Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Σκέψου τίποτα ρε μάστορα!
Εμένα κάτι περνάει από το μυαλό μου...;)
Με προβληματίζει λίγο το βάθος της φουστας......xm.
Χαχαχαχαχα ρε Γιαννη αφου το ξερεις υπαρχει λυση για τα παντα...το βαθος μπορει να παιξει αναλογα τα υλικα και....;)

Ολα μπορουν να γινουν,φαντασια και ορεξη να εχεις και ολα γινονται

Και χρονο...και υλικα.....και.....και...και.
Σωστά παιδιά γι'αυτό ασχολείστε κιόλας. Μιας και πιάσαμε τις τάπες ήθελα να ρωτήσω από καιρό για τα κυαθια με την πατέντα με φελο τι προσφέρει παραπάνω και εάν από ένα συνηθισμένο πλαστικό.

Σωστά παιδιά γι'αυτό ασχολείστε κιόλας. Μιας και πιάσαμε τις τάπες ήθελα να ρωτήσω από καιρό για τα κυαθια με την πατέντα με φελο τι προσφέρει παραπάνω και εάν από ένα συνηθισμένο πλαστικό.
Ετσι λιγο περισσοτερο απο εναν κανονικο και παντα σε σχεση με τον αυλο και τσοκ.για παραπανω θελει τελειωσσσσσς διαφορετικο στησιμο

Αυτό που φαίνεται στη φώτο, δεν θα προσφέρει ιδιαίτερα,σε long range...προσδοκιες!:)
Αν μιλάμε για κάτι τέτοιο...
Μπορεις να φερεις αντίστοιχο αποτέλεσμα με ένα κλασικό πλαστικο κυαθιο...
Η αντικατάσταση και μονο,του φελου με κάποιο πλαστικό αμορτισερ, μπορεί από μόνη της να διαφοροποιήσει δραματικά το φυσιγγι!
Σε γενικές γραμμές, ο φελος είναι πιο ασταθής,σαν συμπεριφορά, από το πλαστικό αμορτισερ...

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για τις πληροφορίες, και έχεις δίκιο ο φελλός δεν θα έχει την ίδια πάντα συνοχή σαν υλικό σε σχέση με το τυποποιημένο πλαστικό.
Άσχετος με την ιδιογομωση αλλά μ'αρέσουν όλες αυτές οι πατέντες και οι συνδυασμοί βυσματων.

Μορε ασηχαμε εμεις εδω τοσα και τετια θυραματα και ξερο εγω απο που και τη φησηγια θα τους ερηχνα.pop..pop..sarcastic..sarcastic.
Να φέρω μερικές να τις αμολυσουμε στον Έβρο να πιάσουμε σόι .sarcastic. , για το φελο μέσα στην τάπα τι λέτε?power ball.

Για τους γουρουνάδες μας.

G2-Research-slug-1-660x660.jpg

περισσότερα εδώ.

Back