Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Κωνσταντινε Mirage με 5% αντιμονιο ειχαμε παραγγειλει, αλλα το καραβι που τα εφερνε δεν βρηκε τη Νοτια Αφρικη στο χαρτη .sarcastic.
...Και τα πλοία με τα Remington και NSI ... Και αυτά έχασαν το δρόμο;;; Άσε μη μ τα θυμίζεις Παύλο και νευριάζω

...Και τα πλοία με τα Remington και NSI ... Και αυτά έχασαν το δρόμο;;; Άσε μη μ τα θυμίζεις Παύλο και νευριάζω
TΗΝ αλλη φορα να σηγουρεψετε προτα οτι εχουν παει τα φησηγγια αλιος ακηρονουμε....Δεν ειναι πραγματα αυτα να σου πασαρει ο καθενας οτι θελει.Εμενα πχ που εχω τρελα με τα φησηγγια θα με επιανε ψηχολογικο.

Eνα καραβι με φυσιγγια Nobelsport που εχει αραξει εδω στο σπιτι μου παρακατω, δικο σας ειναι; Αντε ρε παιδια ελατε να το παρετε και εμποδιζει... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
αδιασε το προτα για να το σπροξουν ποιο ευκολα.Αληθεια την jk6 an σου πιανει τοπο εδω ειμασται..sarcastic.

TΗΝ αλλη φορα να σηγουρεψετε προτα οτι εχουν παει τα φησηγγια αλιος ακηρονουμε....Δεν ειναι πραγματα αυτα να σου πασαρει ο καθενας οτι θελει.Εμενα πχ που εχω τρελα με τα φησηγγια θα με επιανε ψηχολογικο.

Ποιος σου ειπε πως δεν μας επιασε. Ειδικα το πρωτο πρωινο ειμαστε ολοι για τον πουλο. Μιλαμε για μεγαλη αστοχια ομαδικως

αδιασε το προτα για να το σπροξουν ποιο ευκολα.Αληθεια την jk6 an σου πιανει τοπο εδω ειμασται..sarcastic.

Θα σε πιασει εγκεφαλικο τωρα, αλλα τι να κανω. Βρηκα ενα πολλα υποσχομενο 30αρι (εκανα τις πρωτες δοκιμες), καθως επισης ενα ακομα πιο υποσχομενο 32αρι Νο7 σε καλυκα Selier Bellot με καψουλι Νeroxin και μαλλινη. Αυτο το δευτερο, επειδη δεν το εχω στανταρει ακομα, και δεν βρισκω τη συνταγη του, θελει λιγο περισσοτερο ψαξιμο. Την πρωτη φορα που το εριξα ομως, χαζευα τον πινακα επειτα

Θα σε πιασει εγκεφαλικο τωρα, αλλα τι να κανω. Βρηκα ενα πολλα υποσχομενο 30αρι (εκανα τις πρωτες δοκιμες), καθως επισης ενα ακομα πιο υποσχομενο 32αρι Νο7 σε καλυκα Selier Bellot με καψουλι Νeroxin και μαλλινη. Αυτο το δευτερο, επειδη δεν το εχω στανταρει ακομα, και δεν βρισκω τη συνταγη του, θελει λιγο περισσοτερο ψαξιμο. Την πρωτη φορα που το εριξα ομως, χαζευα τον πινακα επειτα
.buy buy..buy buy..shake hands.

Δεν ξερω ρε ση Βηκτορα αλλα και εγω και ο Βενετατος την εχουμε καταβρει με τα σκοτοματα που κανει. 1,70 /35 ΚΑΙ 1,75/35 ΣΤΟ πολη κρυο σε νο 5 και πραγματικα δεν θες κατι αλλο. ειτε σε φασα ειτε σε παπι για νορμαλ καταστασεις παντα. Ειμαι τοσο ευχαρ. απο αυτην που δεν θελω να πηραματιστω καθολου με αυτην για κατι αλλο.

Δεν ξερω ρε ση Βηκτορα αλλα και εγω και ο Βενετατος την εχουμε καταβρει με τα σκοτοματα που κανει. 1,70 /35 ΚΑΙ 1,75/35 ΣΤΟ πολη κρυο σε νο 5 και πραγματικα δεν θες κατι αλλο. ειτε σε φασα ειτε σε παπι για νορμαλ καταστασεις παντα. Ειμαι τοσο ευχαρ. απο αυτην που δεν θελω να πηραματιστω καθολου με αυτην για κατι αλλο.
Γιώργο τι "ελαστικότητα" έχει; και πια η διαφορά της παλιάς με την καινούρια; .off topic..buy buy.

Μυρο, την καινουρια δεν την εχω δοκιμασει, γιαυτο δεν σου απαντησα.

Εμεις εδω δεν εχουμε παπιο-χηνα. Ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι αριστο υλικο, αλλα το λυπαμαι να καθεται. Θα το γεμισω λιγα λιγα φυσιγγια, ετσι μερακληδικα οπως λες, για το παλιο δικανο του μπαμπα

Μυρο, την καινουρια δεν την εχω δοκιμασει, γιαυτο δεν σου απαντησα.

Εμεις εδω δεν εχουμε παπιο-χηνα. Ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι αριστο υλικο, αλλα το λυπαμαι να καθεται. Θα το γεμισω λιγα λιγα φυσιγγια, ετσι μερακληδικα οπως λες, για το παλιο δικανο του μπαμπα
Βίκτωρα για τον λαγό πρέπει να είναι φωτιά!!

Θα το γεμισω λιγα λιγα φυσιγγια, ετσι μερακληδικα οπως λες, για το παλιο δικανο του μπαμπα

Και καλά θα κάνεις! Περιμένουμε τις δοκιμές!

Γιώργο τι "ελαστικότητα" έχει; και πια η διαφορά της παλιάς με την καινούρια; .off topic..buy buy.
Μυροοοοοοοο διαλεξε......2000 1,75/35 ...2000 1,80/34,3 με 0,70 μπαφερ.....688 1,80/35 ανεμουρι θωδη 6ρακια....2000 1,80/36 και για μπασιματα 2000 1,70/35 με αυτη εκανε τουμπες ο milvus.my man.ολες με σκληρα 5αρια εκτος απο το ανεμουρη που ηταν 6αρια βυσμα draco17 πατημα 57,3 και εγω μια μικρουλα κεντρικη.sarcastic. δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο στον πινακα αλλα ποιος τον χεζει τον πινακα.yel.τα σκοτωματα της ομως ηταν φωτια.congrats.για τη καινουργια πεσε απο 0,05-0,10 κατω,καποιοι λενε που ειναι μια Α1 με αλλο χρωμα

Βικτωρα μην γινεσαι Ιεροσυλος και καψεις αυτη σε τσιχλες και στα 30γρ με 7αρια φυλαξε την για αλλα πραγματα καλυτερα

Back