργο.68.5-686-Sipe 1.60 x33-couvette-Diana 19-ποτήρι Z2m21-57,5
Γιαννη του λαναρα με την ποντα κανει για ρελι σε αστερι?Δοκίμασε ένα bn2 gaep.
Ακόμη,του Λαναρα με την ποντα.
Η μαλλινη βγάζει ποιο σφιχτες ντουφεκιες από όλα τα άλλα υλικά που είναι μεσόταπαΛάμπη, έκανα αυτή την σκέψη, επειδή έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα, ότι η μάλλινη, "ακούει" το τσοκ. Επίσης, το ποτήρι από τον συγκεντρωτήρα, το σκέφτηκα για να προστατεύσω όσο γίνεται, τα σκάγια από παραμορφώσεις. Εν κατακλείδι δηλαδή, για να εκμεταλλευτώ τα πλεονεκτήματα και της μάλλινης, αλλά και του συγκεντρωτήρα. Κάπως έτσι το σκέφτηκα.
Δεν σημφερη πλεον το γεμησμα για τσιχλες.φασσα,περδικα,υδροβια,μπεκατσα,λαγο,γουρουνι.και αυτα εξηδικεβμενα γεμησματα
Την εχω παθει Νικολα...ειχα κερωσει κατι παλιες μαλλινες του πατερα μου και εγιναν σαν τσιμεντολιθα..τις πεταξα ολες .Εγω δεν μπορω να ανεβασω φωτο
Θα σου πω μονο το εξης. Και βεβαια ξεχωριζουν...και μαλλινες κερωμενες
δεν συμπιεζονται...φιλε.
Δλδ και με λιγα λογια...βαζεις ντιανα αντι για κερωμενη μαλλινη και
γλυτωνεις κοπο και τον φοβο να χασεις το κλειστρο σου απο λαθος
κερωμα.
Το εχω δει δεν έχω καταλάβει που επηρεάζειΕχεις καταλαβει οτι οι ταπες σου δεν ειναι σωστα κομμενες και
οτι ειναι κωνικες??