Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους,
Την παλιά psb1 δεκαετίας 2000 την έχει δουλέψει κάποιος?
Ενδιαφέρομαι για 32-33-34 γραμμάρια ν 7-8-9 σε αστεροειδείς με συγκεντρωτηρα

Βαγγελη ριξε μια ματια στο θεμα Κυνηγετικες Πυριτιδες σελιδα 147 εχω ανεβασει καποιες δοκιμες.
Επισεις στην σελιδα 148 θα βρεις την πυριτιδα ( χρωμα - κοπη ) να δεις εαν ειναι αυτη που ψαχνεις !!

Εγώ
Καλησπέρα σε όλους,
Την παλιά psb1 δεκαετίας 2000 την έχει δουλέψει κάποιος?
Ενδιαφέρομαι για 32-33-34 γραμμάρια ν 7-8-9 σε αστεροειδείς με συγκεντρωτηρα
Εγώ την δούλευα 1,70*33 με καρδαρα 19η 20 δεν θύμα με καλά και 1,80*34με καρδαρα 17 εξερετικη για ξερό καιρό και λίγη υγρασια

τη διαφορες θα εχη? ενα φυσιγγι ρελιαστο με τσαμακι και συγκεντρωτηρα?με ενα αστεροειδες?σε ιδιο σεταπ παντα.
Δεν μπορεί να είναι ίδιο σεταπ. Είναι διαφορετικά φυσίγγια.
Άλλο το τελικό ύψος του κάλυκα, άλλο συγκεντρωτήρα υποχρεωτικά, άλλη δόση πυρίτιδας στο ρέλι υποχρεωτικά.

Παιδες βαζω αυτον τον πινακα εδω με δοσολογιες.....εαν τον.εχει δουλεψει καποιος ας μας πει καποια πραγματα και αν ειναι αξιολογος
Αλέξανδρε, από πού τον ξέθαψες ???? .sarcastic. Αυτός ο πίνακας πρέπει να είναι 30 - 40 χρόνων !!!! Πολλές από τις πυρίτιδες που περιέχει δεν υπάρχουν πια, άλλες έχουν αλλάξει ονομασία, αλλά και οι υπάρχουσες σίγουρα θα έχουν αλλάξει χαρακτηριστικά και δοσολογίες ...
Προσωπικά δεν θα τον εμπιστευόμουν με τις σημερινές πυρίτιδες ...:cool:
Ίσως να είναι χρήσιμος για κάποιους που έχουν ακόμη παλιές πυρίτιδες (δεκαετιών '80 - '90), κάτι Coopal, κάτι Exelcior κλπ. ή αμερικάνικες Ball powders, Hi-skor 700x -800x κλπ. ... Δεν έχω ιδέα και γι' αυτές αν οι δοσολογίες που δίνει είναι σωστές ... o_O

Παιδες βαζω αυτον τον πινακα εδω με δοσολογιες.....εαν τον.εχει δουλεψει καποιος ας μας πει καποια πραγματα και αν ειναι αξιολογος

Καλα σου λεει ο Στελιος !!! Που τα ξεθαβεις αυτα ?? Ημουν νεος τοτε....και γέρος τωρα βρε φιλε !!!! :D

Αλέξανδρε, από πού τον ξέθαψες ???? .sarcastic. Αυτός ο πίνακας πρέπει να είναι 30 - 40 χρόνων !!!! Πολλές από τις πυρίτιδες που περιέχει δεν υπάρχουν πια, άλλες έχουν αλλάξει ονομασία, αλλά και οι υπάρχουσες σίγουρα θα έχουν αλλάξει χαρακτηριστικά και δοσολογίες ...
Προσωπικά δεν θα τον εμπιστευόμουν με τις σημερινές πυρίτιδες ...:cool:
Ίσως να είναι χρήσιμος για κάποιους που έχουν ακόμη παλιές πυρίτιδες (δεκαετιών '80 - '90), κάτι Coopal, κάτι Exelcior κλπ. ή αμερικάνικες Ball powders, Hi-skor 700x -800x κλπ. ... Δεν έχω ιδέα και γι' αυτές αν οι δοσολογίες που δίνει είναι σωστές ... o_O
Για εμενα τις εβαλε

Status
Not open for further replies.
Back