Αυτό ξέρω κι εγώ...κάποιο "μαγείρεμα" παίζει....Το περίεργο είναι που αυτά με τον χαλκό τα προτείνει να ρίχνονται με ανοικτά τσοκ όπως τα ατσάλινα. Ο χαλκός δεν είναι μαλακός?
Αυτό ξέρω κι εγώ...κάποιο "μαγείρεμα" παίζει....Το περίεργο είναι που αυτά με τον χαλκό τα προτείνει να ρίχνονται με ανοικτά τσοκ όπως τα ατσάλινα. Ο χαλκός δεν είναι μαλακός?
Να τα έχει να τα καμαρώνει τότε. Καλύτερα να πάω να αγοράσω πάπια από το σούπερ γιατί τις με τις τιμές που υποψιάζομαι ....
Λέει για κράμα χαλκούΤο περίεργο είναι που αυτά με τον χαλκό τα προτείνει να ρίχνονται με ανοικτά τσοκ όπως τα ατσάλινα. Ο χαλκός δεν είναι μαλακός?
Μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος των χαρακτηριστικών του tss γιατί και στα 32gr και στα 36gr λέει 76mm κάλυκαΈχει κανένας υπόψιν το λόγο για τον οποίο τα νέα Lambro Ducksten (TSS) είναι φτιαγμένα σε 76mm κάλυκα; Έχουν κάποιο ιδιαίτερο συγκεντρωτήρα που μειώνει το διαθέσιμο χώρο; 32 γραμμάρια magnum και με υπέρπυκνα μεγάλου ειδικού βάρους σκάγια; Εκτός αν κολυμπάνε σε αυτή την μεμβράνη που αναφέρεται.
Τα ατσάλινα στα ίδια γραμμάρια έχουν πολύ μεγαλύτερο όγκοΝομίζω χρειάζεται και πιστοποίηση για ατσάλινα αν δεν κάνω λάθος να έχει το όπλο για τα TSS
Και τα ατσάλινα έτσι βγαίνουν όμως σε 76αρι κάλυκα και λίγα γραμμάρια...
Άγνωστο τότε για ποιο λόγο...Το κουτί 76mm γράφει
View attachment 80696
Και δε λιωνουμε ολλα τα χρησαφικα τις γυναικας να τα κανουμε σκαγια πιο φτηνα θα μας βγειDucksten tss lambro....
38euro τα 5.....
Κόστος Τφεκιας....1 κιλό πανσετες ποιοτικές .Γαμω τη φτώχεια μου μέσα.....Λες και Αμά .το ρίξω στα 70 μέτρα θα το πετύχω..
Το ποιόν θα λιώσουν μετά το σκέφτηκες?Και δε λιωνουμε ολλα τα χρησαφικα τις γυναικας να τα κανουμε σκαγια πιο φτηνα θα μας βγει
Είναι γενικά ακριβά ή τα συγκεκριμένα?Ducksten tss lambro....
38euro τα 5.....
Κόστος Τφεκιας....1 κιλό πανσετες ποιοτικές .Γαμω τη φτώχεια μου μέσα.....Λες και Αμά .το ρίξω στα 70 μέτρα θα το πετύχω..
Για γενικά δεν έχω ιδέα αλλά τέτοια φυσίγγια δεν θα έπαιρνα ποτέ γιατί μέχρι τα 50 μέτρα,που είναι μια απόσταση για μένα λογική,υπάρχουν πολύ φθηνότερα πού κάνουν την δουλειά.φυσικα πάντα θα υπάρχουν κάποιοι πού μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες αποστάσεις(δύσκολο σε πάπια σούρουπο και ξημέρωμα)και τέτοιες τιμές.Εξαλλου και οι φραγκατοι πού έχουν από 5 φεραρι δεν τις αγοράζουν για βόλτες.....Είναι γενικά ακριβά ή τα συγκεκριμένα?
Με 2 φυσιγγια, = 1kg πανσέτες....κ περνεις κ ρεστα...Ducksten tss lambro....
38euro τα 5.....