Μετά φταίω εγώ...Έχεις δοκιμάσεις να δεις πως τα τεντώνουν τα ποδάρια ?
Όχι θα ρίχνουμε 10άρια να χάνουμε 1000 θερμίδες στο κυνηγητό.
Δες τι γίνεται στα "φυσίγγια για τσίχλες".
Μετά φταίω εγώ...Έχεις δοκιμάσεις να δεις πως τα τεντώνουν τα ποδάρια ?
Όχι θα ρίχνουμε 10άρια να χάνουμε 1000 θερμίδες στο κυνηγητό.
Δες τι γίνεται στα "φυσίγγια για τσίχλες".
Εγώ προτείνω να πασπαλίσει και λίγα 4άρια μέσα ... για καλό και για κακό.
Πες, πετάχτηκε ένας λαγός ρε παιδί μου, η κατιτίς άλλο.
Έλα ποιος με φώναξε? Τί έγινε?Μπορεί το παιδί να τουφεκαει πέρα από τα όρια!
Στον γκρεμό?Ολα με LABRO πέσανε![]()
ΣΧΕΤΙΚΗ προστασία των περιφερειακών σκαγιων της στήλης.Είδα στο YouTube 1 βίντεο όπου ένας κύριος φτιάχνει κυαθιο από σκληρό χαρτί.
Βάζει φούστα από κάποιο βυσμα, Φελλό - Diana-μάλλινη (ότι συνδυασμό θέλει) και από πάνω τοποθετεί το χάρτινο κυαθιο από συσκευασία χυμού.
Το εχει δοκιμάσει κάποιος;
Σε τι μας οφείλει ένα τέτοιο στήσιμο;
Είδα στο YouTube 1 βίντεο όπου ένας κύριος φτιάχνει κυαθιο από σκληρό χαρτί.
Βάζει φούστα από κάποιο βυσμα, Φελλό - Diana-μάλλινη (ότι συνδυασμό θέλει) και από πάνω τοποθετεί το χάρτινο κυαθιο από συσκευασία χυμού.
Το εχει δοκιμάσει κάποιος;
Σε τι μας οφείλει ένα τέτοιο στήσιμο;
Νομίζω ότι ο εμβολισμός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ μύθος.Για μενα...ο βασικος λογος που γινεται αυτο....ειναι για μην εμβολιζει το κυαθειο τα σκαγια....
Και επειδη το εχω δοκιμασει και αυτο πριν πολλα χρονια ( το πρωτο ειδα απο τον Μαστρο Μιχαλη απο
την Λερο )...στην ουσια οι διαφορες αμελητεες με τα αλλα βυσματα ...και το μονο που μου εμεινε ..ο κοπος
κατασκευης της κουπας οπως την ελεγε ο Μαστρο Μιχαλης !!!
Νομίζω ότι ο εμβολισμός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ μύθος.
Ίσως !!!!!!!!!!!!! να υφίσταται στις μαλλινόταπες.
για μενα βασιλη ειναι μεγαλος μυθος ,οπως και οτι μπορει ενα βυσμα να τουμπαρει στον αερα εχοντας σκαγια μεσα πηγενωντας μπροστα με 400 μ/δΝομίζω ότι ο εμβολισμός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ μύθος.
Ίσως !!!!!!!!!!!!! να υφίσταται στις μαλλινόταπες.
Ακτινογραφία χρησιμοποιώ στα βόλια 12/0..... Βοηθάει πέρα της συγκέντρωσης στο να μην κάνει καθόλου εξογκώματα ο κάλυκας από τα δράμια........Kατι αντιστοιχο γινεται και με ζελατινακι απο ακτινογραφια....προς αποφυγην προσωπικα ολα αυτα.
Λευτέρη δεν έχω δει πουθενά τέτοιο βίντεο ... μπορείς να το βρεις ?Μην τα ισοπεδώνουμε όλα αποδείχτηκε με τις κάμερες υπερυψηλης ταχύτητας ότι ο εμβολισμος υφίσταται και είναι η κύρια αιτία που η διασπορά αυξάνεται με κύλινδρο ή μικρές συσφιξεις. Η αύξηση της συγκέντρωσης με τα σφιχτά τσόκ, ( εδώ οι συγκεκριμένες κάμερες ανετρεψαν τις δοξασίες του παρελθόντος), επιτυγχάνεται γιατί με τον στραγγαλισμο που δέχονται τα σκάγια εκσφαινδονιζονται και επιταχύνουν με αποτέλεσμα το βύσμα που είναι πίσω τους να μην τα εμβολιζει διότι δεν τα προλαβαίνει.