Επανέρχομαι σε αυτό το ποστ μίας κ έριξα αρκετά 12αρια κ αρχίζω να έχω άποψη... Ξεκινώντας να πω πώς χτυπήθηκαν κ δυο τρυγόνια με αυτά σε περπάτητο για ορτύκια τραβέρσα 20-23 μέτρα με spreader, είχαν 7-8 σκάγια επάνω τους τα οποία είχαν μπει από τη μια πλευρά κ είχαν βγεί από την άλλη... Ξερά εννοείται... Στα ορτύκια ήταν τρομερά αποδοτικά, νομίζω όλα μονοτουφεκα με αυτα μίας κ έβαζα πρώτο ν12 κ μετά ν10... Στα θετικά είναι ότι κανένα ορτύκι δεν χάλασε, κανένα δεν ήταν διαλυμένο από σκάγια κ όλα ήταν εύκολα στο μαδημα αφού δεν ξεχείλιζε το λίπος... Δεν είδα για να είναι ειλικρινής να αυξηθεί κάπως η απόδοση μου σε σχέση με το ν10 αν κ αυτό είναι υποκειμενικό, εξαρτάται από χίλιους δυο παράγοντες... Πήρα κ ορτύκια στα 30-35 μέτρα αν κ κάπου μετά τα 25 μέτρα τα πουλιά έπεφταν πιο "ανάλαφρα", ξερά μεν αλλά δεν έκαναν αυτό το σβήσιμο...
Πολύ θετικά τα πρώτα δείγματα για μένα που κυνηγάω ορτύκια σε βουνό κ συνήθως αναγκάζομαι να τουφεκαω κοντά κ δεν θέλω να τα χαλάω... Τα επόμενα γεμιστηκαν ίδια συνταγή σε 10/12 μιξ ... Νομίζω θα είναι τι απόλυτο κοντά μακριά..Άκυρο όλα κομπλέ...