Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Επανέρχομαι σε αυτό το ποστ μίας κ έριξα αρκετά 12αρια κ αρχίζω να έχω άποψη... Ξεκινώντας να πω πώς χτυπήθηκαν κ δυο τρυγόνια με αυτά σε περπάτητο για ορτύκια τραβέρσα 20-23 μέτρα με spreader, είχαν 7-8 σκάγια επάνω τους τα οποία είχαν μπει από τη μια πλευρά κ είχαν βγεί από την άλλη... Ξερά εννοείται... Στα ορτύκια ήταν τρομερά αποδοτικά, νομίζω όλα μονοτουφεκα με αυτα μίας κ έβαζα πρώτο ν12 κ μετά ν10... Στα θετικά είναι ότι κανένα ορτύκι δεν χάλασε, κανένα δεν ήταν διαλυμένο από σκάγια κ όλα ήταν εύκολα στο μαδημα αφού δεν ξεχείλιζε το λίπος... Δεν είδα για να είναι ειλικρινής να αυξηθεί κάπως η απόδοση μου σε σχέση με το ν10 αν κ αυτό είναι υποκειμενικό, εξαρτάται από χίλιους δυο παράγοντες... Πήρα κ ορτύκια στα 30-35 μέτρα αν κ κάπου μετά τα 25 μέτρα τα πουλιά έπεφταν πιο "ανάλαφρα", ξερά μεν αλλά δεν έκαναν αυτό το σβήσιμο...
Πολύ θετικά τα πρώτα δείγματα για μένα που κυνηγάω ορτύκια σε βουνό κ συνήθως αναγκάζομαι να τουφεκαω κοντά κ δεν θέλω να τα χαλάω... Τα επόμενα γεμιστηκαν ίδια συνταγή σε 10/12 μιξ ... Νομίζω θα είναι τι απόλυτο κοντά μακριά..Άκυρο όλα κομπλέ...

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα πριν λίγο καιρό έκανα ερώτηση για την καινούργια psb1 όσο αναφορά το πως πρέπει να στηθεί η αλήθεια είναι ότι οι δοκιμές δείξανε ότι είπατε δεν άλλαξε κάτι δραστικά ωστόσο δοκίμασα ένα με την καινούργια psb 2 παραγωγής Νόμπελ σπορτ στο 1,90 χ36 για παπια με 616 καψυλι και μπορώ να πω ότι έτρωγα πολύ κλοτσιά στο μπαμ !

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα πριν λίγο καιρό έκανα ερώτηση για την καινούργια psb1 όσο αναφορά το πως πρέπει να στηθεί η αλήθεια είναι ότι οι δοκιμές δείξανε ότι είπατε δεν άλλαξε κάτι δραστικά ωστόσο δοκίμασα ένα με την καινούργια psb 2 παραγωγής Νόμπελ σπορτ στο 1,90 χ36 για παπια με 616 καψυλι και μπορώ να πω ότι έτρωγα πολύ κλοτσιά στο μπαμ !
Αρα ηταν αρκετα γρηγορο !!που ειναι το θεμα σου ;

Από σκοτωμα????

Καλησπερα φιλοι.........
Εχει καποιος να μου προτεινει σεταπ για λαγο σε Νο 4 για δικανο ( γλυκια ντουφεκια) σε 33-34 γραμμαρια.......
Πυριτιδες mb32 , mb36 , sipe.......
Μβ32 616 1,7-33 gt21 57,5
Sipe 686 1,6-33 vz23-57,5
Mb36 cx2000 1,8-35 z2m18 57
Το τρίτο είναι 35 γρ αλλά είναι μαλακό κ είναι ο χάρος βγήκε παγανια....

Μβ32 616 1,7-33 gt21 57,5
Sipe 686 1,6-33 vz23-57,5
Mb36 cx2000 1,8-35 z2m18 57
Το τρίτο είναι 35 γρ αλλά είναι μαλακό κ είναι ο χάρος βγήκε παγανια....
To τρίτο τόχει με 688 στα 35.5 γρ αλλά δεν έκανε ποτε την συγκριτική δοκιμή
με το Remington 35.5 gr long range καί σκάγια 4% .Ίδιο ακριβώς

To τρίτο τόχει με 688 στα 35.5 γρ αλλά δεν έκανε ποτε την συγκριτική δοκιμή
με το Remington 35.5 gr long range καί σκάγια 4% .Ίδιο ακριβώς
Δηλαδη Λαμπη αν καταλαβα καλα ειναι οπως το περιεγραψε ο Αρης αλλα με 688 και 35,5 γραμμαρια σκαγια ........
Δηλ 688 mb36 1,80x35,5 z2m 18 68,50-57,00??
Ποιο φυσιγγι ειναι αυτο???

Δηλαδη Λαμπη αν καταλαβα καλα ειναι οπως το περιεγραψε ο Αρης αλλα με 688 και 35,5 γραμμαρια σκαγια ........
Αν κρατάς αρχείο δοκιμών ψάξε καί θα την βρείς την δοκιμή σου . Σουρωτήρι ....

Μάλλον λέει το αντίγραφο του rottweil που είχαμε δοκιμάσει κ οι δύο κάποτε με 688 1,8 36 ζ2μ18 57,7... Ωστόσο αυτό που σου έστειλα είναι άλλο φυσίγγι εντελώς σε αίσθηση...

Μάλλον λέει το αντίγραφο του rottweil που είχαμε δοκιμάσει κ οι δύο κάποτε με 688 1,8 36 ζ2μ18 57,7... Ωστόσο αυτό που σου έστειλα είναι άλλο φυσίγγι εντελώς σε αίσθηση...
Αυτο που .ου εστειλες λογικα ειναι πιο μαλακο.........
Θα το δοκιμασω σιγουρα!!

Αυτο που μου εστειλες μηπως θα ηταν πιο σωστο να το κανω με 688 λογω του οτι η mb36 ειναι στο χαμηλοτερο οριο της?????
Πια ειναι η γνωμη σου???

Αυτο που μου εστειλες μηπως θα ηταν πιο σωστο να το κανω με 688 λογω του οτι η mb36 ειναι στο χαμηλοτερο οριο της?????
Πια ειναι η γνωμη σου???
Όχι γιατί ρελιαζουμε πολύ χαμηλά οπότε το ισοσταθμίζουμε... Αυτή τη συνταγή την έστησα πριν χρόνια για έναν φίλο που ήθελε δύο σεταπ με μβ36, ένα για 6αρια κ ένα για 4αρια και έπαιζα με τις δοσολογίες κ τα κλεισίματα, μέχρι που βγήκε ο συνδυασμός που σου έδωσα... Έδωσε απίστευτα σκοτωματά, ρίχτηκε από διάφορους από τότε, από κάποιους χαρακτηρίστηκε ανώτερο κ από ρεμινγκτον σε φάσσες, κ γενικά είναι πολύ αποδοτικό... Έχε γραψει πολύ θήραμα στο ενεργητικό του, καπνίζει εντυπωσιακα κ Έχει ταιριάξει ωραία... Αξίζει να το δοκιμάσεις

Status
Not open for further replies.
Back