Σε βλέπω να το γυρίζεις και εσύ σιγά σιγά
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση Μπιλ. Απλά άμα βρουν καμία φορά τα σκυλιά μου γουρουνια ή εντελώς τυχαία συνάντηση, έχω μαζί μου και χοντρά.
Σε βλέπω να το γυρίζεις και εσύ σιγά σιγά
Κάνω οικονομία μηνυμάτων ... θα σφάξω αύριο.
Εσύ βάρα τα Lambro στα 100m.
Σε βλέπω να το γυρίζεις και εσύ σιγά σιγά.
Πώς να γίνει να κοιμηθεί ο Θεός και να μας κάνει την χάρη όταν το ρίξειΕσύ βάρα τα Lambro στα 100m.
Δεν χαίρουν και ιδιαίτερης εκτίμησης στο Αμερικάνικο αγοραστικό κοινό, τα σκάγια flightstopper.Είναι διατρητικά αυτά και όχι συγκεντρωτικά.
Τα συγκεντρωτικά έχουν 4€
Αύριο να είμαστε καλά θα σφάξω ένα ... να δω καμιά csb μέσα να τα βαρέσω σε κάνα γάμο.
Νομίζω ότι θα φάω μεγάλο κλώτσο πάντως για την επιστήμη
460m/s στα 35,5gr.
Το ξέρω Λευτέρη, αλλά μια δοκιμή "πήζει".Δεν χαίρουν και ιδιαίτερης εκτίμησης στο Αμερικάνικο αγοραστικό κοινό, τα σκάγια flightstopper.
https://www.duckhuntingchat.com/threads/flightstopper-pellets-vs-round-steel.865913/
Πριν από αρκετά χρόνια νομίζω το 2007 είχα αγοράσει από τον Κύργια κάποια κουτιά,αρκετά τότε, με φεντεραλ στα 36 γραμμάρια και Νο 7,5 επιχαλκωμενα σκάγια....Κάνω οικονομία μηνυμάτων ... θα σφάξω αύριο.
Εσύ βάρα τα Lambro στα 100m.
Σε βλέπω να το γυρίζεις και εσύ σιγά σιγά.
Μακάρι να ναι από το Περού , αν είναι από την eagle shot η ποιότητα τους εξαιρετική .Για τα σκάγια από το Περού το γράφει Κώστα, και ίσως και για τους κάλυκες.
Σφαξε ενα ρε φιλαρα....να δουμε τα εντοσθια....Φεντεραλ και 460μ/δ ....κατι δεν μου ''καθετε'' καλα !!!
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-401#post-876626Κανενα σφαγιο θαχουμε???
Κανονικά έτσι όπως το πασάρουν....αν δεν έχει σκάγια από καουτσούκ ...το εν λόγω μάρκετινγκ....είναι αστοχο
Δεν είναι για την δικιά μας αγορά.Κανονικά έτσι όπως το πασάρουν....αν δεν έχει σκάγια από καουτσούκ ...το εν λόγω μάρκετινγκ....είναι αστοχο
Πρόκειται για σκοπευτικά φυσίγγια χαμηλής ανάκρουσης με ειδική γόμωση που αποδίδει στενότερη συγκέντρωση στις αγωνιστικές αποστάσεις.
Δράμια με 9 βόλια σκοπευτικά? Σε ποιο άθλημα τα χρησιμοποιούν?Πρόκειται για σκοπευτικά φυσίγγια χαμηλής ανάκρουσης με ειδική γόμωση που αποδίδει στενότερη συγκέντρωση στις αγωνιστικές αποστάσεις.
Δεν έχω ιδέα Βασίλη.Δράμια με 9 βόλια σκοπευτικά? Σε ποιο άθλημα τα χρησιμοποιούν?
Πρακτική σκοποβολήΔράμια με 9 βόλια σκοπευτικά? Σε ποιο άθλημα τα χρησιμοποιούν?