Συμμαχία του Νότου - Cretan meeting 2016-2017

Καλησπερα παιδια! Τι κανετε; Για ανακεφαλαιωση! Αυριο στις 3 το μεσημερι ραντεβου μολις στριβουμε απο τον Εθνικο δρομο προς Σισσες .προορισμος το Γενι Καβε ταβερνα Φλουρης Μανωλης.και μια φωτο με τον Μπαρμα Φλουρη:
eC0Wlw5.jpg
.what..what..what.
Εγώ γιατί κάθομαι ακομα στην Αθηνα ? .buy buy..buy buy.
Δεν πρέπει να εμπισκευτω τον Μπάρμπα να δοκιμασω τους μεζεδες του ? .buy..buy.ffff.bbq..beer.

Καλημερα Νικολη.
Φιλε μιλαμε για πονο στο δοντι που προτιμας να κτυπας το κεφαλι στον τοιχο ακόμα κ οταν ανοιξει.
Οταν σου δίνουν αρκοξια για τετοιες καταστασεις που ειναι απο τα πιο δυνατα δεν νομίζω οτι το να πεις 2 νουροφεν σε 12 ωρες να ειναι χειροτερο ωστε να μπορέσεις να αντεξεις μεχρι να πας γιατρό.
Δεν κεω να τα περνεις σαν καραμέλες.
Γενικα αντεχω τον πονο κ περνω φαρμακα μονο οταν δεν. Παει αλλο.
Φαντασου λοιπον να εχεις τέτοιο πονοδοντο.
Αν.μπορουσα εκεινα τα βραδυα θα το βγαζα μόνος μου με την.πενσα.
Τι αλλο να σου πω.

Ναι βρε Χρύσανθε κατάλαβα αλλά δεν προτείνουμε ποτέ φάρμακο αν δεν γνωρίσουμε το ιστορικό του ασθενούς, ειναι αρκετά επικίνδυνο ακόμα και απο τους ειδικούς που γνωρίζουν τα φάρμακα να βρούμε το σωστό.
Και δεν υπαρχει λογο κάποιος φίλος απο δω να παραθέτει τα προσωπικά του δεδομένα για την σωστή χορήγηση.

Ναι βρε Χρύσανθε κατάλαβα αλλά δεν προτείνουμε ποτέ φάρμακο αν δεν γνωρίσουμε το ιστορικό του ασθενούς, ειναι αρκετά επικίνδυνο ακόμα και απο τους ειδικούς που γνωρίζουν τα φάρμακα να βρούμε το σωστό.
Και δεν υπαρχει λογο κάποιος φίλος απο δω να παραθέτει τα προσωπικά του δεδομένα για την σωστή χορήγηση.
Εχεις δικαιο φιλε και εξαλου ξερεις πολύ καλύτερα.
Να βοηθησω ηθελα.....

βρε λυσα κακια. πριν απο λιγο γυρισα ωρε και ειμαι ακομα με το γοθρουνι στο στομα και αλλα πολλα.ηθελα και δευτερο γυρω απο γουρουνι και κοκορετσια αλλα μετα που αρχισαν οι τσοκουδιες συνοδεια λουκουμαδων με παγωτο οι υπολοιποι δεν για δευτερο γυρο. ολα τα λεφτα ο λαγος που εφερε ο νικολης μαγειρεμενος απο τα πραγματικα μαγικα χερια της μαμας. νικολη και δημοσια συγχαρητηρια στην καταπληκτικη μαγειρισσα.γρηγορα την δυνταγη στο αναλογο θεμα. τελικα καταναλωθηκαν δυστυχως μονο 5 κιλα γουρουνο απο 11 ατομα μαζι με κοκορετσια λαι αλλα συνοδευτικα εδεσματα και αρκετο κρασακι. φωτο μετα που θα σηκωθω απ τον καναπε

Back