Kinigos
Moderator
Δλδ αυτο μονο για, χειμωνα θα, λειτουργήσει σωστα?Από bar δεν έχεις πρόβλημα........ Ανάκρουση θα έχεις δυνατή στο δίκανο ειδικά με τη ζέστη.........
Δλδ αυτο μονο για, χειμωνα θα, λειτουργήσει σωστα?Από bar δεν έχεις πρόβλημα........ Ανάκρουση θα έχεις δυνατή στο δίκανο ειδικά με τη ζέστη.........
Και πάλι για δίκανο είναι υπερβολή.......Δλδ αυτο μονο για, χειμωνα θα, λειτουργήσει σωστα?
Για δίκανο φτιάξε καλύτερα με μάλλινη 1,80x34 ο Γιάννης από Κρήτη θα σου πει λεπτομέρειες ,το χρησιμοποιεί.........Δλδ αυτο μονο για, χειμωνα θα, λειτουργήσει σωστα?
Αυτο είναι ποιο ελαφρύ και για, ολους τους καιρούς?Για δίκανο φτιάξε καλύτερα με μάλλινη 1,80x34 ο Γιάννης από Κρήτη θα σου πει λεπτομέρειες ,το χρησιμοποιεί.........
Κυριε Νικο σε 65,40 καλυκα το εχετε?
Κυριε Νικο σε 65,40 καλυκα το εχετε?
Σωστά. Προς τος παρόν το τράβηξα και το επιμήκυνα όσο γινόταν για να είναι λίγο πιο σφιχτό και όντως το κρατάει επάνω καλύτερα. Κάποια στιγμή πρέπει να βρω καινούργιο.Αλαγη ελατηριου
Έψαξα ήδη σε αυτή την ιστοσελίδα, δεν έχει το ελατήριο της κολώνας που χρειάζομαι. Ευχαριστώ πάντως.
Μαλον λιγοτερη,οσο περισοτερες ακτινες τοσο πιο εγκολα ξερελιαζη.νομος φυσικηςΚ. Νίκο μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Στο βιβλίο του Χατζιωτη αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το 8αστερο κλείσιμο προάγει ελαφρώς την αύξηση των πιέσεων. Και το βρίσκω λογικό αφού το 8στερο χρειάζεται περισσότερη πίεση για να ξεδιπλώσει.View attachment 52387
Περίεργο μου φαίνεται. Έχει περισσότερα τσακίσματα να ανοίξουν-ξεδιπλωσουν και άρα χρειάζεται περισσότερη ενέργεια. Τον έχεις ευχερο αυτό τον νόμο να τον διαβάσω για να το διασταυρώσω γιατί δεν το θυμάμαι. Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω απλά μου φαίνεται παράξενο.Μαλον λιγοτερη,οσο περισοτερες ακτινες τοσο πιο εγκολα ξερελιαζη.νομος φυσικης
Το λογικό είναι ότι όταν πολυμερίζεται σε περισσότερα κομμάτια το πλαστικό του κάλυκα θα έχει μικρότερη αντίσταση στα λιγότερα bar το οκταστερο από το Εξάστερου το τετραστερο κλπ...... Αυτή την εξήγηση δίνω με το δικό μου μυαλο...... Δεν παίρνω κι όρκο......Περίεργο μου φαίνεται. Έχει περισσότερα τσακίσματα να ανοίξουν-ξεδιπλωσουν και άρα χρειάζεται περισσότερη ενέργεια. Τον έχεις ευχερο αυτό τον νόμο να τον διαβάσω για να το διασταυρώσω γιατί δεν το θυμάμαι. Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω απλά μου φαίνεται παράξενο.
Έχει περισσότερα τσακίσματα αλλά με μικρότερο βάθος το κάθε ένα. Κι εγώ πιστεύω όσες περισσότερες οι πτυχές τόσο πέφτουν οι πιέσεις.Περίεργο μου φαίνεται. Έχει περισσότερα τσακίσματα να ανοίξουν-ξεδιπλωσουν και άρα χρειάζεται περισσότερη ενέργεια. Τον έχεις ευχερο αυτό τον νόμο να τον διαβάσω για να το διασταυρώσω γιατί δεν το θυμάμαι. Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω απλά μου φαίνεται παράξενο.