Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Είναι πολύ για 688 καντο 1,70
Δεν ξερω...αυτα ειναι ''ταρζανιες''....Ξεκινα απο το 1,70χ34 ρελι στα 60...και 1,75χ34 ρελι στα 63...
Και παλι σου λεω οτι δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο...
Απλα ετσι θα ξεκινουσα εγω...
Καλα εντάξει δεν θα ασχοληθώ... να το κάψω με σοκολ 2χ35;;;;

Είσαι σταθερός όμως ρε μπαγασα... Στο δίνω αυτο... Αν πιάσεις μια πυρίτιδα στα χέρια σου φύλλο κ φτερό θα την κάνεις μέχρι να την βρεις :p
Ναι σιγά μην κάτσω να βγάλω 50 σετ απ
Ένα και καλό 🤣😂🤣 ομόλογα για καμιά καρακάξα τα θέλω και κανα τεστ Τσόρτσιλ να ξεσκαρταρω 😅😅😅

Σοκολ Πολωνίας να κάψω σε ποιο χαμηλά γραμμάρια; ;; με 688 και 66.4 κάλυκα έχεις τίποτα;
Όλους τους "λύκους" πας κ βρίσκεις... Σοκολ λίγη που έπεσε στα χέρια μου την έχω γεμίσει με 616-1,7-32-jiovani22-57,5 κ ήταν ωραίο φυσίγγακι... Έχω ακόμα λίγη αλλά δεν έχω κάνει άλλη δοκιμή

Έχει δοκιμάσει κάποιος εκτεταμένα την μβχ32 , σε γόμωση 35 γρ να μας πει εντυπώσεις και τι παίζει από ταχύτητες;
1.80Χ34 είναι γύρω στα 420m/s.Στο 1.80Χ35 θα πάρεις λιγότερες ταχύτητες αποδεκτές για κυνηγετική χρήση αλλά περισσότερα bar.Πιστευω 850+.θεωρώ ότι τα 35gr είναι ταβάνι για την προοδευτικοτητα της MB32 και καλό είναι να αποφεύγεις γιατί μπαίνεις σε αχαρτογραφητα νερά.

Από Ιταλικό Forum.....

Καλημέρα.
Έφτιαξα αυτό το φυσίγγιο πούδρας T3 615 1.80X36 MXx32 με 7 μόλυβδο και μισό κύλινδρο superG με κλείσιμο με αστέρι στα 57,7.
Το δοκίμασα με την κάννη μου Raffaello Crio 65cm με προέκταση 5cm 2 αστέρια στα 40 μέτρα και μπορώ να πω ότι έκανε μια τέλεια ομάδα. Μέτρησα το V0 με χρονογράφο και με θερμοκρασία γύρω στους 18 βαθμούς μου έδωσε κατά μέσο όρο 395m/s.
Τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλό φυσίγγιο για περιστέρια πρώτης κάννης ή είναι λάθος τα δεδομένα που πήρα;
Αγόρασα τη σκόνη φέτος. Έχω αυτό το MBx36 αλλά ήθελα να δοκιμάσω αυτή τη πούδρα.
Χίλια ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.
Back