Ξέρει κανεις αν τα τζεμινι εσω εξω 2εκ με οπες λειτουργουν σαν φρενου ή ειναι εχα απλό πορτινγκ
Γιάννη οι τρυπες αφήνουν τα σημάδια τους στη φούστα του συγκεντρωτηρα....Ξέρει κανεις αν τα τζεμινι εσω εξω 2εκ με οπες λειτουργουν σαν φρενου ή ειναι εχα απλό πορτινγκ
Γιατί όταν παμε να καθαρίσουμε τέτοια τσοκ βρίσκουμε φλιδες πλαστικο μέσα στα δόντια ;Ξέρει κανεις αν τα τζεμινι εσω εξω 2εκ με οπες λειτουργουν σαν φρενου ή ειναι εχα απλό πορτινγκ
Γιατι δε χρησιμοποιούν οδοντικό νημα ΔημήτρηΓιατί όταν παμε να καθαρίσουμε τέτοια τσοκ βρίσκουμε φλιδες πλαστικο μέσα στα δόντια ;
Τόσο περίπου είναι η τιμή τους.Σκέφτομαι να αγορασω 2 τετοια τα βλεπω κοντα στα 50€ το ένα
Δημήτρη στη φούστα και ειδικά στο δαχτυλίδι του συγκεντρωτηρα (z2m κάι sg συγκεκριμένα)που παρατηρήσα εγώ το φουλ με πορτινγκ αφήνει το σημάδι του. Τους πέταξα πριν λίγο καιρό ενώ έλεγα κάποια στιγμή να ανέβαζα φωτό για να το συζητήσουμε. Εναν sg τον είχε ξεσκισει και στα πτερύγια...για μενα τα τζεμινι ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους εχω παρει 4 τα 2 χωρις πορτινγκ και 2 με, δεν νομιζω οτι λειτουργουν σαν φρενα γιατι εχω και φρενατο και κανει διαφορετικη τουφεκια και πολυ παραπανω θορυβο
Στράτο πιο πιθανό βρίσκω να συμβαίνει επειδή είναι φουλ τσοκ, άρα πολύ στενή διάμετρος, αν το κάνει το ίδιο ξέσκισμα και ο κύλινδρος με τρύπες, τότε είναι πιο κοντά στην απόδειξη ότι φρενάρει έστω σε κάποιο ποσοστό τον συγκεντρωτήρα λόγω των τρυπών.Δημήτρη στη φούστα και ειδικά στο δαχτυλίδι του συγκεντρωτηρα (z2m κάι sg συγκεκριμένα)που παρατηρήσα εγώ το φουλ με πορτινγκ αφήνει το σημάδι του. Τους πέταξα πριν λίγο καιρό ενώ έλεγα κάποια στιγμή να ανέβαζα φωτό για να το συζητήσουμε. Εναν sg τον είχε ξεσκισει και στα πτερύγια...
Στρατο λογικο ειναι στο φουλ να σου αφηνει γιατι ειναι στενο και πιεζεται πολυ ο συγκεντρωτηρας , εγω εχω lm,και m και δεν μου αφηνει τιποτα ενω αν δεις το "φτιαγμενο" 3αρι που εχω πως τους βγαζει θα παθεις πλακα φιλεΔημήτρη στη φούστα και ειδικά στο δαχτυλίδι του συγκεντρωτηρα (z2m κάι sg συγκεκριμένα)που παρατηρήσα εγώ το φουλ με πορτινγκ αφήνει το σημάδι του. Τους πέταξα πριν λίγο καιρό ενώ έλεγα κάποια στιγμή να ανέβαζα φωτό για να το συζητήσουμε. Εναν sg τον είχε ξεσκισει και στα πτερύγια...
Μπορεί να είναι κι έτσι Βασίλη...έχω μόνο το φουλ οπότε δεν μπορώ να το εξακρίβωσω...Στράτο πιο πιθανό βρίσκω να συμβαίνει επειδή είναι φουλ τσοκ, άρα πολύ στενή διάμετρος, αν το κάνει το ίδιο ξέσκισμα και ο κύλινδρος με τρύπες, τότε είναι πιο κοντά στην απόδειξη ότι φρενάρει έστω σε κάποιο ποσοστό τον συγκεντρωτήρα λόγω των τρυπών.
Το πολύ στενό τσοκ δλδ απ' τη "φύση" του ας πούμε κάνει ένα μικροφρενάρισμα έτσι κι αλλιώς και οι τρύπες εδώ ουσιαστικά το φανερώνουν, παρά το επιτείνουν.
Βάλε κάμια φωτογραφία να δούμε κάποια στιγμή. Έχεις πάρει gemini +5 cm και του έφτιάξες τις τρύπες;Στρατο λογικο ειναι στο φουλ να σου αφηνει γιατι ειναι στενο και πιεζεται πολυ ο συγκεντρωτηρας , εγω εχω lm,και m και δεν μου αφηνει τιποτα ενω αν δεις το "φτιαγμενο" 3αρι που εχω πως τους βγαζει θα παθεις πλακα φιλε
ναι και αν δεις τις φουστες λειπουν ολοκληρα κομματια απο εκει που περναει απο την τρυπα .τωρα πια με την καινουρια σεζον αν μας αφησουν να κυνηγισουμε !Βάλε κάμια φωτογραφία να δούμε κάποια στιγμή. Έχεις πάρει gemini +5 cm και του έφτιάξες τις τρύπες;
Το έχω παρατηρήσει και εγώ στο δικό μου που είναι φουλ στις τρύπες έχω βγάλει κομμάτια πλαστικού όταν το καθαρίζω!!!Εχω στη benelli τα gemini σε 2,3,4 άστρα. Σε όλες τις συσφίξεις έχω δει πλαστικό λιωμένο πάνω στα τσοκ. Οκ δεν είναι και kicks αλλά ένα φρενάρισμα πιστεύω το κάνουν.