Συμμαχία του Νότου - Cretan meeting 2016-2017

Καλησπερα! Πολυ καλα περασαμε σημερα! Ριξαμε τις ντουφεκιες μας,φαγαμε,ηπιαμε! Να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την υπεροχη παρεα !
t0iu2mq.jpg

Last edited:
Καλησπερα! Πολυ καλα περασαμε σημερα! Ριξαμε τις ντουφεκιες μας,φαγαμε,ηπιαμε! Να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την υπεροχη παρεα !
t0iu2mq.jpg
Αυτα είναι τα ευχάριστα της Κυνηγετικής Οικογένειας :):)
Μπράβο Παλικάρια είστε δύναμη και στην επόμενη εξόρμηση .congrats..congrats..well done..well done.

Ευχαριστουμε πολυ! Να ειστε καλα! Για την ιστορια να πω οτι η περιοχη πριν τα χιονια εσφυζε απο πουλια μετα τα χιονια τα πουλια εκοψαν αποτομα και δεν ξαναγυρισαν ακομα..ειχε πολυ λιγα πουλια..καναμε πρωινο με καμια δεκαρια πουλια ολοι μαζι και μετα περπατητο ως τις 1-2 και πηραμε αλλα 35-40 πουλια...μετα ειχε μασα..

οπως ειπε ο γιαννης περασαμε παρα πολυ ομορφα σημερα αν και δεν βρηκαμε αρκετα πουλακια.η παρεα ομως καταπληκτικη.κι εγω με τη σειρα μου θελω να ευχαριστησω μυρο γιαννη χαρη βικτωρα και νικολη για την τρομερη παρεα.ελπιζω νικολη να προλαβουμε να ερθουμε και λασιθι πτιν φυγεις.οπως ειπα πουλακια πολλα δεν ειχε αλλα ο μεζες βγηκε με τους 2 ξηλωτες γιαννη και χαρη να δινουν ρεσιταλ ευστοχιας και να εχουν την μεγαλυτερη καρπωση της παρεας οι οποιοι προς τιμην τους μα μοιρασαν τα πουλακια μια χαρα.σε μετρια επιπεδα κινηθηκα εγω αυτοπροσωπως μαζι με βικτωρα και μυρο.ο πονηρος νικολης ταχα μου ταχα μου δεν ειχε περιφερειακη αδεια αλλα ειχε περιφερειακη αδεια μασας και μας συνοδεψε στην καταναλωση των εδεσματων με την πολυ ωραια παρεα του.
οι τσιχλες
pNQQG2C.jpg

τα εργαλεια σε στιλ νταλτον
vX4ElBV.jpg

η επομενη φωτο ειναι λιγο τρομακτικη με τον χαρη με φοβερο killer look αλλα μην φοβαστε δεν σημαδευει εσας.ειστε ασφαλεις
OBroGFD.jpg

χα λειπει ο μαρτης απ τη σαρακοστη????
eBGbj7E.jpg

και φυσικα η ωραιοτερη στιγμη της ημερας με τον μυρο σε τρυφερα τετ α τετ.μυρο μην φοβασαι.δεν θα πουμε τιποτα στη γυναικα σου.θα παρουμε το μυστικο μαζι μας.ο χαρης λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσε να ειναι μαζι μας σ αυτες τις τρυφερες στιμες.δεν πειραζει χαρη χαρη μας εκανες.φυσικα αστειευομαι.χαρη μαζι στο λασιθι θα τα φαμε ολα.αντε ρε παιδες και στην επομενη.ευχαριστω για τις ομορφες στιγμες
6OJxjJ5.jpg

3wjQPVh.jpg

CEOawgV.jpg

Ωραία η παρέα,μια χαρά και το περπατητό,παρά το οτι δεν έπαιζαν πολλά πουλιά.Πιστεύω πήραμε τα μισά απ όσα είδαμε!!Κουφαλίτσες ένα πουλάκι μου είπε οτι κάνατε μερικά τσιχλάκια ακόμα μετά που έφυγα.Μακάρι να μην είχα τις υποχρεώσεις κ να ακολουθούσα μέχρι τη μάσα!Ευχαριστώ και γώ με τη σειρά μου τα παιδιά,ειδικά τον Γιάννη τον αρχιξηλωτή που τρύπωνε σε όλα τα πυκνά κ μοίραζε τσιχλάκια συστημένα!! Να στε καλά,ελπίζω να απολαύσατε τη βόλτα και εννοείτε όποτε θέλετε ξανάρχεστε,πάντα ευπρόσδεκτοι!

Η εμπειρια παρα πολυ ωραια σημερα, αν και τα πουλακια δεν μας εκαναν τη χαρη. Πρωινο καρτερι, τσιχλες κομμαντα, αναμεσα στις ελιες, χωρις καμμια ευκαιρια για να δωσουν λιγο φοντο, ωστε να ριξεις, και επειτα στο περπατητο λιγα πουλια γενικα, αν και τοπους-τοπους, εφευγαν σωρηδον, αλλα συνηθως αρκετα ψηλωμενες. Ρεσιταλ αστοχιας απο μενα, εχοντας το μοναδικο δικανο της παρεας, με σταθερο 2/4 τσοκ, αλλα οτι πουλι κατεβαζα ηταν με το σφιχτο. Σε γενικες γραμμες ομως, ριξαμε αρκετο περπατημα, ειδαμε καμποσα πουλια, ριξαμε τουφεκιες, ευχαριστηθικαμε.

Ενα τεραστιο ευχαριστω για τη φιλοξενια των ντοπιων Χαρη και Μυρου. Θα το ξανακανουμε παιδες, ειχε πολυ ενδιαφερον, απο την πρωτη πρωινη δροσια, εως την τελευταια μπουκια των λουκουμαδων.

Ωραία η παρέα,μια χαρά και το περπατητό,παρά το οτι δεν έπαιζαν πολλά πουλιά.Πιστεύω πήραμε τα μισά απ όσα είδαμε!!Κουφαλίτσες ένα πουλάκι μου είπε οτι κάνατε μερικά τσιχλάκια ακόμα μετά που έφυγα.Μακάρι να μην είχα τις υποχρεώσεις κ να ακολουθούσα μέχρι τη μάσα!Ευχαριστώ και γώ με τη σειρά μου τα παιδιά,ειδικά τον Γιάννη τον αρχιξηλωτή που τρύπωνε σε όλα τα πυκνά κ μοίραζε τσιχλάκια συστημένα!! Να στε καλά,ελπίζω να απολαύσατε τη βόλτα και εννοείτε όποτε θέλετε ξανάρχεστε,πάντα ευπρόσδεκτοι!

Κατιτις ναι, φασουλι το φασουλι που λενε

Ωραία παρέα, ωραία εμπειρία, απ αυτές που σου μένουνε να τις θυμάσαι.....
Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε πιο συχνά!
Ευχαριστώ τα παιδιά. Βίκτωρα, Ευριπίδη και Γιάννη για την όμορφη παρέα τους και για την εμπιστοσύνη τους!
Και στην επόμενη με το καλό! !!!

Back