Λογικά.............Λογικα δεν εχουν ανακρουση/πιεσεις για να κανει τον κυκλο της η καραμπίνα
πολυ σωστα ,δεν τον πεταει εξω τον καλυκα η καραμπινα.Λογικα δεν εχουν ανακρουση/πιεσεις για να κανει τον κυκλο της η καραμπίνα
Φυσίγγια άσφαιρα κρότου ..........ιδανικά για κοινωνικές εκδηλώσεις .
Τιμη γραφει?
Κώστα ψάχνω μήπως βρω κάτι αλλά δεν βλέπω τίποτα.Τιμη γραφει?
Οχι ακομα στα σκαρια ειναι.Ελληνικό φυσιγγι με μπαφερ υπαρχει παιδια...???
Ολοι αυτη θα ριχνουμε!Τι τιμή θα έχει ο τύπος? Ηδη η δεκαπενταδα είναι ακριβή... Εγώ έχω τη δική μου συνταγή κατά παραγγελία φέτος στα σκαριά με α0...
Ξερης κατι η απλα εχεις ακουσει φημες...???Οχι ακομα στα σκαρια ειναι.
Το παλευουνεΞερης κατι η απλα εχεις ακουσει φημες...???
Εγω παιδια ειχα συζητησει με τον Καραμανιδη στην εκθεση και ειχε πει οτι το παλευει αλλα ειναι λιγο δυσκολο σαν στησιμο!! Δεν ξερω αν εννοειται τον ιδιο! Ευχαριστο θα ηταν να το δουμε παντως!Ξερης κατι η απλα εχεις ακουσει φημες...???
Εχει!! Και μου ειπε οτι εχει φερει μηχανη εξ Ιταλιας για να μπορει να γεμιζει! Αλλα τα σκαγια λεει ειναι διαφορετικα...! Οτι εχει κανει δοκιμες κλπ.! Ισως να μην ηθελε να πει παραπανω πραγματα! Εγω το 6+1 που εχω δοκιμασει (σε δοκιμες) ειναι εξαιρετικο!
Και το 3+1 πολύ καλό...Εχει!! Και μου ειπε οτι εχει φερει μηχανη εξ Ιταλιας για να μπορει να γεμιζει! Αλλα τα σκαγια λεει ειναι διαφορετικα...! Οτι εχει κανει δοκιμες κλπ.! Ισως να μην ηθελε να πει παραπανω πραγματα! Εγω το 6+1 που εχω δοκιμασει (σε δοκιμες) ειναι εξαιρετικο!
Εγω το δοκιμασα με την mp153 full-steel, beretta a300 full, benelli monte full 40m και πηγαν σφιχτα με το μονοβολο στο κεντρο! Με τι οπλο - τσοκ το εχεις ριξει?Και το 3+1 πολύ καλό...