Νομίζω ότι υπάρχει μια παρεξήγηση εδώ.
Σύμφωνο με την άποψη τον σφραγίδων, δυστυχώς στην Ελλάδα δεν το έχουμε αυτό. Με καλυπτη όμως ότι στην Γαλλία περνάνε κάποια τουρκικά της δοκιμές και το βλέπω εγγράφως.
Μπορώ να σας δείξω ij27 baikal του 84 με σφραγίδες από την γαλλική τράπεζα δοκιμών.
Και επειδή έχω εκτεθεί εκφράζοντας την άποψη μου για μια μάρκα τουρκική που κατά εμένα και τα δεδομένα που έχω στο κεφάλι μου προσφέρει αυτό που λένε σχέσει ποιότητας και τιμής.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό ( λάτρης τουρκικών όπλων).
Τι να λατρεψω, είναι αντιγραφές από δοκιμασμένες πατέντες . Κάποια από αυτά είναι πολύ καλά ποιοτικά, όχι όλα. Λατρεύω τα πόζε της μπραουνικ, λατρεύω την απλότητα της Μπενελι, λατρεύω τα σοβιετικά baikal για την διαχρονικότητα και για αυτό που πρεσβεβουν, λιτό , απλό , λειτουργικό παντού και πάντα προσιτό σε ολους οικονομικά.Έχουν να δείξουν σκέψη, τεχνηκη, πρόοδο, διαχρονικότητα.
Δεν ειναι τυχαίο ότι η ΑΤΑ ανοίκει στον όμιλο Μπερετα, γιατί η ΑΤΑ και όχι η ρέκτα ας πούμε.
Λάτρεις δεν είμαι τον τουρκικών όπλων, απλά προσφέρουν κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά σε ένα καλό κουστούμι σε πολύ καλή τιμή. Αυτό είναι όλο. Όχι λάτρεις.