Δεν κατάλαβες..θα φορτώσω 2-3 ποζέ για να ρίξει, μπάς και μπεί στον σωστό δρόμο το παλικάρι!ώπα , μιλάμε και σε καραμπινάκηδες τώρα ????
Δεν κατάλαβες..θα φορτώσω 2-3 ποζέ για να ρίξει, μπάς και μπεί στον σωστό δρόμο το παλικάρι!ώπα , μιλάμε και σε καραμπινάκηδες τώρα ????
Μην ξαναπείς μπουρουχα το κανόνι γιατί θα γίνουμε μπίλιες φίλεγερνω γαμωτο το ξερω και δεν παίρνει έξτρα φλατζα η μπουρουχα θελει πατεντα
εννοείται Αρη
Έχει μαλλιά δει η γλώσσα μου να παρει δικαννο σωστό (Browning ) , αλλά δεν με ακουει ρε ΆρηΔεν κατάλαβες..θα φορτώσω 2-3 ποζέ για να ρίξει, μπάς και μπεί στον σωστό δρόμο το παλικάρι!
Να το υπεραναλύεις και να το σπάς συνέχεια.οοταν επωμιζω σωστα και δεν υπεραναλυω το πιατακι κατι γινεται
δεν θα ειναι browning αλλα ισως γινει κι αυτο, παρολο που εχω να ριξω με δικαννο 20 χρονιαΈχει μαλλιά δει η γλώσσα μου να παρει δικαννο σωστό (Browning ) , αλλά δεν με ακουει ρε Άρη
Για να δω λοιπόν την συνέχεια, θέλω ποζε σωστό, καπελο κ γυαλί shoot off, κ γιλέκο castellani όταν έρθω Ασπρόπυργο σε κανα δυο χρόνια που θα λήξει η καραντίνα , η είσαι shooter η δεν είσαι ρε φίλεδεν θα ειναι browning αλλα ισως γινει κι αυτο, παρολο που εχω να ριξω με δικαννο 20 χρονια
Εγκριση δανειου θες να δεις εσυ Μητσο με αυτα που εβαλες μεζεμενα του ανθρωπουΓια να δω λοιπόν την συνέχεια, θέλω ποζε σωστό, καπελο κ γυαλί shoot off, κ γιλέκο castellani όταν έρθω Ασπρόπυργο σε κανα δυο χρόνια που θα λήξει η καραντίνα , η είσαι shooter η δεν είσαι ρε φίλε
Τράπεζα ο Σπυρος φίλεΕγκριση δανειου θες να δεις εσυ Μητσο με αυτα που εβαλες μεζεμενα του ανθρωπου
Καλα να ειναι ο ανθρωπος να χαιρεται τους κοπους του!Τράπεζα ο Σπυρος φίλε
ρε σεις , τα μπράτσα της τα είδατε ??
...και πλάτες, και σβέρκο...ρε σεις , τα μπράτσα της τα είδατε ??
ρε σεις , τα μπράτσα της τα είδατε ??
Αμ' ο κ@λος της ;;; Πολύ "στενός" δεν είναι για γυναίκα ;;; Το πλάτος στους γοφούς είναι το μισό απ' ότι στους ώμους !!! Δείτε στο 1.58'-2.04' και στο 3.34' !!!!...και πλάτες, και σβέρκο...
Κουταλιανός!
'Αμα ρίξεις μαζί της στο σκοπευτήριο, μη σκύψεις να μαζέψεις τους κάλυκες...Αμ' ο κ@λος της ;;; Πολύ "στενός" δεν είναι για γυναίκα ;;; Το πλάτος στους γοφούς είναι το μισό απ' ότι στους ώμους !!! Δείτε στο 1.58'-2.04' και στο 3.34' !!!!
Και καμια τσίχλα να πεταει δεν θα ήταν άσχημη ιδεα......Παρακαλώ την Διεύθυνση να βάλει και αέρα στο χιόνι, την μια μέρα ανατολικό και την άλλη δυτικό για να προπονηθώ και στις τραβέρσες!!!