Altair Lusso
Banned
Ναι θα ξαναριξω...ίσως να το πάρω το αποτέλεσμα οκ αλλά εγώ ήθελα να το κάνω έτσι...όσο για δοκιμές και μετατροπές πάλι όχι αρκετά την έφαγα στη μάπα με τα φρενου
Ναι θα ξαναριξω...ίσως να το πάρω το αποτέλεσμα οκ αλλά εγώ ήθελα να το κάνω έτσι...όσο για δοκιμές και μετατροπές πάλι όχι αρκετά την έφαγα στη μάπα με τα φρενου
Με τις μετατροπές έπαθε, όχι με τα φρενου!τι έπαθες με τα φρένου Δημήτρη ;
Χάλασα ένα τσοκ και το έκανα φρένου και το αποτελεσμα.ηταν απλά τραγικό τι άλλο θα μπορούσα να πάθω και πριν το τσοκ ήταν ότι καλύτερο χωρίς τις τρύπες...όχι ότι έχω κάτι με τα τσοκ φρένου ειδικά τα κικς είναι φοβεράτι έπαθες με τα φρένου Δημήτρη ;
Μου αρέσουν οι πατέντες τι να κάνουμε...υπάρχουν και τα ετοιμα βρε Δημήτρη τι κάθεσαι και παιδευεσαι ;
Τι έτοιμο φρενου υπάρχει για παλιό εξωτερικό σπείρωμα Breda?υπάρχουν και τα ετοιμα βρε Δημήτρη τι κάθεσαι και παιδευεσαι ;
Το έχω σε criο καθαρά θέμα μάρκετινγκ δεν είδα καλύτερες κατανομές ούτε σκοτώματα από τα περιφερειακά σκάγια ψάξε κάτι άλλοΚαλησπέρα στην παρέα, ποια η γνώμη σας για τα Τσόκ helix της briley? Όντως έχουν τόσο καλές κατανομές ή η υψηλή τιμής τους είναι απλά θέμα μάρκετινγκ;
Gemini χεχεΤο έχω σε criο καθαρά θέμα μάρκετινγκ δεν είδα καλύτερες κατανομές ούτε σκοτώματα από τα περιφερειακά σκάγια ψάξε κάτι άλλο
Προσεχώς η ίδια πατέντα με τον ανταπτορα και το.εξωτερικο τσοκ για τη browning A5 και πιστεύω πως τότε θα την ευχαριστηθώ όσο τίποτα άλλο γιατί έψαχνα ένα τσοκ στενό για αυτή την καραμπίνα αλλά το οποίο δεν βρήκα κάτι που να με ευχαριστείΕίπα να κάνω κάτι και τελικά τα κατάφερα.. έφτιαξα έναν ανταπτορα σε σπείρωμα mobile που βγαίνει σε εξωτερικό σπείρωμα και τώρα πλέον κάνω τη γριούλα μου 303 87 πόντους 1* προσεχώς το βραδάκι οι δοκιμές στο πινακα
Καλορίζικα Γιώργο!
Ευχαριστώ Γιαννο!!Καλορίζικα Γιώργο!
Καλοντουφεκα να είναι φίλε μου!!!
Ευχαριστώ πολύ χρησταρα! Ήμουν πραγματικά τυχερός... και τα 3 150€ μου βγήκαν...Καλοντουφεκα να είναι φίλε μου!!!
Υπαρχει σε ολες τις συσφιξεις κ οικονομικαΤι έτοιμο φρενου υπάρχει για παλιό εξωτερικό σπείρωμα Breda?