Τα Όπλα μας

Εμπλοκες τιποτα κληστρο σηδιροδρομος μασηφ πραγμα οχι σαν κατι μπερςτες ψευτικα τωρα οι βαφες η κανη εχει καλη βαφη η βαση της πλακας το πιστονι το εχω γιρισει δυο στροφες στοις βαριες γομοσεις γιατι ριχνω δυνατα φισεκια απο 28 μεχρι πανω τα ριχει κανονηκα τα ελαυριτερα 24 τα κανει εμπλολι

Πες μας αν θες την άποψη σου για το συγκεκριμένο. Καθώς είναι πολύ λίγοι αυτοί που το έχουν
Την είχα πάρει πιο πολύ για όπλο στραπατσου, τσίχλες,περπατητο πιο πολύ. Δεν έχει το φινίρισμα που έχει η berreta ή η benelli, άλλη είναι πάρα πολύ καλό όπλο για τ χρη που έδωσα και το πήρα. Το χρησιμοποιώ μόνιμα πλέον στο λαγό. Μου χει πάθει μια φορά εμπλοκή και έχει ρίξει πολλά φυσίγγια. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν δεν την καθαρίζεις τακτικά πετάει εξωτερικά σκουριες η κάννη. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό.

1)Blaser f3
2)Beretta s687 silver pigeon 20cal
3)Franchi variant
4)Marrochi super pose
5)Benelli ego
6)Benelli premio
7)Benelli 123
8)Fabarm lion titan
9)Beretta a302
10)Franchi Al 48
11)Browning Bps
12)mosberg cal 36
13)Baikal μονοκανο
14)Weirauch hw 100 αεροβόλο

Κάποια από αυτά βέβαια είναι προς πώληση, γιατί τα έχω μιρασμενα σε εμένα στον πατέρα μου και στον πεθερό μου...και μου γκρινιάζουν....Smurf

Last edited:
1)Blaser f3
2)Beretta s687 silver pigeon 20cal
3)Franchi variant
4)Marrochi super pose
5)Benelli ego
6)Benelli premio
7)Benelli 123
8)Fabarm lion titan
9)Beretta a302
10)Franchi Al 48
11)Browning Bps
12)mosberg cal 36
13)Baikal μονοκανο
14)Weirauch hw 100 αεροβόλο
για βγαλε στην φωρα ρε φιλαρακι πια ειναι για πουλημα,καπιως ενδιαφερεται για τουφεκι.my man.

Εγω δεν θυμαμαι να ειπα για τα οπλα μου....
Αν και φανατικος πλαγιοκαννακιας, εχω και μία καραμπινα( του πατερα μου) και μία καραμπινα ..(του θειο μου ) φιλοξενουμενη!
Λοιπον:
1) Union Almera( Grulla) mod. de luxe, 67,5cm 4*/2*
2)Franchi Highilander 66cm chokes
3)Browning BSS 71cm 4/2
4)Browning B2000 71cm 3*
5)Browning Auto5 light twelve (made in Belgium) 73cm* xωρις ριγα....
5)Air arms S500 SL .22cal
Aυτα:)
Υ.γ: Αργοτερα θελω και μια Remington Wingmaster;)

Παντου βλεπω παιζει και ενα αεροβολο
Να βαλω και εγω ενα cometa ,22 pulbup
Το ακρως ειρωνικο, ειναι οτι τα αεροβολα φιγουραρουν στις βιτρινες των οπλοπωλείων, πρωτο τραπεζι πιστα, και μου το παιρνεις στα χεια σου, θεωρεισαι παράνομος....
Αυτα δυστυχως ΜΟΝΟ στο Ελλαδιστάν.congrats.

Κλασσικός μπενελάκιας εγώ
Raffaello 123 απλή 61 cm με εξωτερικά τσοκ
Raffaello Powerbore magnum 66cm εσωτερικά
Και
Beretta S 685 E δισκάνδαλο 4*/2* 67cm για να σπάει η μονοτονία ;)
IMAG0337.jpg

Back