Mafia Calabria
Moderator
Ουτε γω εχω παρατηρησει διαφορα ,ποιο πολυ αν καθεται καποιος παραδιπλα θα την ακουσει παρα αυτος που ριχνει.Εγώ πάντως με το black duck δεν κατάλαβα κάποια διαφορά στον ήχο
Ουτε γω εχω παρατηρησει διαφορα ,ποιο πολυ αν καθεται καποιος παραδιπλα θα την ακουσει παρα αυτος που ριχνει.Εγώ πάντως με το black duck δεν κατάλαβα κάποια διαφορά στον ήχο
Kαλοριζικο Τολη!Κρατησε μου 2 σαργους για καρβουνα!!Το εργαλειο εφτασε για να δουμε τι ψαρια πιανει
Θα δειξει φιλε μου ατσαλια δε χρειαζομαι ετσι κι αλιωςΚαλορίζικο φιλαράκι...Σε πολύ σφιχτό δεν πήγες?
Εμενα εινακ σακατεμενα τα αυτια μου φιλε και οσο να να με πειραζει εδω σουταρα την κανη της supersportστο τσοκακι θα κωλαγα???Εγώ πάντως με το black duck δεν κατάλαβα κάποια διαφορά στον ήχο
Για ανέβασε μας και καμιά φοτο να δουμε και εμείς που ενδιαφερόμαστε για long range καταστάσεις ρε φιλεΙσχύει.Εχω και εγώ την σειρά crio plus όλη.Με το .25 που λογικά είναι και το δικό σου IM έχω παρατηρήσει ότι μέχρι το νο5 κάνει παπάδες...Από εκεί και κάτω δεν έμεινα ευχαριστημένος αλλά από εκεί και κάτω χρησιμοποιώ το .35 για long range καταστάσεις...
Ποιά διάμετρος είναι 18.8 ακριβώς; Η εσωτερική στην αρχή του τσόκ των crioplus ;Και τα δυο σηγουρα τα κοβει το ιδιο μηχανιμα και τα δυο εχουν διαμετρο φουστας 18.8 η διαφορα ειναι στη τελικη συσφηξη κατα δυο δεκατα εξου και οι σκατο τουφεκιες μπενελλι εαν βαλεις κανα gemini η briley που εναι πιο ακριβες στην εφαρμογη στη μπενελλι στρωνει κατα πολυ
Ναι πισω στη φουσταΠοιά διάμετρος είναι 18.8 ακριβώς; Η εσωτερική στην αρχή του τσόκ των crioplus ;
Φίλε και εγώ που δεν έχω πρόβλημα με τα αυτιά μου όταν δοκίμασα μια κάννη από super sport πάνω στην Raffaello μου με σκοπό να την πάρω δεν έριξα πάνω από 5 φυσίγγια... Μαρτύριο για τα αυτιά μουΕμενα εινακ σακατεμενα τα αυτια μου φιλε και οσο να να με πειραζει εδω σουταρα την κανη της supersportστο τσοκακι θα κωλαγα???
Λαυράκια φουλ..Αυτα εχω προς το παρωνView attachment 19147
Πρωτη μερα που την πηρα φιλε με καλο καιρο απογευματινο γκιαουρ αντα μια τριαρα εριξα ρεμινγκτον νιτρο μαγκνουμ και αν δεν ειχε τοσο θα την εχωνα στο βουρκοΦίλε και εγώ που δεν έχω πρόβλημα με τα αυτιά μου όταν δοκίμασα μια κάννη από super sport πάνω στην Raffaello μου με σκοπό να την πάρω δεν έριξα πάνω από 5 φυσίγγια... Μαρτύριο για τα αυτιά μου
Το μυξιναρι απο κατω ομως φιλε δε το φτανουν τα λαυρακια για μεναΛαυράκια φουλ..
Καλορίζικο και να σου κάνει τα κέφια,άμα σφίξει και άλλο καραντίνα σε βλέπω για 5xfΤο εργαλειο εφτασε για να δουμε τι ψαρια πιανει ευχαριστω το φιλαρακι μου vaggosbenelli και βουρ για δωκιμες κατι πηρε το αυτι για κυνηγι εντως νομου απο 1 του μηνος
View attachment 19140View attachment 19141
18.5-18.6 στα δικά μου crio plus μαμά ... λογικό αν υποθέσουμε ότι ο αυλός είναι 18,3-18,4 (δεν τον έχω μετρήσει)Ναι πισω στη φουστα
ξερουμε τι διαφορα εχει το anaconda το κυνηγετικο απ το σκοπευτικο;Αν το μακρυά εννοουμε τα 50 μέτρα παρε anaconda mid! Αν θες να πας μακρυτερο anaconda code black duck ή kicks foul Σπυρο! Δεν θα πέταγα λεφτά ουτε για brain σφιχτό ουτε για Beretta
Ενοια σου και το εχω βρει 80 ποντους εσω εξω αχαχαχαχαχαΚαλορίζικο και να σου κάνει τα κέφια,άμα σφίξει και άλλο καραντίνα σε βλέπω για 5xf
Νομίζω ότι κάνει καλύτερη αποτύπωση στην ντουφεκια αλλά επειδή τα έχω πάρει πρόσφατα και μπορεί να τα αξιολόγησα λάθος θα τους δώσω και άλλες ευκαιρίες. Τα δοκίμασα σκοπευτήριο μαζί με τα ανακοντα αλλά μόνο με σκοπευτικα φυσίγγια,μπορεί να μην δούλεψαν το συγκεκριμένο φυσίγγιΣε τι υστερεί κατά την γνώμη σου δηλαδή?
Ή τι καλύτερο έχει το ανακοντα?