Τουρκικά όπλα

Έχω καταλάβει ότι για να απολαμβάνεις το κυνήγι όπως όταν ήμουν παιδί καλύτερα να έχεις το πολύ δύο όπλα και αυτό για να μη συμβεί τίποτα στο ένα να κυνηγάς μόνιμα με το ένα και να έχει και σταθερό τσοκαρισμα και αν θέλεις ανοιχτή ντουφέκια να έχεις βρει ένα καλό φυσίγγι διασποράς (τα οποία δεν συμπαθώ).Όσο πιο πολλά μπιχλιμπιδια τόσο μεγαλύτερη περιέργεια τόσο μεγαλύτερη αστάθεια τόσο περισσότερες δοκιμές για να καταλήξεις στο ίδιο έχοντας χάσει στο ενδιάμεσο ίσως περισσότερα από όσα έχεις κερδίσει νομίζω ότι μετά από τα τελευταία 18 χρόνια που έχω πάρει μια καραμπίνα ότι και να έχω αλλάξει από τότε όπλα πολαπλασιας αξίας με καλουδία με με τα κέρατα του κερατά πάνω ,τσοκ χειροποίητα,κώνους , πορτινγκ κτλ.Την απόλαυση και τη σιγουριά που νιώθω όταν τη πιάνω στα χέρια μου και αυτά που έχω κάνει με αυτήν στο τερέν δεν τα έχω ζήσει με κανένα .Μάλλον το κοντάκι της και η υπόλοιπη σαν σύνολο δεν έχει ανταγωνιστή στα δικά μου χέρια παίρνοντας από τότε άλλα 4 s/pose και 6 αυτογεμη .Μάλλον εκτός από αρκετά λεφτά έως χάσει και αρκετές ντουφεκιες χρησιμοποιώντας τόσα άλλα ανά καιρούς,τι κέρδισα ? Μόνο την εμπειρία τι διαφορετικό κάνει το κάθε ένα και τι μου προσφέρει η κάθε τεχνολογία που είχε .Αν τα ζυγισω μάλλον χαμένος είμαι .Και δεν αναφέρομαι πριν τα 18 χρόνια γιατί είχαν περάσει από τα χέρια μου αλλά 5/6 όπλα .Η ευτυχία έρχεται από την απλότητα και κάποιες φορές τη ζωή μας την κάνουμε δύσκολη από μόνοι μας.Μονο για τουρκικά όπλα δεν έγραψα.

Νομιζω όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο..
Τελικά όμως για να απολαύσεις το κυνήγι πρέπει να σκεφτείς πιο απλά και να "στοχεύεις" σε άλλα πράγματα...
Όταν ήμουν 18 χρόνων ναι, αλλά ήθελα δεν ήθελα όλα τα διαθέσιμα για εμένα όπλα είχαν σταθερά τσοκ. Όταν πήρα όπλο με εναλλασσόμενα μου είχε περάσει η καψούρα :)

Δεν είναι κακό που αντιγράφουν ένα επιτυχημένο όπλο. Και εμείς αν το επέτρεπαν οι πολιτικοί, πάνω σε αυτό το σχέδιο θα φτιάχναμε κάτι, αλλά.... Στην Ελλάδα της μίζας και τις διαπλοκής δεν χωράνε βιομηχανίες.

Δεν είναι κακό που αντιγράφουν ένα επιτυχημένο όπλο. Και εμείς αν το επέτρεπαν οι πολιτικοί, πάνω σε αυτό το σχέδιο θα φτιάχναμε κάτι, αλλά.... Στην Ελλάδα της μίζας και τις διαπλοκής δεν χωράνε βιομηχανίες.
Εχεις δυστυχώς δίκιο:(
AR15 και ΑΚ47 (Kalashnikov) μπορούν να κατασκευαστούν και σε ένα γκαράζ, αρκεί να υπάρχει ένας τόρνος και δράπανο...

Οι Αυστραλοι που δεν τους επιτρεπονται ημιαυτοματα (εχουν ξεπουλησει εδω κατω) και οι παλαβοι σαν και μενα που θα το επαιρνα για το Τζων γουειν φακτορ.
Ειχα στειλει παλια μυνημα στον Μπουρατζη μπας και το φερει...
Να που και οι Κινέζοι...αντιγράφονται. .hair.

Έχω καταλάβει ότι για να απολαμβάνεις το κυνήγι όπως όταν ήμουν παιδί καλύτερα να έχεις το πολύ δύο όπλα και αυτό για να μη συμβεί τίποτα στο ένα να κυνηγάς μόνιμα με το ένα και να έχει και σταθερό τσοκαρισμα και αν θέλεις ανοιχτή ντουφέκια να έχεις βρει ένα καλό φυσίγγι διασποράς (τα οποία δεν συμπαθώ).Όσο πιο πολλά μπιχλιμπιδια τόσο μεγαλύτερη περιέργεια τόσο μεγαλύτερη αστάθεια τόσο περισσότερες δοκιμές για να καταλήξεις στο ίδιο έχοντας χάσει στο ενδιάμεσο ίσως περισσότερα από όσα έχεις κερδίσει νομίζω ότι μετά από τα τελευταία 18 χρόνια που έχω πάρει μια καραμπίνα ότι και να έχω αλλάξει από τότε όπλα πολαπλασιας αξίας με καλουδία με με τα κέρατα του κερατά πάνω ,τσοκ χειροποίητα,κώνους , πορτινγκ κτλ.Την απόλαυση και τη σιγουριά που νιώθω όταν τη πιάνω στα χέρια μου και αυτά που έχω κάνει με αυτήν στο τερέν δεν τα έχω ζήσει με κανένα .Μάλλον το κοντάκι της και η υπόλοιπη σαν σύνολο δεν έχει ανταγωνιστή στα δικά μου χέρια παίρνοντας από τότε άλλα 4 s/pose και 6 αυτογεμη .Μάλλον εκτός από αρκετά λεφτά έως χάσει και αρκετές ντουφεκιες χρησιμοποιώντας τόσα άλλα ανά καιρούς,τι κέρδισα ? Μόνο την εμπειρία τι διαφορετικό κάνει το κάθε ένα και τι μου προσφέρει η κάθε τεχνολογία που είχε .Αν τα ζυγισω μάλλον χαμένος είμαι .Και δεν αναφέρομαι πριν τα 18 χρόνια γιατί είχαν περάσει από τα χέρια μου αλλά 5/6 όπλα .Η ευτυχία έρχεται από την απλότητα και κάποιες φορές τη ζωή μας την κάνουμε δύσκολη από μόνοι μας.Μονο για τουρκικά όπλα δεν έγραψα.
Γιάννη η εμπειρία που ειπες οτι κέρδισες τα λεει ολα. Η γνωση και η εμπειρια πληρώνονται παντα πολύ ακριβά δυστυχώς. Και δε λεω μονο για χρημα. Κυρίως για το χρονο που δεν αναπληρωνεται

λύστε μου 2 απορίες μπρε γκαρντάσια:
- γιατί μπρε βαφτίζουν με ελληνικά ονόματα τα χαιβαν ντουφεκ τους;
- γιατί μπρε όλοι οι τουρκ αλμπαν τουφεκτση μαστροχαλαστρελι βγάζουν μιλιταριστικά μοντέλα;
χαιντ μπρε γκιουζελ ογλανια
πείτε μου μπρε τι πιστεύετε;

Έχω φίκο που έχει 9 οπλα πέρνει οποίο του κάνη κεφι ντουφεκες δεν έχει ποτέ άλλο το ένα άλλο το άλλο .τελικά πέρσι βρήκε μια 390 καινούργια την πήρε 400€ και ευχαρηστιθηκε κυνηγι δεν άλλαξε οπλο ολλο την χρονια

Γιατι ειναι γαματα ονοματα.Δεν ειναι οι μονοι που τα χρησιμοποιουν.
- γιατί μπρε όλοι οι τουρκ αλμπαν τουφεκτση μαστροχαλαστρελι βγάζουν μιλιταριστικά μοντέλα;
Γιατι πουλανε! Και οταν πουλας βγαζεις χρημα.

Γιατι ειναι γαματα ονοματα.Δεν ειναι οι μονοι που τα χρησιμοποιουν.
ΤΣΟΥ
Γιατι πουλανε! Και οταν πουλας βγαζεις χρημα.
ΤΣΟΥ

λάθος συνονόματε την Δευτέρα έλα με τον κηδεμόνα σου!

κανένας άλλος;

χαιντ μπρε γκιουζελ ογλανια
πείτε μου μπρε τι πιστεύετε;
Γιατι μονο χαϊβαν δεν ειναι κολληγα!!!!
Γιατι χαιβαν ειμαστε γω και συ, που τη βενζινα που αγορασαν οι κυπριοι πο μας, τη πουλανε 1,60 και μεις 2,50.
Γιατι ενω οι αλλοι μπορουν και προκοβουν, εμεις κοιταμε τη πλατη τους πο χιλιομετρα μακρια.
Χαιβαν και κολοκυθια τουμπανα..

Γιατι μονο χαϊβαν δεν ειναι κολληγα!!!!
Γιατι χαιβαν ειμαστε γω και συ, που τη βενζινα που αγορασαν οι κυπριοι πο μας, τη πουλανε 1,60 και μεις 2,50.
Γιατι ενω οι αλλοι μπορουν και προκοβουν, εμεις κοιταμε τη πλατη τους πο χιλιομετρα μακρια.
Χαιβαν και κολοκυθια τουμπανα..
Απο που αγορασαμε βενζινα και σας την πουλησαμε;

τώρα φταίω εγώ να γράψω: απο τα κατεχόμενα φτηνή χαιβαν μπενζίν!
.very funny. .very funny. .very funny. .very funny. .very funny.

τώρα τι σχέση έχει η βενζίνη με τα χαιβαν ντουφεκ δεν ξέρω

αλλά ότι μόνο χαϊβάνια δεν είναι οι φίλοι και γείτονες κι οτι χαϊβάνια είμαστε εμείς... θα συμφωνήσωωωωωωωω :(:(:(

τώρα φταίω εγώ να γράψω: απο τα κατεχόμενα φτηνή χαιβαν μπενζίν!

τώρα τι σχέση έχει η βενζίνη με τα χαιβαν ντουφεκ δεν ξέρω

αλλά ότι μόνο χαϊβάνια δεν είναι οι φίλοι και γείτονες κι οτι χαϊβάνια είμαστε εμείς... θα συμφωνήσωωωωωωωω :(:(:(
Αστον να μου απαντησει και μην πετιεσαι Μαριε!!!!

Αστον να μου απαντησει και μην πετιεσαι Μαριε!!!!
ρε συ μην παρεξηγείσαι μαζί του
εννοεί ότι τα ελλαδικά δυιληστηρια την ΙΔΙΑ βενζίνη πουλάνε σε Κυπρο κι Ελλαδα
αλλά στην Κύπρο είναι πιο φτηνή κατα 0,90
όχι ότι πουλάει βενζίνη η Κύπρος!!!!

χαιντε βουρ για χαιβαν κουβα μπρε γγγγγκκκκαρρρρντασιαααα

Μαστορα μου, η κυπρος αγοραζει βενζινη απο την ελλαδα και πουλαει στους καταναλωτες της 1,60 το λιτρο (ποσο εβαλες προσφατα?) και εχει κερδος. Την ιδια βενζινη η ελλαδα μας τη χρεωνει 2,50!!!!!

Μαστορα μου, η κυπρος αγοραζει βενζινη απο την ελλαδα και πουλαει στους καταναλωτες της 1,60 το λιτρο (ποσο εβαλες προσφατα?) και εχει κερδος. Την ιδια βενζινη η ελλαδα μας τη χρεωνει 2,50!!!!!
1.80 μ.ο η βενζινη και 1.90 το πετρελαιο
Σευχαριστω που το ξεκαθαρισες γιατι αλλα καταλαβα εγω οτι ειπες!

Αν ξαναδιαβασεις πως το εγραψες θα δεις οτι και εσυ θα νευριαζες!

Ναι πουλανε πιο ακριβα σε εσας!

Και σε εμας θα ηταν πανω απο 2 αλλα ειμαστε τυχεροι στο σημειο αυτο- εκλογες το 2023- ψηφισαν απορροφηση των τελευταιων αυξησεων μεσω του φορου καταναλωσης που εχει το κρατος

Αν νομιζεις οτι μας λυπηθηκαν στο λεω πως οχι!
Καθαρη κωλοφαρδια….

Back