Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Της Remington είναι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ελλάδα ο συγκεκριμένος αλλά και να υπάρχει θα έχουν πάνω από 10 ευρώ οι 100. Δεν αξίζει νομίζω.
Και στην Αμερική δεν νομίζω να κυκλοφορούν. Πέρα από τους power piston, δεν έχω βρει κάτι άλλο, για φορτία 36 γρ. και μεγαλύτερα, όσο και αν έχω ψάξει. Οι μόνοι που έχω βρει, είναι οι power piston sp12 και rp12.

Εγω σου ειπα πέταξε την για 2€ πάρε ένα άλλο φυσίγγι
Να ανάψω το τζάκι το βράδυ τότε βρε Νικολα όχι και πεταμα😅.
Και στην Αμερική δεν νομίζω να κυκλοφορούν. Πέρα από τους power piston, δεν έχω βρει κάτι άλλο, για φορτία 36 γρ. και μεγαλύτερα, όσο και αν έχω ψάξει. Οι μόνοι που έχω βρει, είναι οι power piston sp12 και rp12.
Ναι ήταν λίγο παλιό το φυσιγγι, μπορεί να έχει σταματήσει η παραγωγή των συγκεκριμένων.

Να μην κάνεις τίποτα, άναψε το τζάκι.

Ειλικρινα το ιδιο θα του ελεγα...αυτο που αξιζει ειναι τα σκαγια απο αυτο το φυσιγγιο...
Τωρα με την πυριτιδα απο μονη της δοκιμη θα κανει...και δεν θα ειναι και σιγουρος οτι του βγει καλη η
τουφεκιά !!
Εγω θα την μοιραζα στα δυο...και θα εκλεινα παγανοφυσιγγια...

Να μην κάνεις τίποτα, άναψε το τζάκι.
Ειλικρινα το ιδιο θα του ελεγα...αυτο που αξιζει ειναι τα σκαγια απο αυτο το φυσιγγιο...
Τωρα με την πυριτιδα απο μονη της δοκιμη θα κανει...και δεν θα ειναι και σιγουρος οτι του βγει καλη η
τουφεκιά !!
Εγω θα την μοιραζα στα δυο...και θα εκλεινα παγανοφυσιγγια...
Δεκτό αλλά από καλυκα ρεμινγκτον σε έναν ευρωπαϊκό με μόνη ιδιαίτερη αλλαγή στην πατουρα του καλυκα από κωνική σε επίπεδη τι μπορεί να αλλάξει τόσο δραματικά κάνοντας το φυσιγγιο επικίνδυνο?

Εγώ δεν θα τη γεμίσω, θα την αφήσω στην άκρη προς το παρόν απλώς ρωταω για να ξέρω.

Τώρα βέβαια εδώ που τα λέμε όπως και να το δει κάποιος δεν αξίζει διότι με μια τουφεκια και τι θα καταλάβω? Τίποτα.

Βάλε βύσμα lb6 η b&p steel 32, η πυρίτιδα πρέπει να είναι η blue dot της Alliant πρώην Hercules.
Blue dot δεν ειναι λευτερη πιο πιθανο 800χ με αυτην γεμηζε η ρεμι ,αν ηταν blue dot οπως λεει καο το ονομα θα ειχε καμια μπλε βουλα!!!
Χάθηκε και ο κρητικός, να μας πει που τις ξέρει.

Και η 800x έχει ανάμεσα στα δισκία κίτρινα ή καφέ ,αλλά η δοσολογία με κάνει να πιστεύω πως είναι η blue dot. Όποια και να είναι από αμερικανικό κάλυκα σε ευρωπαϊκό δεν θα ανέβει σε bar,το αντίθετο, και τα αμερικανικά φυσίγγια είναι πάντα εντός ορίων πιέσεων, όχι σαν κάποια ευρωπαϊκά.

Και η 800x έχει ανάμεσα στα δισκία κίτρινα ή καφέ ,αλλά η δοσολογία με κάνει να πιστεύω πως είναι η blue dot. Όποια και να είναι από αμερικανικό κάλυκα σε ευρωπαϊκό δεν θα ανέβει σε bar,το αντίθετο, και τα αμερικανικά φυσίγγια είναι πάντα εντός ορίων πιέσεων, όχι σαν κάποια ευρωπαϊκά.
Και εγώ αυτό πιστεύω.

Χάθηκε και ο κρητικός, να μας πει που τις ξέρει.
Για herco την κοβο.αν ειταν 800 θαχε και κυτρινα δυσκια,αν μπλουτοτ μπλε.αυτην την βλεπο μονοχρωμη σαν την 700 αλα 700 αποκλιετε νανε ανεβενη 36 μαξημουμε με πολα μπαρ

Status
Not open for further replies.
Back