Σκέψου τίποτα ρε μάστορα!Η φουστα που εχουν στο κατω μερος ολα τα λεφτα
Εμένα κάτι περνάει από το μυαλό μου...
Με προβληματίζει λίγο το βάθος της φουστας......xm.
Σκέψου τίποτα ρε μάστορα!Η φουστα που εχουν στο κατω μερος ολα τα λεφτα
Χαχαχαχαχα ρε Γιαννη αφου το ξερεις υπαρχει λυση για τα παντα...το βαθος μπορει να παιξει αναλογα τα υλικα και....Σκέψου τίποτα ρε μάστορα!
Εμένα κάτι περνάει από το μυαλό μου...
Με προβληματίζει λίγο το βάθος της φουστας......xm.
Χαρταετός, Γρηγόρη υπάρχει κυαθιο που μπορεί να μετατραπεί έτσι?Η φουστα που εχουν στο κατω μερος ολα τα λεφτα
Κοπτοραπτικη...Χαρταετός, Γρηγόρη υπάρχει κυαθιο που μπορεί να μετατραπεί έτσι?
Α κατάλαβα Γιάννη δύο tubo κολλημένα το ένα ανάποδα και κόψιμο. .xm.Κοπτοραπτικη...
Ολα μπορουν να γινουν,φαντασια και ορεξη να εχεις και ολα γινονταιΧαρταετός, Γρηγόρη υπάρχει κυαθιο που μπορεί να μετατραπεί έτσι?
Και χρονο...και υλικα.....και.....και...και.Ολα μπορουν να γινουν,φαντασια και ορεξη να εχεις και ολα γινονται
Ολα μπορουν να γινουν,φαντασια και ορεξη να εχεις και ολα γινονται
Σωστά παιδιά γι'αυτό ασχολείστε κιόλας. Μιας και πιάσαμε τις τάπες ήθελα να ρωτήσω από καιρό για τα κυαθια με την πατέντα με φελο τι προσφέρει παραπάνω και εάν από ένα συνηθισμένο πλαστικό.Και χρονο...και υλικα.....και.....και...και.
Ετσι λιγο περισσοτερο απο εναν κανονικο και παντα σε σχεση με τον αυλο και τσοκ.για παραπανω θελει τελειωσσσσσς διαφορετικο στησιμο
Τι τι τι τι τι τι.........victory.εγω πιστευω θα επαιζα μονο BB .badboys.Μορε ασηχαμε εμεις εδω τοσα και τετια θυραματα και ξερο εγω απο που και τη φησηγια θα τους ερηχνα.pop..pop.
Με sp2 και steel
Να φέρω μερικές να τις αμολυσουμε στον Έβρο να πιάσουμε σόι , για το φελο μέσα στην τάπα τι λέτε?power ball.Μορε ασηχαμε εμεις εδω τοσα και τετια θυραματα και ξερο εγω απο που και τη φησηγια θα τους ερηχνα.pop..pop.
14.90 .ha ha ha..asking..asking..asking..asking.Καινούργιο διασποράς από τη Rottweil. Ενδιαφέρων θα έχει να μάθουμε τύπο διασπορεα και μπαρούτι.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1787695954578047&id=100000129801207