Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλάαα, με της πυριτηδες θα γίνει πάρτι, πριν 20 μέρες είχα πάρει αρκετή ποσότητα psb 5 με 32 ευρώ το μισό κιλό, και τώρα έχει 36 το μισό κιλό. Χρόνια μας πολλά, :(
Και το ίδιο θα λέμε του χρόνου,για φέτος!
Ειδικά τσίχλες,που τρώνε σκάγια, ιδιογόμωση τέλος(θα βγαίνει πιο ακριβά από αγορά χονδρικής σε έτοιμα)!

Ειδικά τσίχλες,που τρώνε σκάγια, ιδιογόμωση τέλος(θα βγαίνει πιο ακριβά από αγορά χονδρικής σε έτοιμα)!
Για τσίχλα κομμένη η ιδιογωμοση από 25 πέρσι η psb1 πήγε 30 και σε λίγο 35 το μισό κιλό όταν την αγωραζαμε 14 !??? Εσχωκερδια παντού δεν θα τους κανο την χάρη

Εκεί ο
Εκεί οδεύει το σύστημα ιδιογομωση τέλος όπως το γράφεις αυτό που χρειάζεται είναι όταν βρει κάποιος ένα φυσιγγακι που του αρέσει να πάει στο μαγαζί και να πάρει κυριολεκτικά όσα μπορεί 1000/3000/5000 να καβατζωθει και να μην ασχολείται συνέχεια γιατί όλα αλλάζουν προς το χειρότερο.Το κυνήγι δεν το σταματάμε καλύτερα φυσίγγια να υπάρχουν .

Καλάαα, με της πυριτηδες θα γίνει πάρτι, πριν 20 μέρες είχα πάρει αρκετή ποσότητα psb 5 με 32 ευρώ το μισό κιλό, και τώρα έχει 36 το μισό κιλό. Χρόνια μας πολλά, :(
Και πουσε ακόμα.αν φέρουν της ΜΒ δες πόσο θαχει το κιλό .big smile. ευτυχώς πού έχω στοκαρη κάμποσες,και καθόλου νά μήν ξαναπαρο νο προβλμ ας της φανε.big smile.

Γιάννη, και εγώ έχω καβατζα, για τα χοντρά που με καίει ποίο πολύ, μέχρι να τελειώσουν θα είμαι παππούς. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως ανεβαίνουν με γρήγορους ρυθμούς. Όσο για της ΜΒ, Μ92Σ
Δεν το συζητώ πόσο θα χουν, νομίζουν ότι πουλάν χασίς.

Γιάννη, και εγώ έχω καβατζα, για τα χοντρά που με καίει ποίο πολύ, μέχρι να τελειώσουν θα είμαι παππούς. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως ανεβαίνουν με γρήγορους ρυθμούς. Όσο για της ΜΒ, Μ92Σ
Αν έρθει η mb κάτο από 40€ το μισό κιλό δε. Το βλέπω να έχει

Και εγώ για τα χοντρά έχω την α1 τέκνα και σ4 είμαι καλυμμένος απόλυτα

Τελειωμενη ιστορια.
Ιδιογωμοση εκανε και κανει ο μικρομεσαιος (οικονομικα) κυνηγος.
Ο ευκαταστατος αγοραζει οτι φυσιγγια γουσταρει οτι τιμη και να εχουν.
Δεν καθεται σε αποθηκακια να ρελιαζει καλυκες.
Και να ερθουν , με τιμες κοκας, θα παρουμε απο μισο κιλο να γεμιζουμε κανενα να θυμομαστε τα παλια...

ιδιογωμοση έκανε και κανει ο ψαγμένος κυνηγος ας εχει οσα θελει η τσέπη του διπλανού αν έχουμε τα ίδια υλικά θα πιαστει το σβέρκο του να βλεπει απο που πευτουν.δεν χρειάζεται να εχεις 200σες συνταγές καβα θελει.
Αν νομίζεις ότι θα κάνουν τζίρο στα καταστήματα οι "ψαγμένοι", εδώ είμαστε, ας έρθουν με το καλό οι πυριτδες, και θα δεις ότι δεν...

Την ιδιογομωση δεν την κόβω, για εμένα μιλάω, πάντα θα είμαι μπροστά στην τουφέκια, από τα εργοστασιακά. Τη να μου πουν τα γατάκια, που μια είναι έτσι,την άλλη γιουβέτσι, αφού και τα εργοστασιακά την ίδια τιμή θα έχουν. Γιατί πιστεύουμε ότι θα τα δίνουν χαμηλότερα ;; ;) Πάνω από όλα είναι μεράκι, και δεύτερο σταθερότητα.

Ναι τους καημένους....τους λυπάται η ψυχή μου...
Το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο , το φυσίγγι Remington ...
Τραγωδία...
δεν ειναι τα βλητικα ορια του λειοκανου εκει που σκοτώνει το ρεμι Παναγιώτη πιστεψε με αν δεν έχουν τιποτα κραματα και παίζουμε στα ισα οτι έγραψα παραπανω ισχύει,τωρα για τα μαγαζιά που αναφερεις οποίος ιδιογωμωτής στοκαρε για 4 5 χρόνια η παραπανω υλικά απλα θα περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Status
Not open for further replies.
Back