Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
δεν αμφισβητω αυτο που λεσ εχω ομως την αισθηση οτι καπου ειδα η διαβασα οτι αυτο το 8βολο με 1,90 δινει πανω πο 400μ.αναφερομαι στην psb 2 oxi sthn psb2 sp.διορθωσε με αν κανω λαθοσ η διαβασα κατι αλλο.δεν το γνωριζω
Αν ηταν σκαγια ναι περιπου στα 400 αλλα εδω ειναι αλλη η ιστορια

Αααυτά είναι......
Μπράβο Χρυσόστομε να χαίρεσαι τις τουφεκάρες σου...

Τι κυνήγια κάνεις?
ευχαριστω τασο εχω και ενα beretta 409 του πατερα μου,ταλαιπωρημενο 1963 σκεφτομαι καποια στιγμη να το φτιαξω στον παπατσαρουχα.λαγο γουρουνι

Εγώ βάζω πάντα χαρτάκι,ποτεμου δεν χονεψα το τζαμακι.απο εσθιτικης πλευράς μαρεσει πολη.απο βλιτηκης και άλλους λόγους δεν με ενθουσιάζει
Καλό το χαρτάκι αλλά σε υγρασία έχει άσχημη κατάληξη. Σαπίζει για πλάκα.
ΥΓ. ( με ξέχασες για τις φώτο).

Από τα 25 που έκλεισα σήμερα μόνο αυτά τα δύο ράγισε το τζαμάκι.
Αν όπως λες φταίει το στροφείο δε θα είχα περισσότερες απώλειες;
Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;
Ισως το πατησες ποιο πολυ .Εχει στοπ το τρυπανι ;

Ισως το πατησες ποιο πολυ .Εχει στοπ το τρυπανι ;
Ναι, έχει στοπ, και μάλιστα τα έκλεισα στα 63 χιλιοστά τα συγκεκριμένα. Κλείνω με τρυπάνι χειρός σε βάση και το έχω αρκετά χαμηλές στροφές.
Είχα καιρό να δω ραγισμένο τζαμάκι αλλά δεν ξέρω τι φταίει. Το αμορτισέρ του βύσματος είναι ελάχιστα πατημένο - σχεδόν καθόλου.
Αν έβαζα παραπάνω αλεύρι θα βοηθούσε το τζαμάκι;

Ναι, έχει στοπ, και μάλιστα τα έκλεισα στα 63 χιλιοστά τα συγκεκριμένα. Κλείνω με τρυπάνι χειρός σε βάση και το έχω αρκετά χαμηλές στροφές.
Είχα καιρό να δω ραγισμένο τζαμάκι αλλά δεν ξέρω τι φταίει. Το αμορτισέρ του βύσματος είναι ελάχιστα πατημένο - σχεδόν καθόλου.
Αν έβαζα παραπάνω αλεύρι θα βοηθούσε το τζαμάκι;
Εκατσε το αλευρι πιο κατω απο τα βολια και επαθες αυτο που επαθες με λιγο προσοχη να μην καθεται πολυ το αλευρι το προβλημα πααααεεεειιι

Εγώ βάζω πάντα χαρτάκι,ποτεμου δεν χονεψα το τζαμακι.απο εσθιτικης πλευράς μαρεσει πολη.απο βλιτηκης και άλλους λόγους δεν με ενθουσιάζει
Βάζε το ελληνικό σαν αυτό που φαίνεται στην φωτό του Στέφανου(με τις 6 χαρακιές).
Βλητικα,πολύ πολύ καλύτερο από το gualandi (το οποίο δεν σπάζει πολλές φορές με ανάλογες επιπτώσεις στην τουφεκιά)

Εκατσε το αλευρι πιο κατω απο τα βολια και επαθες αυτο που επαθες με λιγο προσοχη να μην καθεται πολυ το αλευρι το προβλημα πααααεεεειιι
Έχω πατέντα δονητή και σε αυτά πιθανόν το κράτησα παραπάνω ώρα.
Ίσως να ήθελε παραπάνω αλεύρι.

Status
Not open for further replies.
Back