Ο z2m 18 ταιριάζει σε αυτό το σεταπ......Είχα βάλει ζ2μ18 και μετά πειρα ζ2μ15 θα το δουλεψω πλέον να δω πως θα πάει..
Το έσβησα το μνμ να το γράψω ολο μαζί
Επίσης πολύ καλά πάει και με gualandi sg 17
Ο z2m 18 ταιριάζει σε αυτό το σεταπ......Είχα βάλει ζ2μ18 και μετά πειρα ζ2μ15 θα το δουλεψω πλέον να δω πως θα πάει..
Το έσβησα το μνμ να το γράψω ολο μαζί
Καλα πήγε ο ζ2μ18 δεν είχα θέμα ξαλα αποτέλεσμα ειχεΟ z2m 18 ταιριάζει σε αυτό το σεταπ......
Επίσης πολύ καλά πάει και με gualandi sg 17
Καπετανιε οι b&p ειναι πολυ συμπιεσιμες οι αλλες οχι γιαυτο θελει πιο λιγο χωρο ,βαλε σε ενα φυσιγγι πυριτηδα b&p 4-5 γρ και σε ενα αλλο μια αλλη πχ τις βεκταν (α1,α0 κτλ ) και πατατες με ενα ταποτηρι και θα καταλαβεις !!Δεν ήξερα ότι κάθε πυρίτιδα έχει τον δικό της κενό ελεύθερο χώρο που πρέπει να έχει το φυσίγγι για να κλείσει σωτά.
Αν σου είναι εύκολο θα μπορούσες να πεις και για τις υπόλοιπες πυρίτιδες ποιος είναι ο σωστός ΚΕΧ για να τροποποιήσω τις συνταγές μου;
Η μβ36 καπετανιε δεν σηκωνει ευκολα πιεσεις και σηκωνει και πολυ στρυμωγμα για να δουλεψει και στις αντιξωες συνθηκες!! οσοι την δουλευουν απατητη εχουν θεματα !Ευχαριστώ @pit1982
Το ότι θέλουν στρίμωγμα οι ΜΒ το έχω διαβάσει ξανά εδώ μέσα. Παρόλα αυτά όταν πατάς το φυσίγγι το βύσμα συμπιέζεται περισσότερο από όλα. Η πυρίτιδα όσο αντέχει, μετά δεν πάει άλλο. Για αυτό θέλω αφού έχω βάλει πυρίτιδα-βύσμα-σκάγια να πατάω όσο θέλω με το ταποτήρι, και μετά να βγάζει 11χιλ ΚΕΧ ώστε να κλείσει ο κάλυκας σωστά.
Δεν θέλω να προσπαθώ να φτάσω τα 11χιλ πατώντας. Ιδίως η ΜΒ36 στο 20άρι μου ανεβάζει πιέσεις αν στριμωχτεί πολύ.
Πολλα μπορει να ειναι ακομα και το στροφειο !!Εντάξει, εγώ πιστεύω ότι η ογκομετρία ήταν το πρόβλημα των εμπλοκών του. Ακόμα όμως δεν είδα φώτο από το πως ήταν κλεισμένο το φυσίγγι που προκάλεσε την εμπλοκή. Αυτό με τον περίπου 10χιλ ΚΕΧ.
Μπορεί να κάνω λάθος. Ούτε η πρώτη φορά θα είναι, ούτε η τελευταία.
Μια χαρά μου φαίνεται η συνταγή σου. Πιστεύω θα τα ευχαριστηθείς!Σήμερα παρέλαβα την Drago! Έκλεισα 10 φυσίγγια 65,4mm cx2000 1,65x31gr #9, ρελιαστό με τζαμάκι. Πως το βλέπετε? Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω σε τσίχλες τέλη Οκτώβρη.
Ειναι πολύ το 1.65×31...μικρος θάλαμος καύσης αν κ ρελιαστό βεβαια, με μια πυριτιδα πιο "νευρική" απο τις υπόλοιπες μονοβασικές της ίδιας εταιρείας...(cheddite)...Σήμερα παρέλαβα την Drago! Έκλεισα 10 φυσίγγια 65,4mm cx2000 1,65x31gr #9, ρελιαστό με τζαμάκι. Πως το βλέπετε? Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω σε τσίχλες τέλη Οκτώβρη.
Τα μονόβολα φαίνονται να είναι ρελιασμένα οβάλ αντί για στρόγγυλα.
Τα μονόβολα φαίνονται να είναι ρελιασμένα οβάλ αντί για στρόγγυλα.
Μάλλον το στροφείο ρελιάσματος δεν είναι κεντραρισμένο με τη βάση.
Με z2m 15 είναι λάθος..........
Εσύ μου είχες πει ζ2μ15Με z2m 15 είναι λάθος..........
Το z2m 18 είναι το σωστό.........
Απ' ότι βλέπω σου κάνει λακούβα στο αστέρι........
Δοκίμασε αν θέλεις το εξής:
Cheditte 12/70 cx 2000
Mb36 1,87x37 z2m 18 ( τα σκάγια βάλε 17 γραμμάρια Νο 7 κάτω και 20 γραμμάρια Νο 6 νίκελ πάνω) και κλείσιμο αστέρι στα 57,70 mm
Ριχτο σε πέρδικα και μετά έλα να μου πεις.......
Πολύ πιθανόν θα με "σώσει" το ότι οι κάλυκες είναι μεταχειρισμένοι (έχουν ριχτεί 1 φορά)Ειναι πολύ το 1.65×31
Αφου θες να τα ριξεις, ριχτα...δεν ειναι κακο....Πολύ πιθανόν θα με "σώσει" το ότι οι κάλυκες είναι μεταχειρισμένοι (έχουν ριχτεί 1 φορά)
Με ρελι δεν είναι? Ριχτα άφοβα.Πολύ πιθανόν θα με "σώσει" το ότι οι κάλυκες είναι μεταχειρισμένοι (έχουν ριχτεί 1 φορά)