Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Στελαρα μου...εχεις καταλαβει τι ψαχνω?
Στα 7-8 μετρα ανοιγμα τουφεκιας 80 εκατοστα... εχουμε να κανουμε
με εξτριμ φυσιγγιο και για πρωτη τουφεκια πρωτη τουφεκια...2ρο
θα εχει φυσιγγιο με αλλο στησιμο φιλε.
ΥΓ. Για τον σκυλο εγραψα οχι σκαγια φακες...
Κατάλαβα Νίκο γι αυτό σου είπα 688.
Τωρα εαν ένα φυσίγγι με κανονικά σκάγια ανοίγει στα 7 με 8 μέτρα 80 εκατοστα ήδη είναι αρκετά επικίνδυνο για τον συγκυνηγο η το σκύλι.
Ας βάλει κ φακές να ξεμπερδεύει.

Το θεμα δεν ειναι να το ''τουρμπισω''....Το θεμα ειναι να εχει το ανοιγμα που
θελει χωρις να χανει την δευτερη τουφεκια απο τον κλωτσο...του
πρωτου φυσιγγιου... ;)
Νικο να του πεις του φιλου αν χρειαζεται 80 ποντους ανοιγμα τουφεκιας για να παρει μια μπεκατσα ,να το γυρισει στο ψαρεμα !!! Σοβαρα τωρα υπαρχουν μπεκατσες που μπορεις να τις πλησιασεις τοσο πολυ !!! Και μην μου πειτε για πουρναρια σφυχτα και μα@@@ιες γιατι κυνηγαω στο πιο δυσκολο τερεν

Νικο να του πεις του φιλου αν χρειαζεται 80 ποντους ανοιγμα τουφεκιας για να παρει μια μπεκατσα ,να το γυρισει στο ψαρεμα !!! Σοβαρα τωρα υπαρχουν μπεκατσες που μπορεις να τις πλησιασεις τοσο πολυ !!! Και μην μου πειτε για πουρναρια σφυχτα και μα@@@ιες γιατι κυνηγαω στο πιο δυσκολο τερεν

Εγω βρε φιλε δεν μπορω να δωσω συμβουλες για το πως θα κυνηγαει
ο καθε ενας μας και τα μερη που θα επιλεγει...
Ναι τις μπεκατσες μπορεις να τις πλησιασεις τοσο πολυ και να ξεπεταξει μεσα
απο τα ποδια σου.. Εχει συμβει σε μενα....
Περα απο αυτο....κοιταω μονο να βοηθησω οπου μπορω .....το πως κυνηγαει
ο αλλος ειναι θεμα δικο του Μητσαρα!!!

Εγω βρε φιλε δεν μπορω να δωσω συμβουλες για το πως θα κυνηγαει
ο καθε ενας μας και τα μερη που θα επιλεγει...
Ναι τις μπεκατσες μπορεις να τις πλησιασεις τοσο πολυ και να ξεπεταξει μεσα
απο τα ποδια σου.. Εχει συμβει σε μενα....
Περα απο αυτο....κοιταω μονο να βοηθησω οπου μπορω .....το πως κυνηγαει
ο αλλος ειναι θεμα δικο του Μητσαρα!!!
Τις μπεκατσες Νικο τις πλησιαζες τοσο πολυ παλια !! Θυμαμαι με τον πατερα μου σηκωναμε με τα ποδια μπεκατσες πριν 30 χρονια τωρα πρεπει να ειναι ντιπ χα'ι'βανι !!! Για να σου πεταχτει τοσο κοντα στο κατω κατω ας ζησει και καμια δεν μππρουμε να σκοτωνουμε τα παντα κυνηγοι ειμαστε οχι εξολοθρευτες !!!!

Τις μπεκατσες Νικο τις πλησιαζες τοσο πολυ παλια !! Θυμαμαι με τον πατερα μου σηκωναμε με τα ποδια μπεκατσες πριν 30 χρονια τωρα πρεπει να ειναι ντιπ χα'ι'βανι !!! Για να σου πεταχτει τοσο κοντα στο κατω κατω ας ζησει και καμια δεν μππρουμε να σκοτωνουμε τα παντα κυνηγοι ειμαστε οχι εξολοθρευτες !!!!

Το πηγες ''αλλου''....
Εξολοθρευτες για μενα ειναι αυτοι που ριχνουν τριπλετες και οχι
αυτος που ριχνει τουφεκια στα 10 μετρα Μητσαρα...
Αστο γιατι ποναει το ''θεμα''...φιλε !!!

20211026_211242.jpg

Π.Χ αυτη η τουφεκια ειναι 85×85cm το άνοιγμα της στα 15m με 5*...ασχετως αν μου εχει δωσει μερικες μπεκατσες, φαντασου λοιπον στα 7-8m που σηκωνονται τα πουλια, ειναι πιο περιορισμενες οι σκοπευσεις, ωστε να σταθετοποιησεις το οπλο προς στο στοχο, για να ερθει η ωρα της πυροδοτησης, οποτε πας με μπιχτες σε αυτες τις αποστασεις.

Υ.Γ. Πολλες φορες τα πουλια τα κανω καβαλητά με το σκυλι...αποκλειεται να μη σου εχει τυχη.

Σε τη τερεν κυνηγας Δημητρη..;;;

View attachment 64705

Π.Χ αυτη η τουφεκια ειναι 85×85cm το άνοιγμα της στα 15m με 5*...ασχετως αν μου εχει δωσει μερικες μπεκατσες, φαντασου λοιπον στα 7-8m που σηκωνονται τα πουλια, ειναι πιο περιορισμενες οι σκοπευσεις, ωστε να σταθετοποιησεις το οπλο προς στο στοχο, για να ερθει η ωρα της πυροδοτησης, οποτε πας με μπιχτες σε αυτες τις αποστασεις.

Υ.Γ. Πολλες φορες τα πουλια τα κανω καβαλητά με το σκυλι...αποκλειεται να μη σου εχει τυχη.

Σε τη τερεν κυνηγας Δημητρη..;;;
Για αυτό λεμε πρώτα κοντάκι και μετά ολλα τα αλλά…. Όσο για τα 7/8 μέτρα είναι υπερβολικά κοντά και αν σου τύχη 2/3 φορές όλοι την σεζόν….με αυτήν την διασπορά που ψαχνης ο φίλος του Νίκου θα την φάει και κάποιος άτυχος

Είχα κάτι φυσίγγια φτιαχτα με τεκνα 1.90X36 και τα έκοψα και τα έκανα με μαλλινη ταπα και πήγα σήμερα για καρακάξες και τις ξεκρεμαγα από τις καρυδιές σε μεγάλες αποστάσεις.με 3τσοκ. καλό ή θέλει ποιο πολύ πυρίτιδα; ;;

Είχα κάτι φυσίγγια φτιαχτα με τεκνα 1.90X36 και τα έκοψα και τα έκανα με μαλλινη ταπα και πήγα σήμερα για καρακάξες και τις ξεκρεμαγα από τις καρυδιές σε μεγάλες αποστάσεις.με 3τσοκ. καλό ή θέλει ποιο πολύ πυρίτιδα; ;;

Και στο 1,85χ36 για νορμαλ καιρο μια χαρα ειναι
Σε αστεροειδες κλεισιμο.

Αφού τις ξεκρέμαγες σε μεγάλες αποστάσεις, μην το πειράξεις.

Αφού τις ξεκρέμαγες σε μεγάλες αποστάσεις, μην το πειράξεις.
Είχα πάει κάτω από ένα υπόστεγο και κάθομαι καρτέρι έριχνε χιονόνερο κάτι φορές έφερνε και χαλάζι και έκανα 4ρης ξεκρεμαγαν από το κλαρί και κάτω δεν πήγα κο τα να δω ζωντανές η ξέρες... απλά επειδή είναι με μαλλινη και μήπως ήθελε και άλλο

Είχα πάει κάτω από ένα υπόστεγο και κάθομαι καρτέρι έριχνε χιονόνερο κάτι φορές έφερνε και χαλάζι και έκανα 4ρης ξεκρεμαγαν από το κλαρί και κάτω δεν πήγα κο τα να δω ζωντανές η ξέρες... απλά επειδή είναι με μαλλινη και μήπως ήθελε και άλλο
Για καμμία τσίχλα καμμία κυργιαρα πας?

Καλημέρα παίδες με νέα συνταγή!
Μετά από παράκκληση ανέβηκε και στο τόπικ.
View attachment 64638
Μπράβο ρε φίλε που το ανέβασες να χαμογελασουμε λιγάκι.
Κριμα6να μην έγραφαν και το setup να το αντιγράψουμε γιατί βλέπω δεν έχει βάλει ούτε πυρίτιδα.
Εν τω μεταξύ μοιάζει να είναι στημένο για τσιχλογουρουνο.

Μπράβο ρε φίλε που το ανέβασες να χαμογελασουμε λιγάκι.
Κριμα6να μην έγραφαν και το setup να το αντιγράψουμε γιατί βλέπω δεν έχει βάλει ούτε πυρίτιδα.
Εν τω μεταξύ μοιάζει να είναι στημένο για τσιχλογουρουνο.
Αυτό το σεταπ έφερε τα πανό κατο!!!!! Στην ιδιογωμοση

Νικο 1,50x33 sipe με ν10 gt δίχως πτερύγια και αποκεντρωτηρα Ηλιόπουλου έχω άνοιγμα 70 εκατοστά στα 9 μέτρα, ίσως με ντιανα και λίγο πιο πιεσμενο κλείσιμο να ανοίγει 80 εκ. στα 7 μ.

Αυτο ετσι οπως το δινεις...δεν εχει λουκουμα στο κεντρο Λευτερη??

Το πηγες ''αλλου''....
Εξολοθρευτες για μενα ειναι αυτοι που ριχνουν τριπλετες και οχι
αυτος που ριχνει τουφεκια στα 10 μετρα Μητσαρα...
Αστο γιατι ποναει το ''θεμα''...φιλε !!!
εξολοθρευτης Νικο ειναι αυτος που ζηταει να εχει 100% επυτηχια ειτε κοντα ειτε μακρια !!! γιαυτο ο σοφος λαος μας λεει του κυνηγου και του ψαρα το πιατο 9 φορες ειναι αδειανο και 1 γεματο !!!

Status
Not open for further replies.
Back