Πριν κάτι χρόνια αγόραζε τα στοιχό πλευρά από χασάπικο στο περισσό γύρω στα 5€.Εμείς φταίμε...
Όλα τα (πρώην) φτηνά κρέατα (που είναι και τα πιο νόστιμα) είτε είναι προβατίνα είτε γκιόσα, είτε τα (πρώην) φτηνά κομάτια του μοσχαριού στήθος, στηθόπλευρες, κότσι, κλπ τα διαφημίσαμε τόσο πολύ που σχεδόν διπλασίασαν τις τιμές τους
Το καπάκι του κιλότου, το διάφραγμα και πολλές άλλες 'εκλεκτές κοπές' πριν λίγο καιρό τα κάνανε κιμάδες...
Τώρα έγιναν είδος πολυτελείας και έχουνε πάει 15 και βάλε.
Μάλλον το όνομα πρόβατα μας αντιπροσωπεύει καλύτερα από το άνθρωπος