Σχετικά με Αορτήρες

Εκείνος ο "αυτόματος" αορτήρας που φιλοξενούνταν στο εσωτερικό του κοντακιού των δικάννων της Manufrance (Robust 222 π.χ.) δεν θα ήταν πρακτικός να προσφερόταν σε νεότερα όπλα;
Θα μου πείτε : "αλλάζει το ζύγισμα", "περιττή πολυπλοκότητα", "ανεβάζει το κόστος του τελικού προϊόντος" κλπ
Σωστά όλα αυτά.
Στην καραμπίνα όμως που το ζύγισμα δεν είναι το καλύτερό της σημείο;

Εκείνος ο "αυτόματος" αορτήρας που φιλοξενούνταν στο εσωτερικό του κοντακιού των δικάννων της Manufrance (Robust 222 π.χ.) δεν θα ήταν πρακτικός να προσφερόταν σε νεότερα όπλα;
Θα μου πείτε : "αλλάζει το ζύγισμα", "περιττή πολυπλοκότητα", "ανεβάζει το κόστος του τελικού προϊόντος" κλπ
Σωστά όλα αυτά.
Στην καραμπίνα όμως που το ζύγισμα δεν είναι το καλύτερό της σημείο;
Στη benelli που έχει πίσω το επανατατικο ελατήριο δε νομίζω να γίνεται λόγω χώρου

Αύριο αν θυμηθώ θα βγάλω φωτογραφία τους δικούς μου.....σε μαγαζιά με είδη για τσάντες ή ορειβατικά μπορείτε να αγοράσετε ιμάντα cordura με το μέτρο..... καίμε την άκρη για να μη ξεφτιζει.... περνάμε τον αορτηριουχο και ράβουμε.....αν υπάρχει ραπτομηχανή για παπούτσια ή και απλή ραπτομηχανή με κλωστή νάυλον ή στο χέρι με κερωμενη κλωστή για παπούτσια......αν υπολογίσουμε το κόστος των αορτηριουχων 18 ευρώ οι δύο της benelli με ασφάλεια.... και 3-5 ευρώ ο ιμάντας και η κλωστή..... έχουμε ένα εργαλείο με 20-25 ευρώ μάξιμουμ...... ακόμη και από κάποιο παλιό ταξιδιωτικό σάκο ή γυμναστηρίου μπορείτε να βρείτε ιμάντα.....

Αγοράστε όμορφους και ποιοτικούς αορτήρες. Είναι υπέροχο και πανέμορφο αξεσουάρ. Συμβολίζει το παραδοσιακό κυνήγι και είναι σήμα κατατεθέν του "όπλου της περιπέτειας" και όχι του "σκοπευτικού παιχνιδιού".

11.jpg 12.jpg
13.jpg

Και εδώ κάτω οι κακομοίρηδες που μονίμως μπερδεύονται και τα κάνουν όλα ανάποδα. Εδώ στο αυτοκίνητο βάζουν το τιμόνι ανάποδα, σιγά που δε θα είχαν ανάποδα και τα όπλα:

14.jpg

Αγοράστε όμορφους και ποιοτικούς αορτήρες. Είναι υπέροχο και πανέμορφο αξεσουάρ. Συμβολίζει το παραδοσιακό κυνήγι και είναι σήμα κατατεθέν του "όπλου της περιπέτειας" και όχι του "σκοπευτικού παιχνιδιού".

View attachment 80336 View attachment 80337
View attachment 80338

Και εδώ κάτω οι κακομοίρηδες που μονίμως μπερδεύονται και τα κάνουν όλα ανάποδα. Εδώ στο αυτοκίνητο βάζουν το τιμόνι ανάποδα, σιγά που δε θα είχαν ανάποδα και τα όπλα:

View attachment 80339
Για λόγους ασφαλείας από κεραυνούς και μετά γίνεται συνήθεια!.

Τι να πώ μπορεί να είναι και έτσι!. Εγώ θεώρησα ότι δεν πρέπει η κάνη να κοιτάζει πρός τα επάνω μην λειτουργήσει ως αλεξικέραυνο!. Η θήκη μου πάντως δεν ανοίγει έτσι, (Benelli)
Από τον φόβο μην γίνουν αλεξικέραυνα τα βάζουν ανάποδα;
Παναγιώτη, ναι, αυτό νομίζω.

Back