Dimitris benelli
Banned
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι οι ισιες φρεζαριστες όπως έχουν τα Comp N είναι ότι καλυτερο18.35, full
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι οι ισιες φρεζαριστες όπως έχουν τα Comp N είναι ότι καλυτερο18.35, full
Εγώ φίλε έγραψα την γνώμη μου κ μόνο, καλη συνεχεια κ καλα κυνηγια να έχουμε, η χρονιά φέτος θα μείνει αξέχαστηΚοιτα και μια σημερα με το Κικς, ιδια μετρα, χαρτονι, φυσιγγι και δες διαφορα που εχει με την τουφεκια στην προηγουμενη σελιδα παλι με νο3, για την διαφορα των δυο τουφεκιων δεν ειναι υπευθυνο το φυσιγγι παντως.
View attachment 34554
Επισης, ετσι φαινεται για φετος, θα καουμε το τουφεκιδι!!Εγώ φίλε έγραψα την γνώμη μου κ μόνο, καλη συνεχεια κ καλα κυνηγια να έχουμε, η χρονιά φέτος θα μείνει αξέχαστη
https://www.kalco.gr/winchester-signature-invector-plus-light-modified-3.5-clone/Καλησπερα και χρόνια πολλα σε όλους. Έγραψα και σε αλλη ενότητα και θέλω να ρωτησω αν ξέρετε.βλεπω διαφορά βίντεο με φάσσα. Είναι ένας κυριος με καραμπίνα μαλον sx 3.κοκκινη.ξερει κάποιος τι τσοκ φοραει;είναι ασημένιο με κόκκινο δακτύλιο στην άκρη. Δεν έχει porting. Απλά δεν μου φενεται γνωστό τσοκ. Ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ πολυ. Αυτό είναι ναι. Απλά δεν ήξερα ποιο είναι. Δεν ξέρω αν το βγάζει και σε άλλο σπηροματα η αν δουλευει με Δυεριβμενο αυλό μονο.
Αν θυμάμαι καλά το βγάζει μόνο σε αυτό το σπείρωμα (invector plus) που ταιριάζουν σε Winchester Browning. Πρέπει να τα κατασκευάζει η briley για την Winchester,όπως και τα Midas για τη Browning.Σε ευχαριστώ πολυ. Αυτό είναι ναι. Απλά δεν ήξερα ποιο είναι. Δεν ξέρω αν το βγάζει και σε άλλο σπηροματα η αν δουλευει με Δυεριβμενο αυλό μονο.
http://www.hephestus.gr/τσοκ-και-καθαριστικά-c-56.html?sess=h0n0vcia91nbreddjcgqkajtv7Παιδιά ποια εταιρεία που βγάζει Τσοκ after market βγάζει για εξωτερικά σπειρώματα τσοκ;
Εκτός τον Ήφαιστο ΜIKE_310 ,του Ηφαίστου έχω
https://store.geminichokes.com/en/chokes/12-gauge/12-gauge-beretta/12-gauge-beretta-externalΠαιδιά ποια εταιρεία που βγάζει Τσοκ after market βγάζει για εξωτερικά σπειρώματα τσοκ;
Καλησπέρα Κώστα γιατί δεν είσαι ικανοποιημένος με το hyper chock του Ήφαιστου;;;;Εκτός τον Ήφαιστο ΜIKE_310 ,του Ηφαίστου έχω
Είναι πολύ καλά Κώστα θέλω κάτι ανάμεσα τριάρι και τέσσαρι να διορθωνω κανένα λάθος.Το 3του Ηφαίστου ειναι φαρμάκι το μετράω μετο παχυμετρο και κοντεύει να φτάσει το 2 άστρα από το 686 ,είναι κάπου 2,5Καλησπέρα Κώστα γιατί δεν είσαι ικανοποιημένος με το hyper chock του Ήφαιστου;;;;
Κι εγώ στην δικιά μου την Breda το έχω μόνιμα πάνω το ξέρω έχεις δίκιο δεν συγχωρεί πολλά σκοπευτικά λάθη αλλά είναι φαρμάκι,και δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι σε ενδιάμεσο.Είναι πολύ καλά Κώστα θέλω κάτι ανάμεσα τριάρι και τέσσαρι να διορθωνω κανένα λάθος.Το 3του Ηφαίστου ειναι φαρμάκι το μετράω μετο παχυμετρο και κοντεύει να φτάσει το 2 άστρα από το 686 ,είναι κάπου 2,5
Τον πήρα τηλέφωνο μπορεί να μου φτιάξει είπε ,αλλά από αρχές Απριλίου θα παραλάβει υλικό μου είπε, άσε που μόλις τελειώσει το κυνήγι πλακώνουν όλοι για τα προβλήματα τους και γίνεται ένας χαμοςΚι εγώ στην δικιά μου την Breda το έχω μόνιμα πάνω το ξέρω έχεις δίκιο δεν συγχωρεί πολλά σκοπευτικά λάθη αλλά είναι φαρμάκι,και δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι σε ενδιάμεσο.
Σάκη είσαι κι από τηΣαμο 1χρονο έκανα στο 298ΤΕ στη Χώρα τότε με τα Ίμια , την έχω γυρίσει όλοι τη Σάμο και φυσικά τα υψώματα όλα μέχρι τον Καρβούνη τάμς 15 μερεςΤον πήρα τηλέφωνο μπορεί να μου φτιάξει είπε ,αλλά από αρχές Απριλίου θα παραλάβει υλικό μου είπε, άσε που μόλις τελειώσει το κυνήγι πλακώνουν όλοι για τα προβλήματα τους και γίνεται ένας χαμος
Ποιο ανοιχτή τουφέκια δίνει Νίκο το Brenda;Gemini και Brenda.
Προσωπικά τα Brenda βρήκα καλύτερα
Δυστυχώς φίλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τα υψώματα που θυμάσαι δεν υπάρχουν πια.είσαι κι από τη Σαμο 1χρονο έκανα στο 298ΤΕ στη Χώρα τότε με τα Ίμια , την έχω γυρίσει όλοι τη Σάμο και φυσικά τα υψώματα όλα μέχρι τον Καρβούνη τάμς 15 μερες