Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θέλουν κλειδί και πλαστικό όπως έχει η μπερετα το μεταλλικό της μπενελι μου έφυγε και έκανε σημάδι στο τσοκ αλλιώς ξεσφιγγουν
Ποτέ δεν έχω σφίξει με κλειδί τσοκ εσώ έξω αα ανά μερικά φυσίγγια το ελέγχω με το χέρι.

Θέλουν κλειδί και πλαστικό όπως έχει η μπερετα το μεταλλικό της μπενελι μου έφυγε και έκανε σημάδι στο τσοκ αλλιώς ξεσφιγγουν
Φίλε μου θα διαφωνίσω, και η supersport αλλα και η cordoba εχουν μονο Εσω-Εξω τσοκ, δεν εχω βαλει ποτε κλειδι για να τα σφίξω, με το χερι τα βάζω και ποτε δεν ειχα χαλαρό τσοκ απο τουφεκιες, το κλείδι καινούριο στο κουτί του ειναι.

Τα τσοκ τελικά είναι +3εκ,οπότε πήγαμε 69ποντους είμαι και κουφός καλό θ κανει
Τσιμπησαμε βάρος ομως εμπρός και φαινετε στην επωμιση θα το αντισταθμισω πίσω με ένα πέλμα που ούτως ή άλλως ήθελα να αλλάξω το κοκαλινο μάλλον packmayer θα τ δούμε...
31 γρ είναι το εσωτερικό 54γρ είναι το έσω εξω 23 γρ διαφορά το 3αρι ζυγισα ίσως τ 4αρι να ναι πιο ελαφρύ και ο.κυλινδρος ακόμα πικ ελαφρύς οπότε μιλάμε για 45γρ συν

Αν είναι να τσεκάρω κάθε λίγο το εξωτερικό τσοκ θα το ξεβαψω 😅 το κλειδί για αυτό υπάρχει 😁
Γιατι να το τσεκαρεις καθε λιγο; εγω μια που το βιδώνω όσο σφιχτά μπορω με το χερι και μια που το ξεβιδώνω οταν ερθει η ωρα να το αλλαξω, καμια φορα δεν το βρήκα λασκαρισμένο όσες τουφεκιες και αν έριξα.

Ακριβώς ούτε στην ssport ούτε στη guerini που έχω τώρα εσώ έξω και οι δύο κανένα δε έχει σφίξει με κλειδί και κανένα δεν έχει λασκάρει ,απλά επειδή μου έχει γίνει συνήθειο που και που το τσεκαρω γιατί είχα ένα χειροποίητο εσω εξω στη bernadeli καμπάνα 5 εκ εσωτερικά και 7 έξω έβγαινε ήταν 12 εκ το οποίο μου λασκάριζε συχνά μετά από 30/40 φυσίγγια αλλά είχε λόγο ,χειροποίητο ήταν όχι εργοστασιακό άρα μέταλο με μέταλο διαφορά και έξεχε και περισσότερο από όσο ήταν μέσα στη κανη .

Ποτέ δεν έχω σφίξει με κλειδί τσοκ εσώ έξω αα ανά μερικά φυσίγγια το ελέγχω με το χέρι.
Αυτό... Άλλα έχουν εγκοπές για κλειδί, άλλα δεν έχουν, τα kicks π.χ.δεν έχουν,τα anaconda έχουν...
Ούτε εγώ έχω βάλει ποτέ κλειδί σε εσώ - έξω τσόκ, απλά το ελέγχω μετά από μερικές τουφεκιές.
Εξάλλου είναι ένα από τα βασικά υπέρ των έσω - έξω τσόκ,που αλλάζουν χωρίς κλειδί.

Της Μπερέτα είναι πλαστικό το σημείο που το κρατάς και το κομμάτι που μπαίνει μέσα στο τσόκ. Τα τέσσερα εξογκώματα που μπαίνουν στις εσοχές του τσόκ είναι μεταλλικά!

Τα anaconda ξεσφίγγουν με τίς τουφεκιές, λόγο τών αριστερόστροφων ραβδώσεων που έχουν.
Όσοι τα έχουν θα το ξέρουν...
Όπως και τα τσόκ διασποράς (diffusion - Gemini) σφίγγουν με τις τουφεκιές, αφού οι ραβδώσεις είναι αντίθετα σε σχέση με τα φίδια...

Back