Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και ο διασπορέας του, ο πιο διασπορικός!
Το έχει πάρει σοβαρά το θέμα ο Θώδης. Παίρνεις συγκεντρωτήρα, θα σου κάνω συγκέντρωση, παίρνεις διασπορέα, θα στα διασπείρω όλα!
Ριξε κ λιπασμα στις ελιες...
688 MG2 2.00×38 Θωδη 18 λίπασμα YARA
(11-15-15) Θεϊκή αμμωνία στα 57.50.....yel.

Θώδης είναι ο πιο χαλαρός από όλους.
Εννοείται, το εχω ξανα γραψει κ σχεδον με ειπαν τρελό (καποιος/οι)....μονο του μιλαει το πράμα...εφοσον η φουστα του ειναι χαλαρή, τι εχουμε;;;;
Απόλεια έμφραξης!!

Εννοείται, το εχω ξανα γραψει κ σχεδον με ειπαν τρελό (καποιος/οι)....μονο του μιλαει το πράμα...εφοσον η φουστα του ειναι χαλαρή, τι εχουμε;;;;
Απόλεια έμφραξης!!
Μπαίνει όμως εύκολα σε χρησιμοποιημένους κάλυκες. Ο Ηλιόπουλος σου βγάζει την πίστη για να μπει.

...σωστά!... λόγοι οικονομίας δεν συμβάλουν καθόλου , κατά την γνώμη σου , στην πρακτική των εταιριών εννοώ?... :) ...
Ισως καποιες παρτιδες ελλατωματικων 70αρηδων να τροποποιούνται και να γεμιζονται στην πορεια σε 67αρηδες καλυκες.

Αν σας ρωτούσα ποιός συγκεντρωτήρας δίνει καλύτερη πυκνότητα στην περιφέρεια (ροζέτα) ποιόν θα ψηφίζατε;;
Τασκώφ, Καρδάρας, Θώδης, Ηλιόπουλος, Μαυρόπουλος;
Καλύτερη περιφέρεια Τασκώφ.
Πιο σφιχτή συγκέντρωση Ηλιόπουλος.
Κατά σειρά προτίμησης Τασκώφ,Ηλιόπουλος,Μαυρόπουλος,Καρδάρας,Θωδη.

GRANULAR
CHEDDITE 2000 1,60X33, συγκ. Ζ2Μ 24 mm, No 8.
Ηλία μου...
Σε ευχαριστούμε για τη συνταγή σου, η οποία φένεται κ χειμερινή, αλλα βοήθησε μας λιγο πιο πολυ...:)

Τι ύψος κάλυκα;;;
Πόσα στάδια κλεισμένο;;;
Τι τελικό κλείσιμο έχει;;;
Ειναι σε αστέρι ή ρέλι;;;;
Ετσι θα μπορεσουν τα μέλοι, να τη δοκιμάσουν εύκολα!!!

Αν σας ρωτούσα ποιός συγκεντρωτήρας δίνει καλύτερη πυκνότητα στην περιφέρεια (ροζέτα) ποιόν θα ψηφίζατε;;
Τασκώφ, Καρδάρας, Θώδης, Ηλιόπουλος, Μαυρόπουλος;
Σωστή απάντηση δεν θα πάρεις από κανεναν μόνο με δοκιμές δικές σου θα δεις τι δουλευει το οπλο σου … η πυκνότητα στην περιφέρεια δεν έχει σχέση μονο με το συγκ…αλλά και με τον κώνο και τον άυλο.. αυτά πάνε μαζη

Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους!... :) ...

Ένα απόσπασμα από παλιά ανάρτηση φίλου ιδιογωμωτή σε Κυπριακό σαιτ, τροφή για σκέψη και αυτοκριτική σ’ όλους τους φίλους του φόρουμ που γεμίζουν μόνοι τους…

Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν… γιατί το ανεβάζεις αυτό Γιάννη?

Ειλικρινά για όλους αυτούς τους φίλους του φόρουμ που γεμίζουν φυσίγγια μόνοι τους, που τους εκτιμώ πρωτίστως για το ύφος τους, το ήθος τους και τους χαμηλούς τους τόνους , και νομίζω ότι είναι από καθόλου έως ελάχιστα επηρεασμένοι από το σύνδρομο αυτό που αναφέρει το απόσπασμα…

[…]

…Εδώ και αρκετό καιρό μέσα στις όποιες συλλογιστικές μου και σκέψεις κατέληξα σε μια παραδοχή εν ήδη αυτοσαρκασμού και αυτοκριτικής.
Θεωρώ λοιπόν ότι η ιδιογόμωση δημιουργεί ένα είδος ψυχοπαθογένειας η οποία αποτυπώνεται σε αυτό που ονόμασα ως ΣΥΝΔΡΟΜΟ του Αργικέραυνου Δία !!!
Αυτό σημαίνει ότι ο καθείς εξ ημών και υμών, γνωρίζοντες και μη γνωρίζοντες , νοιώθει ότι με το να κατασκευάζει ένα φυσίγγι και να μπορεί να σπέρνει τον θάνατο και τον όλεθρο , αποκτά μια υπερβάλλουσα ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και έναν υπερφίαλο ΕΓΩΙΣΜΟ δημιουργώντας έτσι ένα ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ προφίλ στο χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του…

[…]

Υ.Γ…για τους, @ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ,@Thalis ,@outlander ,@Giannis k ,@Vaggelis ioannina ,@Kostas ContraDosi ,@ΣΤΕΛΙΟΣ ,@Vmak ,@Στέφανος ...κ.α....

Last edited:

Ένα απόσπασμα από παλιά ανάρτηση φίλου ιδιογωμωτή σε Κυπριακό σαιτ, τροφή για σκέψη και αυτοκριτική σ’ όλους τους φίλους του φόρουμ που γεμίζουν μόνοι τους…

Ειλικρινά για όλους αυτούς τους φίλους του φόρουμ που γεμίζουν φυσίγγια μόνοι τους, που τους εκτιμώ πρωτίστως για το ύφος τους, το ήθος τους και τους χαμηλούς τους τόνους , και νομίζω ότι είναι από καθόλου έως λίγο επηρεασμένοι από το σύνδρομο αυτό που αναφέρει το απόσπασμα…

[…]

…Εδώ και αρκετό καιρό μέσα στις όποιες συλλογιστικές μου και σκέψεις κατέληξα σε μια παραδοχή εν ήδη αυτοσαρκασμού και αυτοκριτικής.
Θεωρώ λοιπόν ότι η ιδιογόμωση δημιουργεί ένα είδος ψυχοπαθογένειας η οποία αποτυπώνεται σε αυτό που ονόμασα ως ΣΥΝΔΡΟΜΟ του Αργικέραυνου Δία !!!
Αυτό σημαίνει ότι ο καθείς εξ ημών και υμών, γνωρίζοντες και μη γνωρίζοντες , νοιώθει ότι με το να κατασκευάζει ένα φυσίγγι και να μπορεί να σπέρνει τον θάνατο και τον όλεθρο , αποκτά μια υπερβάλλουσα ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και έναν υπερφίαλο ΕΓΩΙΣΜΟ δημιουργώντας έτσι ένα ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ προφίλ στο χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του…

[…]

Υ.Γ…για τους, @ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ,@Thalis ,@outlander ,@Giannis k ,@Vaggelis ioannina ,@Kostas ContraDosi ,@ΣΤΕΛΙΟΣ ,@Vmak ,@Στέφανος ...κ.α....
Σε ευχάριστο πολύ για τα καλά σου λόγια …και σαν προτος στην λίστα σου δεν μπωρο να σκέφτομαι τι άλλο θα έγραφες αν δεν μας…
εκτιμούσες… εγώ παντός αυτήν την στιγμή είμαι σε θεραπεία για αυτό το σύνδρομο το προτείνω και για τους άλλους!!! Καλή συνεχεια

Σε ευχάριστο πολύ για τα καλά σου λόγια …και σαν προτος στην λίστα σου δεν μπωρο να σκέφτομαι τι άλλο θα έγραφες αν δεν μας…
εκτιμούσες… εγώ παντός αυτήν την στιγμή είμαι σε θεραπεία για αυτό το σύνδρομο το προτείνω και για τους άλλους!!! Καλή συνεχεια
... ευελπιστώ οτι δεν παρανόησες Ηλία, οι φίλοι που εκτιμώ ειναι αυτοί στο Υ.Γ...οι εκτός "καλαμιού" δηλαδή, λαικιστί... έτυχε να σε αναφέρω πρώτο στη λίστα...και το λέω με σημασία , δεν υπάρχει πρώτος και τελευταίος στο φόρουμ μας...

Ηλία μου...
Σε ευχαριστούμε για τη συνταγή σου, η οποία φένεται κ χειμερινή, αλλα βοήθησε μας λιγο πιο πολυ...:)

Τι ύψος κάλυκα;;;
Πόσα στάδια κλεισμένο;;;
Τι τελικό κλείσιμο έχει;;;
Ειναι σε αστέρι ή ρέλι;;;;
Ετσι θα μπορεσουν τα μέλοι, να τη δοκιμάσουν εύκολα!!!
Ανάλογα το ύψος του κάλυκα που έχουμε αφαιρούμε 11,40. Οι συγκεκριμένοι είναι 69,00 μείον 11,40 κλείνουμε στα 57,6. Δεν έχω πεντασταδιακή μηχανή. Κλείνω σε δυο στάδια. Είναι αστεροειδές κλεισμένο. Ρίχτηκε σήμερα στα περάσματα. Σίγουρα πάει και το χειμώνα με βοριάδες. Στο νοτιά θα κατέβω 0,05 πυρίτιδα κάτω χωρίς καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα.

Ειλικρινά για όλους αυτούς τους φίλους του φόρουμ που γεμίζουν φυσίγγια μόνοι τους, που τους εκτιμώ πρωτίστως για το ύφος τους, το ήθος τους και τους χαμηλούς τους τόνους , και νομίζω ότι είναι από καθόλου έως ελάχιστα επηρεασμένοι από το σύνδρομο αυτό που αναφέρει το απόσπασμα…

[…]

[…]

αν περιμένεις ενα φυσίγγι να σε κανει άνθρωπο καπου το χανεις,καθε ενας που γεμιζει εχει κατασταλάξει σε αυτο που κανει εκ του αποτέλεσματος ποιος ειμαι εγω που θα του επιβάλω το δικο μου,ολα αυτα που τονίζει το κείμενο ειναι για αυτους που έχουν γεννηθεί ΛΙΓΟΙ

Ανάλογα το ύψος του κάλυκα που έχουμε αφαιρούμε 11,40. Οι συγκεκριμένοι είναι 69,00 μείον 11,40 κλείνουμε στα 57,6. Δεν έχω πεντασταδιακή μηχανή. Κλείνω σε δυο στάδια. Είναι αστεροειδές κλεισμένο. Ρίχτηκε σήμερα στα περάσματα. Σίγουρα πάει και το χειμώνα με βοριάδες. Στο νοτιά θα κατέβω 0,05 πυρίτιδα κάτω χωρίς καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα.
Τωρα μαλιστα....κατατοπιστικότατος ο Λιάκος μας.....shake hands.
Δεν έχω πεντασταδιακή μηχανή. Κλείνω σε δυο στάδια.
Δεν εχει σημασια με τη κλεινει ο καθε ενας...οπως επιθυμει κλείνει..απλα για πιο στανταρ λεπτομερειες το ειπα...
Ευχαριστουμε κ παλι....

Υ.Γ. Και σε Νο7 για κανα παπακι, θα τα τσουρουφλιζει πιστευω, αν κ δεν κατεχω κ πολυ απο Granular....

Status
Not open for further replies.
Back