ΤΣΟΚ (CHOKE) Παρουσιάσεις – Κριτικές – Εντυπώσεις

Άκη δώρο του αδερφού μου,το έφερε η γυναίκα του από Αμερική....δεν ρώτησα πόσο στοίχισε :)
Μάκη καλορίζικο και καλοτούφεκο ... .well done.

Maκη του χρονου που θα ξαναλθει με το καλο ευχομαι να σου φερει και το long range
... και μια SX4 !!! ;) :)

Το anacoda εχει τα φρενα που εχει το code black?

Oχι το code black εχει εξωγκωματα εσωτερικα που πιανουν για λιγο το συγκεντρωτηρα, το anaconda εχει σχεδιασμο ουτως ωστε καναλια αεριων να περιτυλιξουν το συγκεντρωτηρα με αναποδη φορα ουτως ωστε να αποδεσμευσει τα σκαγια.

Γενικα τα patternmaster ειναι φρενατα, αλλα εχουν εντελως διαφορετικο τροπο λειτουργιας απο τα περισσοτερα φρενατα της αγορας που γδαιρνουν τον συγκεντρωτηρα με τις ειδικα διαμορφωμενες οπες εκτονωσης.

Oχι το code black εχει εξωγκωματα εσωτερικα που πιανουν για λιγο το συγκεντρωτηρα, το anaconda εχει σχεδιασμο ουτως ωστε καναλια αεριων να περιτυλιξουν το συγκεντρωτηρα με αναποδη φορα ουτως ωστε να αποδεσμευσει τα σκαγια.

Γενικα τα patternmaster ειναι φρενατα, αλλα εχουν εντελως διαφορετικο τροπο λειτουργιας απο τα περισσοτερα φρενατα της αγορας που γδαιρνουν τον συγκεντρωτηρα με τις ειδικα διαμορφωμενες οπες εκτονωσης.
Εκαστο στο είδος του και η πατερν στα τσοκακια.....χαχααχαχχα

Maκη του χρονου που θα ξαναλθει με το καλο ευχομαι να σου φερει και το long range
ο φίλος Στέλιος έχει και το black duck το οποίο το έχω εγώ περισσότερο...το παίρνει 3-4 φορές που πηγαίνει εξωτερικό για κυνήγι...αυτός βολεύεται και μ ένα colonial full που έχει :)
πουλιόταν ένα ίδιο (duck)100 ευρώ από κάποιον γνωστό του και λέω να το πάρω;;;; γιατί,μου είπε,αφού το δικό μου είναι δικό σου ;)
το duck με 8αρι και κάτω κάνει τρέλλες...με 7αρια ειδικά στα μπασίματα στις ψηλωμένες......μόνο που κάνει λίγο θόρυβο λόγω τρυπών και όταν δεν πετυχαίνω το πουλί τ ακούω περισσότερο .sarcastic.

Με γεια μακη. Καλοριχτο. Για τι κυνήγια το προοριζεις?
Τσίχλα,Σταμάτη για σφιχτά μέρη ελαιώνες κ.λ.π. όπως κι απογευματινό καρτέρι :)

... και μια SX4 !!! ;) :)
της το είπα και μου απάντησε:
θα πάρεις την γυναίκα σου να έρθετε Αμερική και θα στην κάνω δώρο .sarcastic.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας εύχομαι καλή κυνηγητική χρονιά :)

Last edited:
Back